0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (649 puan) tarafından
Kizlar ben özel bir hastanede dogum yaptim. Hic bir sorun yokken (bence) ameliyata alindim. Herşey yolundaydı ama bebegin kalp atışı yavaşladı iddiası ile ameliyata alindim. Bugun e nabizda sezeryan sebebimi bebeğimin makat gelisi olmasi diye geçtiğini fark ettim ki öyle birsey yok. Hikayemi anlatmak istemiyorum biraz uzun ve sinir bozucu olduğu icin ama anlatsam sizin bile kafanizda soru isareti olur. Hekimin doğumlarının yuzde doksansekizi zaten sezeryan olmasida çabası. Sizce sikayette bulunup dava acsam neyi nasil ispat edebilirim ne yapabilirim cunku hala hazmedemiyorm belkide onlar yuzunden 35. Haftada doğuma alindim hersey muamma

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim yan odamdaki kişi 3 gün suni sanci aldi prosedür gereği ama benim bebegimin kalp atışları ritimsizlesti ve acilmam yok diye hemen sezaryen oldum. Benimde e nabizda makat gelisi yazıyo. Bilemedim
(649 puan) tarafından
Benim açılmamda vardi 15 dk kadar suni verdiler sonra mesai birimiydi suniyi kesip ameliyata aldilar sözde bebek taşikardi oluyormuş tekrar denemek istedim onu bile kabul etmediler. Üstelik ilk muayenede ben biraz stres oldum giyinmeye giderken . orda doktor asistanina gulerek bu normal doğuramaz demiş eşimde duymuş ama ben korkarim diye bisey soylememiş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önceki muayene kayıtlarından bebeğin pozisyon u ne olarak raporlarmış bulabilirsen ve nst kağıtlarını bulabilirsen bir şeyler yapabilirsin ama çok zor devlet hastanesinde de kontrole gidermiydin?
tarafından
Iki hastaneden de al raporları canım ona göre artık bir yol izlersin bu arada bebeğin yaşıyor değil mi ?
(649 puan) tarafından
Yaşıyor bin şükür tek tesellim o zaten
tarafından
Aman çok şükür rabbim hayirli uzun ömürler versin inşallah
(649 puan) tarafından
Amin cümlemizinkine canım
(126 puan) tarafından
Benim evde suyum patladı sabbah 5.30 da hastaneye gittim akşam 6 da normal doğum yaptim
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Devlet hastanesimi ozeldemi oldun cnm devletse nasil bi sebebi olabilirki ozelse zaten ekstra para alacaklari icin kendince bahane uretebiliyolar
(649 puan) tarafından
Özel maalesef canım . devletteki doktorun her muayenede herşeyin çok güzel olduğunu normal gözüktü günü söylüyordu üstelik bebeğim 20 li haftalarda dönmüştü zaten.
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım enabızda nasıl gördün? Bende özelde yüptım doğumumu 
(649 puan) tarafından
Canım doğum yaptigin gune tıkla orda tum detaylar gözüküyor sana kullandıkları malzemeye kadar
0 oy
(126 puan) tarafından
Canim özel keyfi sezeryan yapıo
0 oy
tarafından
Banada suni şancı verildi bebek kalp atışı yavaşlıyor dedi hemen  sezaryen alalım dedi eşim kabul etmedi ben ambulansla devlete götüren dedi kadın ben hastamı vermem tamam normal yapalım kağıt imzalayın sorumluluk alın dedi bizde imzaladık ıkınmam geliyodu bana sezaryen dio neyse sonuç normal yaptım üstelik iki ikinmada geldi şükür bebegim
0 oy
(1,640 puan) tarafından
Bu bilgileri tam olarak nerden ve nasıl aldın canım bende sezeryan oldum özel hastanede geçmiş olsun bu arada. 
0 oy
(106 puan) tarafından
Şu an bebeğinin durumu nasıl canım küveze aldılar mı ne durumda 
(649 puan) tarafından
Aldılar canm solunum yetmezliğinden ama şuanda iyi şükür dort buçuk aylik oldu bile
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Canim benim bebegim makat gelisiydi buna ragmen beni sezeryana almadi dogum icin catala yattim zatwn hersey anlik gelisti doktorum geldi ben sezeryana alir dedim kendi kafamdan neyse sonra elini bi icime soktu bebegi eliyle normal dogum pozisyonuna getirdi ve kendi cikardi eliyle ben ikinamadim bebegi tam cevirirken dediki  bebegi kaybediyoruz hastayi uyutun dedi ben o arada iyumustum uyandigimda bebegim aglamiyodu kuvoze aldilar enfeksiyon kaptirdilar 25 gun yasadi  afedersin bögurdüm resmen e nabizdada olum nedeni sepsis yaziyo banada enfeksiyon dediler e ben simdi kime kizim kime hesap sorim doktor beni yanlis doguma sevketmesine mi yoksa bebegime enfeksiyon kaptirip olum nedeninin sepsis olamasinami Allaha havale ettim 2 ay sonra doktorum kalp kirizi gecirmisti 
(649 puan) tarafından
Çök üzüldüm gerçekten :( şükür benim bebeğim iyi ama işlerine gore hareket ediyorlar gibi geliyor ya insan ona katlanamiyor. İlk Doğumum daha keyfi yere bıcak altına yattiysam düşüncesi beynimi yedi resmen
0 oy
tarafından
canimm benimde kalp atisi yavasladi suniye dayanmadi.kalbi ama dosyami okudugumda kordon dolanmasi yazmislar bende anlamadim.islerine.nasi geliosa oyle.yapiolar
(649 puan) tarafından
Yanı bizim dogum pozisyonuydu hic bir zaman makat geliş Gibi. Bir sorun yasamadik şimdi boyle birsey yazılması iyice şüphe düşürdü icime. Zaten hastane yorumlarinda sterilazasyonla ilgili de bi suru sey yazmislar. İste dezenfekte olmuyor carsaflar değişmiyor hatta dezenfektan sıvılarina su kaçtıklarını bile yazmis orda calisan oldugunu iddia etmis iyice tiksindim
tarafından
sacmalikk yaa islerine nasi geliosa oyoe yapiolar normal dogumda saatlerce beklicekler ya islerine gelmio seseryanda kes bic yarimm saat bitti
(649 puan) tarafından
Bende ayni fikirdeyim
0 oy
(5 puan) tarafından
Şimdi sen böle yazınca  bende baktım  benim sezeryan tek diğer doğum yazıyor ne demek anlamadım 
(649 puan) tarafından
Size sebep ne demişlerdi sezeryan için
(5 puan) tarafından
Benim kalbi durdu  bi dakika sonra tekrar atmaya başladı    doktor bekleyip riske atamam dedi acil sezeryan oldum kalbinin atmadini ve sonrasında attını nst ve ultrason da bende anladım ama yalan bir durum oldunu düşünmüyorum yani
(649 puan) tarafından
Biz ultrasondan takip etmedik nst bagliydi ama ekrani görmedim hic
(5 puan) tarafından
Canım zaten bebegimin  hareketleri varla yok arasıydi ben o yüzden gitmiştim nst de kalp sesi gelmedi ben ağlamaya başladım neler oluyor diye doktor sakın ol ultrason bakalım dedi kalp kıpırdamıyodu ve sesde gelmiodu ben ben bağırdım ağlamaya başladım  kötü oldum yani o sıra da hafif kalp  sesi geldi ve doktor baktı  yavaş yavaş atiodu  hemen sezeryan şansımız hala var dedi 10 dakika içinde sezeryan olup çıktım  bebeğim oksijensiz kalmış meğersem dogduktn snra hemen oksijen tüpune bağladılar  yarım saat sonra normale döndü getirdiler bana  anlatırken o ani yaşadım yine Rabbim kimseye  evlat acısı  göstermesin o korkuyu dahi yaşatmasın
(649 puan) tarafından
Amin canim bende o korkuyu yaşadım ama onlarin laflariyla yoksa nst de kalp atışlarını duyuyordum bebegimin
(5 puan) tarafından
E o zaman sen demedinmi canm kalp sesi geliyor normal.gözüküyor diye gerçi  o and insan dusunemeyebiliyor  ama
(649 puan) tarafından
İnan düşünemedm panikten
(5 puan) tarafından
Dogrudur canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 222 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Rashe (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1111 (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gulcin.karasu (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aydagul (133 puan) tarafından soruldu

401,060 soru

12,002,767 cevap

36,186 kullanıcı

...