0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından
Her akşam mi olur ya kimsede demiyormu çocuğuna bağırma diye gece 1 e kadar çekiyoruz anneleri desen toplanıp oturma derdinde bir kaç kere söyledik uyardık güzelce ama hala aynı bu çocukların uyku saati demi yok anlamis değilim her gece kızımı uyutmak ayrı eziyet uyanmamasi için stres içinde beklemek ayrı bir dert kış gelse de herkes evine çekilse diye bekliyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(2,569 puan) tarafından
Aynen salıyorlar sokağa bizde akşam ezanı saatinden sonra dışarda kalamazdık. 
(386 puan) tarafından
Aynen bizde oyledik oynasınlar kimsenin çocuğuna karismiyorux ama anneleride uyarmiyor bas bas bagiriyorlar olan bize oluyor
(2,569 puan) tarafından
O daha kötü ya ... :///
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Malesef bizim burda da aynısı öğlen 12 de bı başlıyor çocuklar hadi ona bişey demiyorum ama gerçekten gece 12 kadar bağırış çağırış resmen aileleri evden atiyor bizde çocuk olduk ama akşam ezaninda hep eve giderdik 
(386 puan) tarafından
Bizde öyle büyüdük bişey diyemiyorum dediigk zaman biz kötü oluyorux ama 12 1 e kadar da sokakta dirmasi yanlis
(3,679 puan) tarafından
Ailede bitiyor şahsen ben çocuğumu o saate kadar dışarda bırakmam ve çocuğumun bu kadar yüksek sesini duysam ben annesi olarak millete bırakmam kendim uyarırim kızarım
0 oy
tarafından
Sürekli uyar bir noktadan sonra yapamazlar
(386 puan) tarafından
Uyardık ama aynı canım süreklide söylemek istemiyorum takarlae bana diye
tarafından
Takarlarsa taksinlar canım ben olsam umursamazdim küçük bebek var de
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Valla benim burasi da öyle defalarca uyardık sabah akşam hep aynılar artık karakolu aradim ben şikayet ettim bide tehtit ediyor kadin polisi ararsan erkekler birbirini öldürür diye 
(386 puan) tarafından
Ya bnde burada yabancıyım gece çalışıyor eşim korkuyorum başıma bela almiyim diye kaç kere uyardık bide kadınların umrunda degil sokağa saliyorlar öyle
(1,315 puan) tarafından
Valla burda da aynı ilalah etmissiz artık
0 oy
tarafından
Bizim evin yanında hem park hem cami var düşün Allah günah yazmasın hoca sanki bizim evde oturmuş okuyor camlar titriyor sesten ya birde pak var mahalle de roman mahallesi kaç kere polisi aradık polis geliyor hiç birşey yapamıyor geri gidiyor sesten uyuyamıyoruz hele bebeğim ezan okunduğu an yerinden fırlıyor
0 oy
tarafından
5 dakika önce camdan avaz avaz bağırdım dağıldılar illalah ettim artık valla doğurup doğurup saliyolar sokağa 
0 oy
tarafından
Oldum olası anlamıyorum bu sokakta butun gun oturup dedikodu yapan kadınları evlerinde hicmi yemek yapmiyorlae hicmi temizlik yapmiyorlar isleri gucleri yok galiba
0 oy
(924 puan) tarafından
Bendede var aynı dert canım yatak odamın penceresi açık sokaktaki bütün sesler evde çocukların bagrismasi kadınların kapı önünde oturup gece dedikodu yapmasi insan uyuyamiyorda 
0 oy
(791 puan) tarafından
Bizm burda çöp arabası gece 12de acyp ses yapyo resmn yer yerinden oynuyor 2.motor egzoz sesleri kulağımı tırmalıyor 3.karşıda mağaza var çocuklarnı oraya getirirler yada kendileri bir ses yaparlar bak doğru söyldn uyncak stresi yaşıyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 100 göst.
+1 oy
6 cevap 213 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hello1234 (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 538 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,126 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (212 puan) tarafından soruldu