0 oy
191 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

İnsanın bazen konuşmaya ihtiyacı olur benimki de o mesele dayanamıyorum artık 1 yıllık evliyim 3 yıldır tanıyorum eşimi bu süreçte dayanamayacak noktaya geldim hem şiddet hem aldatılma hemde ailesinin lafları ailem var ama babam olacak olan adam bu evlilikten annemi sorumlu tuttuğundan ve ona zarar vermek istediğinden elimden bişey gelmiyor gitmek kurtulmak istiyorum ama annemi düşünmekten yapamıyorum napıcam ben gerçekten bilmiyorum bir çıkmaza girdim çıkamıyorum battıkça batıyorum gittiği kadınlar hep iğrenç paralı kadınlar ben artık bunalıma giriyorum ve 5 aylık hamileyim ne yapıcam ben Allah rızası için biri bişey desin gitmek istiyorum gidemiyorum kalsam hem psikolojik hem bedenen işkencem bitmiyor kendisi de bu evden kefenin çıkar diyen kafalardan dün gece kriz sonrası baygınlık geçirdim artık dayanmaya gücüm kalmadı

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(2,310 puan) tarafından
Bacım maddem adam bokun iciymis nie çocuk yaptın bu adama 
(2,310 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ama hem şiddete var diyosun ailene bu durumu şöyle babani al karşına herşeyi anlat ne zaman a Kadar böyle devam etmesini bekliyosun kendini kurtarmasan sen kendine yaparsın karnindakine yazık
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 986 göst.
31 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 745 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Yorgunanneeee (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,063 göst.
0 oy
0 cevap 404 göst.