+1 oy
729 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

markete gittim bunlari gordum de size de atayim dedim kuzularrr ☺️❤️

Eskiden bunlardan dugunlerde dagitirlardi :D herkes kapis kapis almak icin izdiham yaratirdi sjjsjsjsjsjsj :D vayy beee , anilarrrrrr.Ben de alirdim ama yedikten sonra icim yanardi shhshshs :D tatlisi cigerime cokerdi resmen .

Ama onlar pembis, boyle uzeri bol pudra sekerli lokumdan olurdu .

Simdi her yerde var ,modern hali  :D migrosta bileee 

Bizim köyde buna kıstırgaç deniyo jejsjdhdh :D  siz ne dersiniz ?? Sizde dagitirlar mi ??

34 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bundan yemeyen de çocuk oldum demesin "D hsjnzjsksnsjsjsh bayılırım ba yi li rim ")) güllü lokum olurdu petibör puskevit gençlerin eline vere dagittirirlardi e tabiki bizde durumuyuz bi sıranın basından bir ortasından bir sonundan alır yerdik bajsksnajjahsjaksnsjsksjsjsjshissjhs "D köyde tek bir tane bakkal var di oraya giderdik borca yazdırır alırdık falan ay çok gzuel günlerdi beeeeee çocuk olmak istiyorum ben yine 
tarafından
Yaaaaaa resmennnnnn ben de aynen boyle olurdummmm  :D  ❤️❤️❤️ heyecanla dagitsinlar diye beklerdimmm  ☺️ ahh bee ozledim yine o gunlerii.bizde de gullusu olurdu pembisss ☺️❤️
tarafından
Bende çok özledim ya çocukluğum çok güzel geçti özellikle de babanın köyünde olan kısmı "D canım rahmetli babaannem her gidişimizde bize topalak tatlısı yapardı hemen bahçeye bir çamur deryası yapar di hadi girin oynayın kuzularım çamur sağlıktır betonun icin de nereden toprak göreceksiniz diye ağaç tepesinden inmezdik çağla yiye yiye cırcır olurduk tarla tarla gezecez derken kıpkırmızı yanardım "D
tarafından
Hahahshshshshdhdhdhd yaaaaa :D sen ben olabilir misin acabaa ? Hdjshs :D tek fark biz arikta ustumuzu islatinca annem ve anneannem sinirlenirdi shhshshs :D  ☺️❤️ Ben de cok erik yerdim dedemin bahcesinden .Sonrasi malum shhshdhdh
tarafından
Hahsjsjsjajahauahshiaaj "D yine o günlere dönebilsem daha fazlasını yapardım hiç pişman değilim "D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben çok severim şerifemmmm❤❤❤
tarafından
Kusummmmmmm ❤️☺️❤️ ne yerdik ama demi cocukkennn?
tarafından
Evet yA ben bazen evde petibör buskuvinin arasına da lokumu koyup yerim çok severim biz de cenazelerde ve mevlitlerde dağıtırlardi ben küçükken
tarafından
Ben gullusunu bulsam alip yiyycem ☺️❤️ ama bulamadim ya
0 oy
tarafından
Bizde cenazelerde dağıtırlar canım. Bende inşallah bir gün merhametsiz ölürse dagitacam 
tarafından
Yaa gulmiyim  gulmiyim diyorum ama yorumun gulduruyo djjdjdjdjdj ❤️ seni yerimm
tarafından
Ne yapayım hocam adamın aldığı nefes bile gözüme batıyor
0 oy
tarafından

Mandalina lokumlusu meşhurdur bizde malum bodrum:P

Bayilerim valla❣

tarafından
Hadi yaa bak hic denemedimmm ❤️☺️ bi ara deniyim
0 oy
(462 puan) tarafından

Ayy çok severim:Dbizim köyde adettir kahve icildigi zaman bisküvi lokum alınır herkes böyle yapar yer:)

tarafından
Ayyy ne guzelll yaaa ❤️☺️ bizde de olsun oyle bi adetttt :D
(462 puan) tarafından
Evet çok güzel oluyor hemde farklı bi adet yani :)
0 oy
(13,925 puan) tarafından
Şerife hocam yeme çok kalori :) 
tarafından
Yokkk kusummmm yemedimm ❤️☺️ kahvalti yapcam simdi.Yersem su an 1 litre su icerim arkasindan jjdjd oyle icini yakar insanin
(13,925 puan) tarafından
Afiyet olsun şeker arası şeker kız ben hiç sevmem balım tatlı ya :)
tarafından
Ayyy ben de genelde tuzlu duskunuyumm☺️❤️ ama arada geliyor tatli krizleri .❤️☺️
0 oy
(25,193 puan) tarafından
En nefret ettiğim şey desem yeridir :D 
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Bennn bayılırım çok güzel yaa buskuvi alır sade lokumuda elimle sundurur sjssjdh arasına koyar yerdim bee sjsjsjjjs
tarafından
Shshhshshshshs yaaa aynen ben deeeeee :D ❤️☺️ elimle yayardim sonra bastirinca bazen biskuvi kirilirdi uzulurdum shshshhs :D ❤️ne sacma seylere uzulurmusum cocukken hshshshhs
0 oy
tarafından
Bizde yoktu ama güzel biseydir eminim :D 
tarafından
Boyle cocukken guzeldi ama icini yakiyordu shhshshs :D asiri tatli bir sey .Ama o zamanlar yokluktan sanirim asiri iyi gidiyordu kuzu bee ☺️❤️
tarafından
Bizim bakkalımız vardı :))) o yüzden abur cubur yönünden hiç yokluk yaşamadık çok şükür. Bizdeki yokluk ilgi idi ortada büyüdük işte
0 oy
tarafından

Hep sevdim hala seviyorum ama kendim yapmayi seviyorum :D

tarafından
Yaaaa ❤️☺️ :D gullu lokum bulsam yapcam bi taneee soyle elimle yaycam .Sonra biskuviyi kapatcam ohhh :D
tarafından
Afiyet olsun üğretmenim ::D::D
0 oy
tarafından

İlk kez görüyorum öğretmeenim :ermm:

tarafından
Kusummmm ❤️☺️ belki sizin oralarda yoktur
tarafından
Yoktu köyde ne arar:))))))
0 oy
(1,153 puan) tarafından

image

biri bundan mi söz etti:D
tarafından
Yaaaaa inanmiyorummmmm :D hshshshs☺️❤️☺️ evettttttt
(1,153 puan) tarafından
Hemide güllü :D
tarafından
Eneeeee gulluuuu muuuuuu :D ☺️❤️ paylasalim miii hshshhshs
(1,153 puan) tarafından
Fazla var gelebilirsin:D
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Kız bizim düğünlerde hala dağıtılır :D
tarafından
Hadi yaaa bizde pek dagitilmiyo artik ahhh keske dagitsalar hdhdhs :D ❤️
(1,287 puan) tarafından
Valla bayramda falan da yaparız hep gel sen bizim tarafa :D
0 oy
tarafından
Görünce bile dişlerim ağrıdı küçükken ne kadar yediysem :D
tarafından
Hhhaahshhshshshshshs azi dişlerin demi hdhdhdhd :D arasina lokum kismis gibi shhdhdhd☺️❤️ :D
tarafından
Aynen öyle :))
0 oy
tarafından
Hala annem yapar ben seviyorum dıe :) 
tarafından
Yaaaa ne guzel bir sey beee ❤️☺️ :D cok guzeldiii ben artik gulli lokum goremiyorum hic
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Annem yapar verirdi biz on kardestik hepimize tek tek yapardı siramizi beklerdik çok güzel günlerdi
tarafından
Yaaaa ne guzelllll .ahhh ahhh gecmisten kopamiyorum ❤️❤️❤️ cok guzeldi bee
(2,375 puan) tarafından
Aynen çok güzeldi çocuklarıma yaptım bizim kadar sevinmediler
tarafından
Ya bizim nesil cok farkliydi ya cooook ❤️❤️ kucuk seylerle mutlu olurduk ☺️ bizim cocuklarimizda oyle olmayacak
(2,375 puan) tarafından
Maalesef marketi eve taşısak yine memnun olmuyorlar
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Bizde kapat kapat deriz sjsjsjsj lokumu elinle inceltcen her yerin pudra şekeri lokum olacak kocan bizküviye ama böyle petibör değil şu finger bisküviler varya onlara üzerini kapat sündüre sündüre skshsjshsj :D

tarafından
Ayyyyy tam yaptigim seyi tarif ettinnn :D ❤️☺️ evettt elinle sunduruceksinn ama biskuvi kirilirda uzulurum shshsh
0 oy
(5,456 puan) tarafından
Bizde asfalt deriz cnm afiyet olsun 
tarafından
Almadim kuzucummm ☺️❤️ size gostermk icin cektim
0 oy
tarafından

Severm canm :)           

tarafından
Oyyyyy gozdem gelmis ❤️☺️
tarafından
Geldim geldim burdaym :)
0 oy
(157,867 puan) tarafından
bunu yemeden buyuyen varmidir yaa
tarafından
Ahh ahhh cocuklugumun abur cuburu  ❤️☺️
(157,867 puan) tarafından
kiz simdi bizim orda boyle katlanmis yoktu lokumu ayri petiboru ayri alip lokumu sundurup uzatip katlar yerdik biz simdi pratik paketli olmus ☺
tarafından
Aynennn  kuzuu biz de ya  .gullu lokum olurdu kocaman ❤️☺️ sundururduk boyleee sonra elimde kalan pudra sekerini  yalardim shhshshs :D biskuviyi de kapatir kistirirdim ❤️❤️

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 790 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 477 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 312 göst.