Bundan 2 yıl önce yani nisanliyken kalbim ağrıyordu kollarim uyusuyordu hastaneye gitmistim kalp kapakçıklarında açılma olduğunu soylmisti doktor tedavi olmam lazımdı olmamistim, neyse gel zaman git zaman şuan 2bucuk yıllık evliyim 18 yaşındayım 5 aylık bir oğlum var memelkete geldim gecen esimle tartıştık kalbim çok kotu bir şekilde sizladi nefes alamadım dudaklarım morardi acil hastaneye goturdu ailem 1 gece gözetim altında tuttular sabah tahiller ultarsayonlar EKG falan çekildi doktor annemle konuştu kalp kapakçıkları anormal bir şekilde açılmış dedi üzüntü sters yaptığı gibi kalp krizi geçirecek çok uzulebilrisiniz dedi annem hastanenin ortasında bana sarılıp ağladı öptü beni babam isini bırakarak koşa koşa geldi tedavi olarak çok agir bir ilaç vericez bebeği sütten kesmen lazim dedi kabul etmedim o zmn cerrah tarafından ameliyat olucaksin dediler çok ağladım ogluma bakıp bakıp düşündüm çok zor Rabbim kimseye göstermesin ş.erefsiz kocami aradım durumu anlattım sende üzüntü yapma kriz geçirme dedi o zaman anladım ki inanın hic bir şey için değmez ve inaninki insanin ailesinden baska kimse gerçekten insani sevmez özellikle anne sevgisi ne yapicam bilmiyorum bazen bıçak gibi saplaniyor sizi kalbime 5 dk falan sürüyor kemiklerim kirilicak gibi oluyor Rabbim kimseye yasatmasin hic bir anneye heleki benim gibi küçük yasta anne olanlara