0 oy
101 göst.
Aile kategorisinde (1,737 puan) tarafından
1. Sinifa basladi bugun buyuk kizim kucugude bebek daha 5 aylik ve ben endiselenmeye basladim . O okul hayatina bende bebege dalip bagimiz azalacakmis gibi. Okula yuruyerek gidiyoruz ama bu gecici babasi birakacak e diger bebek te var. Normalde okullara heo gitti ana sınıfı olarak ama simdi 9dan 3e kadar siz neler yapiyorsunuz cocugunuzu sizmi aliyorsunuz esinizmi. 

Ben servisede veremem korkarim devir kotu araca alicam. Ya alamazsam sizler nasil idare ediyorsunuz

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mini mini birler çalışkan ikiler.. 

Neden bağıniz kopsun ki eve gelince onunla vakit geçirirsin zaten ders çalıştırmak gerekecek. Ondan sonra oyun oynarsın.

İlkokula başladığında işten çıkmistim. Kendim götürüyordum. Ev uzak olsaydi servise vericektim ama okul yakındı. 3 sınıfta servisle gitmeye başladı okulu taşınmıştı 
-Reklam-
0 oy
(924 puan) tarafından
İlk gün baya zorlandım küçük kızımın uykusu geldi kucağımda uyudu ağlayan çocuğun velisini cagiryorlar okul içinde bekledim üç saat bekledim de ilk gün den çocuk kayboldu kimisnin annesi bırakmıs eve gitmiş benim biri yanımda biri kucağımda orada terin suyun içinde kaldık bide gölgelik yer yoktu bir iki ay hep okulda durcam iyi e alışsın daha sonra götürüp getirmeli olarak giderim
(924 puan) tarafından
Bir sınıfta 37 öğrenci var masalar sözde ayrı olacaktı sınıf küçük sıra az 37 ogrenci lafta önlem alınmış
(1,737 puan) tarafından
Bizde bekledik yandik pistik bebekle cok zor hem bebegi ihmal etmemek hem kizima sahip cikmak

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bilmek lazim (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 115 göst.