Merhaba kızlar içim o kadar daraldı ki her gün ağlamaktan yıprandım artık eşim askeri personel doğu tayinimiz çıktı Şırnak Beytüşşebap ama şuan üs bölgesinde bende 28 haftalık hamileyim. 1.5 ay oldu gideli kayınvalidemgil falan başta nerde rahat edersen orda kal kendi ailenin yanında daha rahat edip orda daha rahat doğum yaparsın başta dediler eşimde ben gönlüm öyle istiyor diye kalp kırmamak için ben nerde istersen orda kalmama saygı duymuştu. 10 gün falan ailemin yanında kaldım herşeyi götürdüm kıyafetlerimi düzenimi kurdum sonradan telefonlarda hep bir baskı kayınbabam ya buraya gelicek ya hiç adım atamazsınız silerim sizi demiş kaynanam arayıp öyle söyledi bana senin yerin kocanın ailesinin yanı burda kalacaksın diye bildiğiniz tehditle beni buraya getirdiler . Evde 3 tane çocuk var iki görümce 1 kaynım 5 katlı TOKİ asansör yok yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım inip çıkamıyorum. Kayınbabam alkolik her gün alkollü geliyor eve alkol almadığı bir gün yok ev dar ve küçük şuan evde 6 kişiyiz yarın bir gün doğumumda eşim gelicek bebek olucak annem kardeşim gelicek bu eve nasıl sığıcaz kara kara düşünüyorum. Suyum sancım gelse gecenin bi vakti 5 katı nasıl inicem bilmiyorum derdimi anlatıyorum umursamıyorlar kayınbabam kaynanan 5 çocuk büyüttü seninkini de büyütür dert etme diyor. Ben de yarın kanamam olur lohusa olucam rahat edemem ben bu evde ev kalabalık yapamam diyorum yok. Her gün eşime yükleniyorum o dağın başında ben ne yapabilirim diyor mecburum ben şuan aileme gebeyim diyor. Babam bizi silerse yarın birgün mesleği yapamadığımda dönüp dolaşıp geleceğim yer memleketim diyor onu karşıma alamam diyor iki arada bi deredeyim psikolojim çok bozuldu hergün ağlıyorum sinir stres ne yapmalıyım Allah aşkına bi akıl verin bana sizce uygun olan da kendi annemin yanı değil mi ? Tutturmuşlar örf adet yöre töre diye. Ben egeliyim eşim iç Anadolu'dan yardımcı olun içim rahatlasın biraz
1,502,292 soru
24,529,341 cevap
359,904 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın