38+5 de hareket azlığı başlamıştı fikoda
Her gün sabah akşam nst ye bağlanıp ultrasona giriyordum
Burayada yazmıştım o anları
1 cm açıklık vardı ama ilerlemiyordu
Fikonun kafa kanaldaydı
Ama ciddi bir hareket sorunu vardı
2 gün sonunda artık doktorum riske atmayıp doğumu başlatalim dedi
Önce suni sancı aldım ama kalp atışı yavaşladığı için sezeryan oldum
Buda 22 mart sabahı son kontrolüm
Hadi sizde atın son gebelik fotoğraflarınızı
Isterseniz hikayenizi de yazın
Maşallah canım Allah anneli babalı büyütsün
Daha dogurmadim cnm şafak sayıyoruz
Benim suyum gelerek gittim 39+2de , doktorum gelsin artık ya çok bekledik diyerek yatış verdi suni sancı verildi 2 gün boyunca arayla dinlendirerek maalesef 4 cm yukarıya açılamam olmadı . Fazla yorulduk bebeğimle , bebek çok fazla strese girdi içerde maalesef kalp atışında düşüş olunca 3. Gün sabahı sezeryana alındım . Bu da bebisim karnımdayken son fotoğrafım d fotoğrafa bakınca gözyaşıma hakim olamadım :')) o günlere götürdün beni valla
Çok mu son oldu ))
Bende sancı olmadı nişan gelmedi. Normal bekliyorduk. Ama suyum yavas yavas geldi. Kontrole gittim suyum gelmiş. Bebeğim normal gelsin diye bekledik 41+6 gündeydik. 2 gün sonra yatış vermişti doktor. Bebeğim tüp kanalına girmedi çataldan muayene edildim çok eziyetliydi sancım bir türlü gelmesi suni sancı vermelerine ragmen gelmedi. Tüp kanalına bile girmemiş uraz bey sonra sezeryana alındım süre azlıyor. Diye. 20.mart.2021 doğdu evladım )
Anam benim sonum yok herhalde 40 haftlsık olacam daha tık yok doktorda bley demiyo
Doğumdan 1 gün önce 22 temmuz 24 temmuzda ben doğum yaptım
Oyyyy buketim bu da benim son fotom kontrole gitmiştim yatış verdi suyum bitmiş ertesi sabah sezaryen olmuştum ♥️ foto gittiiiii :)
1,496,764 soru
24,450,578 cevap
353,975 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın