0 oy
198 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (23 puan) tarafından
Kızım 22 aylık  3 kez ateşli idrar yolu geçirdi. Doktor sondalı ultrason çektirmemizi söyledi ama korkularım var. Çektiren var mi 

5 Cevaplar

0 oy
(518 puan) tarafından
Sondali film nedir. Benimde oglum odrar yolu enfeksiyonu geçirmişti 4 aylikken ama film cekilmedi 
(23 puan) tarafından
Sürekli ateşli idrar yolu enfeksiyonu varsa çekiyorlar böbreklerin de sıkıntı var mi diye
(518 puan) tarafından
Ya pipisine birsey takip cisini yaptırıp tahlil.yapmislardi böbreğinede normal sekilde bakmislardi usgyle
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benim oğlum çekildi canım 
(23 puan) tarafından
Kac yasinda ve nasıl zor mu acaba
(3,679 puan) tarafından
5 aylıktı olduğunda canım canı çok acımadı ama sadece yatmak istemedi 15 dk bir süre
0 oy
(717 puan) tarafından
Bnm oglumda cekilldi
0 oy
(245 puan) tarafından
Benim oğluma çekildiğinde 3 aylık di korkulacak bişey değil merak etmeyin bende çok korkuyordum o gün çok strese girmiştim ama şükür çok kolay oldu . Önemli olan işini bilen insanlar taksın sondayı
0 oy
tarafından
Ben çektirdim yani sontayi takarken biraz canı yandı ama o da takan doktorun beceriksizligi idi. Onun dışında canını yakacak bişey yok ilaç veriyorlar sonta dan sonra ilaç geri işiyor o arada film çekiliyor 
(23 puan) tarafından
Yaklaşık ne kadar sürüyor
tarafından
10 dk sürüyor sürmüyor stres yapacak bişey yok ama yanına yedek giysiler al komple üstü başı iseyebiliyor.
(23 puan) tarafından
Telefonla çizgi film ve pilli oyuncak sokuluyor mu
(23 puan) tarafından
Bir de işeme esnasında yatarak mi oluyor bizimki bez kullanıyor
tarafından
Yatarak bezi çıkarıp sedye gibi bişeye yatırıyorlar. Senden tutmanı istiyorlar ama oyuncak veya telefon sokacaklarını sanmam yine de telefonun dursun yanında.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 205 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
29 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilyda (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
10 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 459 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,211 soru

12,377,564 cevap

42,958 kullanıcı

Kategoriler

...