0 oy
1,519 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Anneler lütfen yargılamadan dinleyin.  Bundan yaklaşık bir yıl önce kapanmıştim biraz baskı biraz da istekle.  Bir hafta önce açıldım o kadar kötüyüm ki. Çok pişman oldum.  Herkes de gördü çocuk oyuncağı gibi oluyor diye kapatamıyorum da ne yapacağım

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eğer gerçekten pişmansan tekrardan kapan canım mesela ben de bekarken a çıktım evlendim biraz baskı biraz da senin de dediğin gibi kendi isteğimle oldu ama son bir aydır ben de açıldım ama ben böyle dar ve çok açık giyinmiyorum pantolon tunik yine giyiniyorum tişört uzun giyiniyorum ama saçımı açıyorum tabii ki ama ibadetini yapıyorum sen pişmansan tekrardan kapan canım
(4 puan) tarafından
Sen açıldığına pişman olmadın o zaman ☺ ben niye böyleyim ki
tarafından
Normal benim de yani biraz oldum biraz olmadm gibi :)))
-Reklam-
+1 oy
(7,792 puan) tarafından
Bin kere düşünüp bir kere karar vermek en doğrusu iste bu yüzden... 

Bir daha pes etmicem diyirsan kimseyi dusunme sen Allah'ın rizasi icin örtün. Bir daha da vesveseye kulak asma.
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Evet bana da saçma geliyor 
0 oy
tarafından
Ama işte bir açıl bir kapan dalga geçer gibi oluyor işte onu nefis nefis ve içindeki vicdan oluyor çok açık giyinme dediğin sürece sen bilirsin
0 oy
tarafından
İnsanlara aldırış etme tekrar kapamayı düşüyorsan iyice düşünüp karar verdikten sonra düşün baskı yapıyorlar diye istemeden kapanma 
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Tobe yarabbim diycek birşey yok elalem için mi kapancan yapma etme bacım bize ne elalemden  sen ne istiyorsun kapanmak mi tabi kapan onlara ne 
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Kesinlikle yargılamıyorum ama bana da günah geliyor ya aklın var düşünme yapın var neden yani onun bunun baskısıyla bişeyleri zorla yapıyorsun 
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Keşke emin olmadan kapanmasaydinn canim ya ...... gerçekten oyuncak gibi olmuss
0 oy
(483 puan) tarafından
Acildigina Pişman olmana sevindim doğru yolu bulursun inşallah  kardesim
0 oy
tarafından
Allah affetsin bacım kuldan medet umma tövbe et Allaha yönel inşallah 
0 oy
tarafından
Bend eilk kapandigimda ben yapamayacam deyip bir hafta sonra acildim sonra dışarı çıktım allahım sanko çırılçıplak çıkmışım o kadar kötü oldum ki koşa koşa eve geldim geri başımı kapattım pardusemi giydim o gün bu gündür de çıkartmadım eğer içinden gelen şey tesettüre girmekse kimseyi umursama nasi katılırken umursamadın acildinsa şimdide öyle yap ve kapanmak istiyorsan kapan kimsede bir şey diyemez iman senin imanın canım kimse senin sevabını da günahını da alıp öyle gitmeyecek ahirete 
0 oy
(9,550 puan) tarafından
Bi kere olmuş gerçekten pismansan geri acilmazsan kapan...

Benim lise de ark adaş vardı okul bitince açık sonra kapalı ama bi açık bi kapalı baya miniler falan sonra bi baktım geri kapalı evlenmiş aşırısı evet itici
0 oy
(91 puan) tarafından
Bende bazen düşünüyorum acilayim diye ama acilsam yine geniş giyinirim tunik falan vesvese geliyorum dinleme cnm istiyrsan kapan kim ne derse de desin takma
(4 puan) tarafından
İş yerimde herkes gördü.  Hiç pişman olurum gibi gelmemişti bi heves açtımbir haftadır namazlarımi eksiksiz kılıyorum.  Bi daha kapatirsam iş yerindeki arkadaşlarin gözünde bi yerim kalmayacak
(61 puan) tarafından
Önemli olan Allah'ın gözündeki değerin canım bu insanlar bugün var yarın yok boşver başkalarını gerçekten örtünmek istiyorsan kimseyi takma ilerdeki pişmanlığın daha büyük olur görünen her bı saç teki için ayrı azap var rabbim bu dünya için ahiretten etmesin hiç birimizi
(91 puan) tarafından
Boşver onları kimseye bakmican bu hayatta istiyorsan kapan günahını sen cekerdin onlar degil
0 oy
tarafından
Bı benim heralde 14 yaşında görücü geliyor diye zorla başımı kapatıp adamlarin önüne koyulmama rağmen bidaha saçımı açmadım açmakta istemedim  yani ne diyim Allah la senin aranda 
0 oy
(15,419 puan) tarafından

Tabiki  kapan ama geri açilma. Kimin ne dedigi degil Allah'in ne dedigi onemli. Ağzi olan konuşur. Kapanmak icinden geliyor insanlari takma.

(4 puan) tarafından
İstiyorum ama bu kez eşim de öyle iş mi olur dalga geçer gibi diyor. Araya zaman koy biraz diyor
(15,419 puan) tarafından
Hiçte zaman koyma. Soran laf soyleyen olursa bu Allah'la benim aramda olan bişey dersin. Denedim hosuma gitmedi icim rahat etmedi tekrar kapandim de.
(4 puan) tarafından
Olur mu gerçekten  rabbim bi çıkış yolu göstersin
(15,419 puan) tarafından
Olmaz olur mu canim. Cesaretini topla ve kararini uygula. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Erteledikçe uygulaman zorlaşir. Hemen uygula kararini.
0 oy
(669 puan) tarafından
Bidaha açılmıcaksan kapan milleti bosver bende kuçükken kapanıp açılıp en sonunda kapandım 
0 oy
tarafından
Bak canım eğer pişman olduysan ve gerçekten bu sefer kapanmakta kararlıysan kapan insanların ne dediğinin ne düşündüğünün bir önemi yok 
0 oy
(173 puan) tarafından
Kimsenin ne dedigini ne soyledigini umursama kapan tekrar 
(4 puan) tarafından
Keşke umursamasam
0 oy
(248 puan) tarafından

Tesettürlulerin aklına 1 kere de olsa gelir cnm acilmak açılan kapanan da çoktur bunda ayıp bir şey yok kapanmak istiyorsan geri kapan kimsenin lafına bakma

(4 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için
0 oy
(1,787 puan) tarafından
Ne yaptın canım son durum ne

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 1,098 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mrve. (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 320 göst.
29 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu