0 oy
650 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çiftci olduğumuz için sürekli elimizin altında benzin mazot falan bulunuyor son 1 aydır neredeyse sürekli benzin kokluyorum her gün kokusu öyle hoşuma gidiyor ki onu koklayınca böyle rahatlıyorum sanki :D sanırsın benzin aseriyorum gerisini siz düşünün :D benim gibi olan varmı normalxede benzin kokusunu seviyorum ama bu derece değildi :D sixinde böyle benim gibi tuhaf şeylere ilginiz oluştu mu :D

16 Cevaplar

0 oy
(14,068 puan) tarafından

Bende benzin kokusunu seviyorum :D

tarafından
Ahh aşk yasiyoruz resmen benzinle xjdjdjdh
-Reklam-
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Hamilesiniz sanırım,çok koklamayın zararlı o yaa bebeğin gelişimini etkiler doktorla.konusun aarstirin ... O taze boya tiner benzin saate veriyor kimyasal 
tarafından
Vallaha o kadar doktora gittim hiç de aklıma söylemek gelmedi Pazartesi doğuma gidince söyleyeyim bari zhzhzhs
0 oy
tarafından

Çıra 

Duvar boyası 

Ayakkabı boyası 

Mazot 

Yağmur yağmış toprak 

Narlı fairy deterjan 

Bulduğum yerde koklarim hiç acımam :D

tarafından
Bence bunlar normal :D ben benzin,boya,tiner,oje tarzı şeyler hoşuma gidiyor xhdhdh
tarafından
Hamileyken narlı fairy le gezdim ya ayyy
tarafından
Ooo ilk kez duyuyorum djdjdjd
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Bende oje kokusunu seviyorum 
tarafından
Onu da severim benzin olmadığında onuda kokladigim oldu djsjsjs
0 oy
tarafından

• Bende küçüklukten beri çok seviyorum ya ne alakaysa. Doğalgaz kokusu da çok seviyorum :D oh yeme de yanında yat :D
(2,528 puan) tarafından
Doğalgaz kokusu zehirler kız çok çekme içine ahahaah
tarafından
Yok yahu zararlı olduğu için çekmiyorum:D
tarafından
Bende nerde bı benzin görsem tiner görsem aç çocuklar gibi sevinip kokluyorum shdjdj
0 oy
tarafından

Tövbeee :D tlc de benim tuhaf alışkanlığım diye bir program var biliyormusun orda benzin içen bir kız vardı sende onun koklayan versiyonu :D kız fazla koklama çok zararlı 

tarafından
Aslında hiç yapmamam lazim ama 3limde degil vallaha dhdhdhe
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Ben bayılırım. Benzin mazot zift kokusuna :)) dışarıda kokunca içime cekerim eşimde kızar deli misin yapma diye asdfy
tarafından
Vallaha bizimkiler daha görmedi görseler heralde onlarda bana aynısını yaparlar ben hep evdeyim onlar bağ bahçe işlerine gidiyorlar gün içinde evin alt katına iniyorum koklayıp koklayıp cikiyorum geri eve
(2,528 puan) tarafından
Hahaah gerçekten mi kız :)))) senin ki biraz fazla canım git bı doktora aman zararı olur falan
tarafından
Pazartesi doğuma giricem o zaman söylerim artık :D
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Benzin bir uyuşturucu maddedir bebegim =D 1 aydır her gun de kokluyorsan alışmışsın=D saka maka zararlı yapma oyle. Cigerkerine yazık bali cekmek le hemen hemen aynı. Ben derslerini gördüm. Narkotik dersinde görmüştüm
tarafından
1ira değil kanka 50 kuruş 1 fazla gelir insanlara dhshshshsh
(11,928 puan) tarafından
Yok kız 1 lira iyidir. Vermeyene de tükürük atarsın
tarafından
Lama miyim kız ben djdjddjd
(11,928 puan) tarafından
Bizim burada bir tinerci vardı önune gecip bir lira istiyordu yok dersen tükürüyordu kız =D
tarafından
Ahahahahahah
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Benimde bali kokusu ve tiner kokusu hoşuma gidiyor :DD 
tarafından
Benzinde çok güzel dene bence djdhddh
0 oy
(135,845 puan) tarafından
bacım bende severimde sen dikkat et keş olma
tarafından
Sanırım o yolda ilerliyorum şuan durum onu gosteriyor inşallah pazartesinden sonra bu benzin aski da kesilir :D
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Hamileysen  koklama  sakın  sonuçta  kimyasal  sigara  bile  yasakken  benzini  içine  çekiyorsun  uzak  dur  bağımlısi  olursun  

Sonra  kafayı bulursun  bak  tinerci  çocuklar  gibi:))
tarafından
Sanırım bağımlı oldum ki her gün koklamadan duramıyorum dhdhdhdh
0 oy
tarafından
Bende egzoz kokusuna öyleyim yolda arabalar geçince özellikle kamyonet tarzı eğilir koklarım hamilelikte aşırı oldu 
tarafından
Ahahahahahahaha daha neler duyucam shshshs
tarafından
Ha hahhahaha valla öyle tiner kokusu egzoz boya zaten sever dim hamilelik te aşırı oldu Egzoz kokusu resmen rahatlatıyor
tarafından
Aynenn benzinde öyle birde oje var hiç bişey bulamıyosn onu kokla xhxhdhdhd
tarafından
:-):-):-)teşekkür ederim
0 oy
(1,752 puan) tarafından

Bem bayılırım tiner bide evde vardı hergun koklardım eşim çok kızıyodu ama napıyım seviyorum şimdi koronayım kokı almıyorum Rabbim beni kokuyla imtihan etmesin dsraldım koku almamakdan 5 gun oldu :(

tarafından
Öncelikle geçmiş olsun çok bacım. Vallaha bende tiner benzin boya bayiliyorum :zd
0 oy
tarafından
Yeşil sabun ve omo kokusunu bayilirdim hamileyken
tarafından
Yok ya benim favorim benzin dhdhdhd
0 oy
(10,496 puan) tarafından
Ali kundilli diye bir filme vardı o geldi aklıma :D kadın hamileydi benzin aseriyo du
tarafından
Banada biseyler oluyor ama anlamıyorum :D
0 oy
(168 puan) tarafından
Hamileliğim son ayında benzine aşermiştim kızım şuan 8 aylık hala kokluyorum 
tarafından
Eyvah o zaman bende öyle olucam desene :sd
(168 puan) tarafından
Ama çok güzel değil mi boğazını yakması falan :) eşimin motoruyla yatar kalkar oldum dışarı çıkıp depoyu açar açar koklarım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 327 göst.
26 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Etmfma (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 805 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Etmfma (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 466 göst.