0 oy
1,077 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar kocamın Instagram i bende var ama onun haberi yok  işte olduğu zamanlar ne yaptığını kontrol ediyorum çünkü şüpheleniyorum 

Bu gün biraz önce son aramalarında eski den gorustugu bı kızın aramasını gördüm onu araştırmış sizce ne yapmalıyım  yarım saat önce de bana aldığı hediyeyi buldum kafam çok karışık  lütfen bı akıl verin 

O kızla ilgili çok konusuyo sürekli bana onunla ilgili eski anılarını anlatıyor ben beni kızdırmak için yaptığını düşünüyordum ama acaba onu özlüyor mu :(((

24 Cevaplar

+4 oy
(135,933 puan) tarafından
ohaa o anlatiyo sen dinliyonmu
tarafından
Hayır ben kızıyorum  beni delirtme diyorum
-Reklam-
+2 oy
(10,498 puan) tarafından
Oha eski sevgilisini karısına anlatmak nedir. Unutamadı özlüyo bence sürekli anlatıp Instagram da arttığına göre
(2,290 puan) tarafından
Kesinnn onla evlenseyms madem kesin nasip olmadi onu isterdi eminim
+1 oy
tarafından
Ee bacım adam gazıyla anlatıyor nasıl agzına vurmuyor sun kurekle aklı kaldıysa onu alaymıs
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Yazdıklarına görr evet malesef 
tarafından
Ama ben onu çok sevdim
(425 puan) tarafından
Ozaman suscan canim gormezden gelcen
(1,662 puan) tarafından
Sevgi karın doyurmuyor misali gibu ... Sevgi yetmiyor malesef
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Eskiden olanlari sana anlatmasına asla izin verme 
0 oy
(714 puan) tarafından
Yav bi kızı niye araştırır ki insan dedektif mi bu adam valla sen bence o adamı takip et bir şey çaktırma 
0 oy
(2,054 puan) tarafından
Eskilerini sana anlatmasin anlatirsada sert tepkini koy eşle konuşulacak en son konu bence 
0 oy
tarafından
Eskiden olan eskide kalır sana niye anlatmaya gerek duyuyor. 
0 oy
tarafından
Yahu ben geçmişimde kanka dediğim erkeğin bile ismini ağzıma alamam eşimin yanında, eşim bana önceden kanka dediği bir kız varsa oda bahsetmez. Kanka muhabbeti bile yapmadığım eşimle böyle muhabbetler yapabileceğimi aklım almiyor. Empati yapıyorum da ... Nasıl oturup evli bir çift böyle muhabbetler yapar aklım almıyor. Bir gün biri anlatti bana. Bana anlatan kişinin arkadaşı demiş ki o gece ikinci eşime ben eski eşimi anlattım. Sonra oda bana eski kocasını anlattı. O gün dört kişi olduk ve sonrasında boşandık. 

Sırf böyle muhabbetler evlilik yıkar. Yıkmasa bile postta görüldüğü gibi fitne olur. Lütfen bu konuda çeki düzen verin kendinize. Faydssi olan şeyler konuşun nasihatim.
(2,528 puan) tarafından
Tövbe yarabbim ben niye başka bişey anladım asshaaheh :)))
tarafından
O beni şöyle gözetirdi, bana böyle iyi davranırdı, üzerime titrerdi gibi muhabbetler geçmiştir ne geçecek. Buda onları tartışmaya sürüklemiştir.
(2,290 puan) tarafından
Kubra ugur :D tovbe Tovbe
(2,528 puan) tarafından
Kız ne bileyim 4 kişi olduk diyince hahahah :)))) burada neler neler okuyoruz artık kafa başka çalışmaya başlıyor hahaah
(2,290 puan) tarafından
:) doğru her sey bekliyor artik insan
0 oy
(771 puan) tarafından
Yok artik nasil anlatabiliyor sana o kizi. Valla kizdirmak icin bile olsa anlatilmaz benim esim anlatcak haaaa ?? Gotunu keserim onun
0 oy
(231 puan) tarafından
Lütfen buradaki insanların etkisinde kalmayın. Yaptığı doğrudur demiyorum asla ama belki sadece merak etmiştir, insani bir duygu bu. Aldatmak değil. Ama size anlatmasına izin vermeden bu konunun (eski sevgilisini anlatmasının) sizi çok rahatsız ettiğini ve üzdüğünğ söyleyebilirsinşz. Buradan yazıp kocan aldatıyor oha kadına mı bakmış falan demek kolay. Buradaki insanlar bunu yazıp hayatına devam ediyor bu tarz yorumları umursamamanızı öneririm. Hatta bu paylaşımınıza gelecek yorumların evliliğinize zarar verebilir gibi geliyor bana. Allah kalbinizi ferahlatsın inşallah
tarafından
Yorumunuz için sağolun her şey düzeldi çok şükür inşallah bı daha böyle bir şeyle karşılaşmam
(231 puan) tarafından
Çok şükür, Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin :)
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Adam unutmamis onu belliki .
0 oy
tarafından
Ne yapicam  ben bı akıl verin nolur 
0 oy
(929 puan) tarafından
Hediye yi sana aldıgına eminmisin peki 
tarafından
Evet ama kayınvalidem al demiş  
Onun aklına gelmemiş yani
0 oy
tarafından
Kızdırmak için de eski anlaştığını anlatması ve seninde kizman.. 

Ne biçim bir muhabbetiniz var anlamadım 
tarafından
Haklısın gerçekten anlatmasına hep kızdım tavrını koydum ama gerçekten bilmiyorum evleneli 1 yıl yeni oldu
0 oy
tarafından
O hediyeyi sana aldığına emin misin peki 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Karşılıklı kızımı cekistiryonuz eşin evlendiginin farkında değil galiba o hediyeyi suratına atarım 
0 oy
(621 puan) tarafından
Unutamamş demek ki sürekli anlattığına göre
0 oy
tarafından
Hediyeyi sana aldığını ne biliyorsun aldığın yere geri koy bakalım sana mı verecek onu yoksa vermeyecek mi 
0 oy
tarafından
Nasıl yani anlatıyor derken ve sende dinliyor musun kocamın ağzından başka bir kız ismi çıksa bile kıskanırım tahammül edemem 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 1,003 göst.
28 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nimetyigit (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,123 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Tililotililo (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 900 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde mustafaalinim (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,070 göst.
18 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu

412,618 soru

12,422,394 cevap

45,289 kullanıcı

Kategoriler

...