Akşama dek evimin işini yapıyorum. 3-4 dört çeşit akşam menüsü hazırlıyorum sofraya oturuyoruz. Bizim ki başlıyor birilerini arayıp hoparlöre alıp konuşmaya artık önündeki çorba soğuyor. Hala karşıda ki ile sohbet ediyor işaret yapıyorum yemek soğuyor diye elini kolunu kaldırıyor. Yediğimden hiçbişi anlamıyorum. O yemek için harcadığım vakte de değmiyor. Her akşam böyle. Ne yemek adabı var ne de başka birşey. sinirleniyorum. Var mı böyle bir sorunla karşılaşan. Ya eve girerken telefonla konuşarak girer ya ben sofrayı kurarken buna başlar kesintisiz bir saat ardı ardına arıyor birilerini..
Yani boşver cnm ya k.bkma da kör mu yesin soğuk yesin elleme kendi düşünmüyor sen niye dusunuyon canına yazık takma böyle şeyleri sen yemeğine ye kalk en güzeli aklı başına gelir benimkide öle yapıyordu ben kahvaltı hazırlarken aşağıya kaynanam gile inerdi kac saat gelmezdi kizardim beklerdim sonra baktım olmuyor oturup yemeğimi yedim kendini tek başına bıraktım sonra tıpış tıpış kendi saatinde gelmeyi öğrendi sende öle yap telefonlami konuşuyor yemek koyma konuşsun kendi konuşması bitince köy
Çok gıcık oldugum bir şey. Yemeği hazir ederim koyarım vazgeçtim veya bisy olur yemeden çıkar. Çok sinir bozucu .. sende kendin ye telefon konuşması bitince kendi alsın bir iki böyle yap
Bende sinir oluyprum ama esim is dolayisiyla boyle yeri geliyor 2 lere kadar uyuyamiyorum telefon gorusmelerinden.
Benim eşim de ilk zamanlarımızda böyleydi baktım sinir oluyorum aldım konuştum bi akşam yemeğimiz var sohbetle muhabbetle geçirelim ben seninle vakit geçirmek istiyorum saatlerce telefonla niye konuşuyorsun fln dedim sonra bıraktı o huyunu çok şükür.
Benim esimde is dolayisiyla böyle sürekli tel de Allah tan yemekte cok olmuyor ama muhabbet icin yapiyorsa ayip ediyor o zaman bende sinirlenirdim ama cok büyük tepkiler vermezdim ama yemege eskisi kadar özenmezdim tek cesit yapardim sebebini sorarsada zaten önemsemiyorsun yoksa böyle davranmazdin derim anlayana
Sogusun kendi yiyecek senn kafana takma ye sen sicak sicak :) benim esimde her masaya oturdugunda telefondan film acip izler hic ilgilenmiom yemegimi yiyom :)
Ay bir erkek kimle konuşur o kadar erkekler genelde en fazla bir dakika konuşur ne saçma dedikodu mu yapıyor o kadar
Brn olsam ne yemek yaparım ne başka bişey keyfime bakarım acıktıysa o mükemmel telefonuyla kendine yemek söylesin
Yemek yerden en fazla radyo açarız oda kısık sesle müzik çalar. Tv telefon asla izin vermem. Yemek dediğin sohbet ederek yediginin tadına vararak yenir. Kurallar koymalısın. Çok acil bi durum yoksa eğer tlf konuşmamali
Telfon konusmalarini bitirince soyle yemegi hazirlim de. Bende cok sinir olurum bizmki de bi haftalik yemek yerse bi haftalik yemez sinirlerim oynar bazen hic yemez. Kahvalti hazirlarim uyandiramam .takmiyom artik bi kete cagriyom gelmezse ben yiyip kalririyorum
406,593 soru
12,196,193 cevap
36,737 kullanıcı