Eski postlarimdan bilmeyen varsa okuyabilir meseleyi.
Kaynanam kaynimi aramış durumu kendi tarafinca anlatmış.
Tartışırken oğluna birşey ogretememissin dedim yeni evliyken eşimde anneme demişti . Ve çok ağlayıp üzülmüştüm. Babasız büyüdüm ve anneme hiç laf getirtmedim namusuma bile kimse laf etmedi. Annem bu sözü duyupta gözümün içine üzülerek bakması beni yıkmıştı. Babasiz buyuyenler anlayacaktır ne demek istediğimi. Okadar başımız dik iken eşimin anneme birşey ogretememissin kızına demesini halen unutamıyorum. Benim annem hem anne hem babaydi. Eşim bunu anlayack kapasitede bir insan değil. Yaşasa bile anlamaz.
Ben kendi eşim için söyledim bu sözü ogluna ogretememissin birşey dedim. Kaynanam kaynimi arayıp Funda dedi ki bebelerine birşey ogretememissin . Kaynimda demis ki yengem benide mi beğenmiyor benim neyimi biliyorda konuşuyor demiş. Oğluyla aramı bozduğu yetmediği gibi yalanlarla bu sefer kaynimla bozmaya çalışıyor. Ki eşimle ilgili kaynanamın arkamdan konuşmalarıyla ilgili tartıştım. Kaynima niye laf söyleyim arkasından? Birde telefonda kaynanam bunlari kaynima anlatirken eşimde oradaymış. Birde bana ben değiştim biz haksiziz artık herşey başka olacak diyordu. Annesini niye susturmamis anne Funda böyle demedi kii abartarak konuşma eşim bana söyledi bu lafı kardeşimi karistirmadi niye diyemedi ? Lanet olsun onun adamligina.
Ne bu dünyada nede diğer dunyada iki yakaları bir araya gelmesin.
Yalanlarınin içinde bogulsunlar inşallah ..
Anneme geldiğim beri hiç ağlamamıştım . Ama bugün içimde bir sıkıntı.. kalbim ise dahada umutsuzlukla doldu .
Allah elime düşürmesin hiç birini .