0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar nasıl kendimi izah edeceğim bilmiyorum ama şimdi adet günüme 12 gün var belki daha erkende olabilir çocuk istediğimiz için korunmuyoruz hicbir şekilde yani şimdi öncesinde hep adet gününe kadar yada 1 2 gün öncesine kadar illaki ilişki yaşanıyor yani sizce olmalı mı yoksa hani adete 1 2 gün kala olmaması gerek mi yeni evliyim cok bir bilgim yok yakın çevreme sormaya da çekiniyorum açıkçası 

9 Cevaplar

0 oy
(850 puan) tarafından
Adet olana kadar ilişkiye girmekte sıkıntı yok diye biliyorum
tarafından
Peki teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(14,068 puan) tarafından
Sen her günü degerlendir adete 1 gün kala bile 
tarafından
Tamam çok teşekkür ederim  insallah bizede nasip olsun rabbim nasip etsin inşallah
(14,068 puan) tarafından
Amin kuzum amin
0 oy
tarafından
bunun korunmayla korunmamayla ilgisi yok eger adetli degilsen hangi gun oldugu onmli degil cnm
tarafından
Yok hani istiyoruz çocuk o yuzden oyle belirttim :)
tarafından
yok cnm heran devam edilir belli bir zamani yok hergun spermi zayiflatir 2 2 iidr
0 oy
(168 puan) tarafından

Benim adetlerim düzensizdi biz adet olana kadar ilişkiye devam ediyorduk,

sıkıntı da olmadı ya  (sıkıntı olurmu diye de hiç aklıma gelmemişti) çok şükür adetim düzensiz olduğu halde hamile kalabildim, 

Rabbim sizlere de tez zamanda hayırlısından nasip etsin, herşey gönlünüzce olsun:)

tarafından
Rabbim size bağışlasın hayırlı evlat olsun insallah ❤ aminnnn inşallah cok teşekkür ederim o kadar çok istiyorum ki çok istediğimden korkuyorum imtihanım olur diye Allah korusun :'(
(168 puan) tarafından
İlk zamanlar benimde aklıma öyle şeyler gelirdi 1 yıllık evliyim zaten hamile kalmadan önce stres de çok etkilyor zaten  ya bebek olmazsa Allah böyle sınarsa bizi diye şimdide bebeğimize bşy olursa ya kalbi durursa diye korkuyorum, herşeyin hayırlısı,
(168 puan) tarafından
Ha birde unutmadan adetim geç oluyor diye düzensiz diye 1 gün durup 1 gün ilişki oldu 1 ay denedim o şekilde hamile kaldım daha önce bilmyordum öğrenince denemekte fayda var ddim ve faydasını  gördüm  :)
tarafından
Allah korusun oyle bir sey olmaz inşallah rabbim her şeyin her zaman hayırlısını versin inşallah
tarafından
Aklimda bulunsun teşekkür ederimm
0 oy
(15 puan) tarafından
Adet olana kadar gir ama belirtilerin oluyorsa gebeliklerde alakalı biraz ara verebilirsin
tarafından
Düzenli adet oluyorum ve her ay aynı belirtiler oluyor anlayamıyorum hic inşallah bu ay nasip olur :(
(15 puan) tarafından
Insallah
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Canim genelde günaşırı birliktelik tavsiye eeiyolar imkan varsa hergun de olur... 

Yani ilişkiye girdikten sonra dahi regl plabilirsin onun günü yoktur...
tarafından
Evet bende çok duydum ama en fazla 10 dakika kalabiliyorum oyle :))
(7,785 puan) tarafından
10 dk öyle kal 30 dk kadar da yat hemen kalkma madem sonra gidersin dusa o isboldu hemrn banyiya yapmamaya calis cnm imkanin oldukca
tarafından
Genelde dikkat ediyorum inşallah nasip olur bizede cok tesekkur ederimm
(7,785 puan) tarafından
İnşallah hayırlısıyla nasip eder rabbim :)
tarafından
Cokk kalp ❤❤
0 oy
(8 puan) tarafından
Önce kendini döngünü tanı. Eczanelerde ovülasyon testleri var onlardan al ve adetten sonra her gün dene. Zaten aynı gebelik testi gibi 28 günlük döngün varsa 14 gün sonra ovulasyon oluyor. Eğer 30 günlük ise 16. Bende yeni evliyim ve çocuk istiyoruz ovulasyon testi aldım ve pozitif sonuç aldığım zaman birliktelik yaşadık. Şuan sadece adetimi bekliyorum
0 oy
(968 puan) tarafından
Adetten 10 gun sonra 2 gun arka arkaya dene
0 oy
(1,577 puan) tarafından
Ovulasyon twsti kullanın, böylece yumurtlama günlerinizi bilirsiniz. Yumurtlama bittikten sonra ilişkiye girmenizin anlamı yok (eğer sadece çocuk için ilişkiye giriyorsanız).

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
2 cevap 30 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (736 puan) tarafından soruldu

412,013 soru

12,403,246 cevap

44,512 kullanıcı

Kategoriler

...