Sabah kuzenimle markete gitdik aliş verise..odeme yaparken cuzdanimi kassada unutmusum telefonumda cuzdanin icerisinde..takside fark etdim cocuklari kuzenimle eve gonderdim kendim tekrar markete dondum kassir kiz guvenliye yaklasmami istedi gitdim guvenliye soyledim cuzdanimi unutdum diye basladi sorgu sual yapmaya cuzdanim ne renk icinde neler var ne kadar para var falan soyledim hepsini sora telfonumun markasin rengin sordu onlarida soyledim hala inanmak istemiyo bide oyle bi tavirla konuşuyor ki hic hos deyil yani..neyse bana telfonunu verdi al kendi numarani caldir diye bende ne alaka dedim ver telefonun kilidini acayim ispatlayayim diyorum inatla caldirmazsan numarani vermem diyo baya tartişdik sora kilidi acdim simdide bana seni zarardan kurtardim artik bi tesekkuru hakk ederim dedi bende deli oldum ne telfonu istiyorum nede cuzdani al sende kalsin esimle gorusursun dedim esin gelsede bir sey deyismez ben isimi yapiyorum diyo bende dedim isini nasil yaptigina esim karar verir kendisi polis bana soylediklerini bide esime soylersin dedim tam marketden cikiyordum kadin eleman yaklasti telfon ve cuzdanim elinde arkadasi adindan uzur diledi uzatmayalim daha genc işe yeni basladi biz uyaririz dedi..esime soylesem esim kiyameti koparir ama bir yanimda soyle gitsin dersini versin diyo :(((