Ondan da eksik kalsınlar bir zahmet
Valla benim ki bilmiyor bilse siler uygulamayı gizlice takiliyorum sus çaktırma
Banada bi sey oldugunda diyo bak neden boyle olmus amma sorma diyobende soruyom
Biliyor basta bebek programi saniyodu sadece gun sayan falan sonra bakti hep burdayim napiyon sen kimle konusuyon filan demeye baslayinca dedim boyle boyle soru soruyoz cevao aliyoz kadinlar arasi yer filan dedim artik sormuyor. Telefonumu da ellemez zaten merak edip. Bazen bisey olunca diyo sor bakim basina gelen varmi diye
Biliyo esim böyle şeyleri pek takmaz nasıl olsa bilgili yer bilmedigim şeyleri burdan öğreniyorum o yüzden pek ilgilenmez
Benim biliyo ama pek tepki vermez arada ben olanı biteni okuyorum bak böyle böyle olmuş die oda üzücü haberlere dua eder sevinçlilere sevinir böyle bi adam işte
Benmki boyle ailevi skntlar anlatldgni bilmiyor ya bebeklerle yada hamilelikle ilgili biliyor hamileyken bi yerim agriyinca gir oraya sor derdi simdi de bebekle ilgili en ufak birsey de hele sayfadakilere sor bi bak der eline alip bakmaz iyi ki de bakmaz kaynana koca postlarini gorunce sok olur garibimm
Maalesef bilmiyor
Benim kocis biliyo ama bazen sil diye tutturuyo eline alinca yarim saat nirakmiyon benimle kim ilgilenecek diye feryat ediyo bazen aslind ao kadar cok bakmiyom buraya am ahep ona denk geliyo
1,488,327 soru
24,328,618 cevap
345,587 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın