Görümcem çagirdı oraya gittik neyse annesiyle konuşuyo telde kaynanamlar tarla işi yapar ama verimli olmaz tarlaları eşimde seneye yapma çektigine degmiyo eziyeti dedi yaparsan gelmem ailemi alir tatile giderim dedi kaynanamda kızına anlatıyo bunu sonra kaynanam zaten evlenince balayına gidemediler hakları dedi hemen görümcem sen yollamıyosun herkes kendi gidiyo masrafını karşılıyo dedi kaynanamda kizim abinin neyi vardı dügünde olanları biz aldık elinde parası bile yoktu dedi hayır bu görümce n3 istiyo anlamıyorum kendi yapılınca sesi cıkmıyoama abisine bisey yapılsın hemen söyleniyo sessiz kalmam ama artık nefret ettirdilerki kendilerinden ugrasmaya degmez diyorum hayır kızlar evlendik dügünde altınları paraları aldılar borçları kapatsınlar die verdim eşim tazminat aldı onu bile ailesine vermiş bisey demedim ben o paralari alıp balayına gitmesini bilmezmiydim nefret ettim bunlardan kizıyla benim lafımı yaptıklarıni zaten biliyorum ben kimsenin dedikodusunda deilim bana kötülük yapsınlar iyilikle karsılık veririm karakterim bu ama artık görumceye ders vercem kararlıyım