0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Burada yeniyim biraz merak biraz sohbet ben 14 + 2 günlük hamileyim 12 haftalıkken kıza benzetti doktorun doğum tarihim 1 mart bulantılarım var sürekli uyumak istiyorum sizler neler yaşıyorsunuz?

4 Cevaplar

0 oy
(737 puan) tarafından
Bende 14+5 haftalık bana henüz cinsiyet tahmini yapmadı çok hareketli olmasına rağmen 15 haftada tekrar gidicem yanılma payı olabilir o haftalar da söylenen cinsiyet bendr sürekli uyuyorum kafamı kaldıramıyorum gece 11 yatıp ertesi gün öğlen 12 uyanıyorum 4 5 gibi tekar uyuyorum dokunmasalar hep uyicam galiba bebek geliştikçe biz yorgun düşüyoruz sağsağlim alalım bebeklerimizi kucağımıza inşlh :) 
(15 puan) tarafından
İnsanllah bende oyleyim hep uyku halinde cinsiyet erken ama akraba olarak hep o doktora gidiyoruz tahminleri genelde tutar:)
(737 puan) tarafından
İşinin ehli olan bilir tabi ben doktora gitmeden cinsiyet tahmini yapıldı bana akraba çevremde çok ekşiye aş ermişim kız olacak mış :D
(15 puan) tarafından
Bilmem erkek olup ta eski yiyen çok etrafımda kizim var ama erkek istiyorum başkada yapmayı dusunmuyorum ama hayırlısı olsun
(737 puan) tarafından
Sağsağlim gelsin inşlh önemli olan o allahım sana bağışlasın
(15 puan) tarafından
Aynn teşekkür ederim yorum için :)))
-Reklam-
0 oy
(10,495 puan) tarafından
14+3 um bende birkaç gündür hiç Halim yok gözüm sürekli yatmada birde 16 aylık bir oğlum birşey yiyip içmek işkence gibi geliyo
(10,495 puan) tarafından
Birde inanılmaz bir baş ağrısı ve bel ağrısı var
(15 puan) tarafından
Hep ayni şikayetler:) allah yardımcı olsun sana seninde mi c8nsiyet belli değil.
(10,495 puan) tarafından
Ben bayadir kontrol e gitmedim pazartesi günü gideceğim. O yüzden şuan belli değil oğlumda çok geç öğrendim bunda da öyle olur büyük ihtimalle diye düşünüyorum
(15 puan) tarafından
Hayırlısı cnm seninde allah gönlüne gore versin.
0 oy
(681 puan) tarafından
Bende 17+6 em son13 haftalik gittim bana hic tahmin bile yapmadi dr uykum geliyor yorgunum surekli ama uyumuyorum pek bakalim hayirlisiyla ogrensek cinsiyet 
(15 puan) tarafından
Seninki büyümüş baya belli olur bence cinsiyetler ayni mi diye merak ettim şimdiye kadar yazanlar hep uyumak istemiş
(681 puan) tarafından
Bu sene geneli prenses:)) bakalim hayirlisi ne gelirse allahtan en güzelidir elhamdülillah
0 oy
(2,330 puan) tarafından
İlk aylar uyku oldu çok ve halsizlik şuanda 19haftaligiz bebeğin eşi asagidaymis kanamam oldu biraz hastanede yattım iki gün çıktım lekelenmem devam ediyor hala Dr istirat verdi yatacaksin dedi 3ay şimdilik dikkat edicem 8.ayda tekrar bakacak ayrıntılı o şekilde bı iş yapmiyorum
(15 puan) tarafından
Sağlıkla kucana alırsın insanllah dikkat et cnm:)
(2,330 puan) tarafından
Amin canım insallh

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 169 göst.
0 oy
16 cevap 573 göst.
27 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
0 oy
8 cevap 406 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde balporsugumom (15 puan) tarafından soruldu

411,982 soru

12,402,618 cevap

44,485 kullanıcı

Kategoriler

...