0 oy
945 göst.
Diğer kategorisinde (6,684 puan) tarafından
Sabah kuzenimle markete gitdik aliş verise..odeme yaparken cuzdanimi kassada unutmusum telefonumda cuzdanin icerisinde..takside fark etdim cocuklari kuzenimle eve gonderdim kendim tekrar markete dondum kassir kiz guvenliye yaklasmami istedi gitdim guvenliye soyledim cuzdanimi unutdum diye basladi sorgu sual yapmaya cuzdanim ne renk icinde neler var ne kadar para var falan soyledim hepsini sora telfonumun markasin rengin sordu onlarida soyledim hala inanmak istemiyo bide oyle bi tavirla konuşuyor ki hic hos deyil yani..neyse bana telfonunu verdi al kendi numarani caldir diye bende ne alaka dedim ver telefonun kilidini acayim ispatlayayim diyorum inatla caldirmazsan numarani vermem diyo baya tartişdik sora kilidi acdim simdide bana seni zarardan kurtardim artik bi tesekkuru hakk ederim dedi bende deli oldum ne telfonu istiyorum nede cuzdani al sende kalsin esimle gorusursun dedim esin gelsede bir sey deyismez ben isimi yapiyorum diyo bende dedim isini nasil yaptigina esim karar verir kendisi polis bana soylediklerini bide esime soylersin dedim tam marketden cikiyordum kadin eleman yaklasti telfon ve cuzdanim elinde arkadasi adindan uzur diledi uzatmayalim daha genc işe yeni basladi biz uyaririz dedi..esime soylesem esim kiyameti koparir ama bir yanimda soyle gitsin dersini versin diyo :(((

35 Cevaplar

0 oy
(51,779 puan) tarafından
esinin basini belaya sokma canim
(6,684 puan) tarafından
Aynen canim sora disari falan ciktigimda huzursuz olucak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşine değil de marketin sahibi ne şikayet etseydin 
(6,684 puan) tarafından
Aslinda telefonu arkamdan arkadas getirip vermeseydi esimi gidip arayacaktim telefonu aldiktan sora geri donemedim
0 oy
tarafından
Bende a101 de unutmuştum sonra dedim ki telefonu unutmusum nasıl bir telefon rengi naısl kabı nasıl diye bende dedim ki son aramalarda eşim var hatta mavişim diye kayıtlı bakabilirsiniz dedim evet dedi ben telefonu görünce direk arama yerine girdim son aramada onu görünce aradım ama açmadı dedi o zaman alayım teli dedim öyle verdi yani
(6,684 puan) tarafından
Normal de zaten oyle olmasi gerekir ama serefsizin niyeti baskaydi
0 oy
tarafından
Yani aslında telefon markası cüzdan rengi sorması mantıklı ama telefonu çaldır demesi yanlış 
(6,684 puan) tarafından
Aynen ne alaka yani?sifreye kadar veriyorum caldirmak nedir?
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(253 puan) tarafından
Anam bu nasıl iş güvenlik senin tel nonu almak istemiş ahlaksiz her gördüğüne böyle yaparsa bu ooo
(6,684 puan) tarafından
Bide guvenlik ya yaptigi ise bile saygi duymuyor
0 oy
tarafından
kesinlikle eşine söylemelisin canm 
(6,684 puan) tarafından
Basini belaya sokar diye korkuyorum ama aksam baskasinin basina gelmis kimi anlaticam bakalim ne diycek
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm hiç eşini bulaştırma boşver. Adamın başı belaya girer .
(6,684 puan) tarafından
Yok canim soylemiycem Allah korusun basimiza is acmayalim
(672 puan) tarafından
Aynen cnm.
0 oy
(10,304 puan) tarafından
Aman kzum eşin sinirli birisiyse sakın ha sakın soyleme.. benim eşim aşırı sinirli yani doverek adam öldurebilecek bi yapıda o yuzden boyle bişey başıma gelse asla soylemem.. pislik herif tutusmus sen ona dersini vermişsin zaten
(6,684 puan) tarafından
Aynen canim cok sinirli ve cok kiskanc..bu meseli hall etse bile bidaha beni ya disari yalniz birakmaz yada ciktigimda huzursuz olucak
(10,304 puan) tarafından
O zman soyleme ve bidaha o markete de gitme canm..gitsen bile eşinle git bida yanlışı olursa eşin orda haddini bildirir onun
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Kesinlikle söyle hadsize bak ya rüşvet istiyo bide
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Mallık degıl adamın yaptıgı.Veballı bır işti yaptıgı.ben yenı aldıgım telefonumu dusurmustum otobuste son durak bızım eve yakındı adam bı dahakı rınge gelın dedı bındık adam bana oylece vermedı Telefonumu actırdı felan Allahtan hat takılıydı ıcınde de almam zor olmadı o an telefonu alabılmek ıcın telımle ılgılı herseyı yapardım.Bosa sınır olmussun.dukurkı baskası alıp cantasına atıp gıtmemıs 
0 oy
tarafından
Eşin kıskanmış başka bir yorumda gördüm anlat bence dçama üstü kapalı bir şekilde onunda başı belaya girmesin o an sessiz kaldığın için uzatmış konuyu güvenlik 
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Bak canım bende guvenligim. Mecburuz sormaya ne renkti içinde ne vardı diye acıp bakıp tutanak tutuyoruz cunku. Ama caldır numaranı filan demesi cok yanlıs içini bilmişsin bir de kilıdı acmıssan bizim için kafidir. O biraz polis ilik oynayıp hava atmak istemi boswer
0 oy
tarafından
Olay istemiş resmen öküze bak ya 

Ben olsam o anda arardım polisi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 408 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 431 göst.
19 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Gamzeeeeeeee (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 626 göst.
7 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,796 soru

12,361,839 cevap

41,620 kullanıcı

Kategoriler

...