Kizlar oturma odama kanape yada kösem koltuk alacam sizce hangisi.
Bence kanepe al hem kullanisli köse takimi rahat oturulmuyor
Kanepe daha kullanisli ama bazi odalara da köse koltuklar daha iyi duruyor odanizin büyüklügüne diger esyalarinza da bagli biraz ama kanepe her zaman ilk tercihim olur
Kesinlikle köşem hem görüntü güzel hem kullanışı
Kanepe bence açılır hem birisi geldiginde
Köşe aldm pismanim. Yer olarak az yer kapliyo ama misafir agirlanmiyo kesinlikle oturucak yer bulamiyo insan
Odana evine bağlı . eğer ufak köşe alacaksan kanepe düşün derim.
Ama alanım büyük köşe koltuk alırım dersen düşünmeden al. Bende köş kullanıyorum alt katta 2 ksmı açılıp yatk oluyor. Siğer yerlerinde de baza var. Ben başta istememiştim eşim hevesim var dedi diye aldık. Ama iyik almışız.
Canım bnm oturma odam küçük onun için köşe takımı aldım çok hoş duruyor hem kalabalık göstermiyor evi hemde şık artık köşe takımı da açılıyor biz Modalife dan aldık bı tarafı açılıp çift kişilik yatak oluyor iki taraf birleşiyor
Benim oturma odam kosemdi gorsel acidan daha guzel oluyor ama bi misafir gelince cok dip dibe oturuyoruz gibi oluyor sirf bu yuzden esim koltuk takimi aldi degistirdi
Kanepe daha kullanışlı canım biri filan geldiginde karşılıklı oturmak daha iyi bence öyle yan yana iyi olmuyor
Benim evim kucuk oldugu icin kose koltuk aldim iki tarafida kanepe gibi aciliyor cokta kullanisli yerin kucukse tavsiye ederim
benimki bellona belissa internwttem bi bakin isterseniz
Benm evimde kose takımım var bn gayet memnunum acilip yatakta oluyor
Bizde koltuk takimi bakarken kose ttakimi begenmistim ama magazadaki sorumlu kesinlikle onermem he kalitelimi urun kaliteli ama misafir geldimi ic ice tikis tikis oturmak zorunda kaliyo rahat olmuyo dedi o zaman hee dedim bize gelmez yani klasik koltuk kanepe en iyisidir oda kalin sungerli olanlar aman deyim yaylisindan almayin
2 tane oturma odan varsa biri köşe biri oturma grubu olabilir ama yok bir tek odan varsa köşe alma bence kullanışlı olmaz
Kosem şık duruyor ama sadece o kadar Canm kanepe al misafir gelince de açılıyor iyi oluyor benim çok işime yaradilar
Köşe koltuğu pek rahat değil kanepe daha kullanışlı
Köşem alma kalabalık bırı gelınce tesbıh gıbı diziliyolar oturma grubu daha mantıklı ben aldım köşem kurtulmaya calısıyorum
411,026 soru
12,371,220 cevap
42,418 kullanıcı