0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 bebek sürekli salgindan dolayı ilaç takibi yapıyorum 1 aydır geceli gündüzlü sayısız ilaç. Eşim olacak şahısta çocuktan beter evi barirmakta usta aynı zamanda da laf ustası. En son 1 hafta önce banyo ettim vakit olmuyor ona koş buna koş saçım kaşınıyor artık kadın olduğumu unutuyorum. Tam bir yere randevu alıyorum eşim o gün evde yok gidemiyorum. Yemin ederim bıktım tek ben varım indir kaldır onu doyur bunu doyur yemek yap temizlik yap çamaşır ser topla katla bulaşık yıka yemek yap sil süpür bakıyorum bunları yapana kadar çocuklar acıkmış onu doyur diğerini doyur ilaç saati geliyor 6 ilaç kullanıyorum gece gündüz dönüşümlü 2 bebeğe. Yıldım artık insanım ben ya ****** gibi akşama kadar koşuşturuyorum daha da sorsanız ne yaptın oluyor adı. Daha bir de her şeyin suçlusu benim. Çocuklar hasta olur sen yaptın. Adam kendisi hasta oluyor sen yaptın. Evde bir şey oluyor sen yaptın. Hastalığıda ben yapıyorum artık nasıl yapıyorsam. Adam hasta olunca ben yapıyorum dudağında uçuk çıkıyor sen yaptın. Telefonunu bozmuştu sen yaptın dedi. Sivilcesi çıkar sen yaptın. Ben neymişim ya diyesim geliyor aylardır saçıma tarak deymedi size yemin ederim ki. Saçımı tarasam içinden çıkamam. Banyo etmeye bile vaktim yok. Gün içinde bir kaç saat dinlenirsem o. Başka yok sabah 10 dan akşam 2 ye kadar ayaktayım. Ha orayı sil ha burayı temizle. Daha yeni çay içmiş bardak masada kendisi tuvalete gidiyordu dedim çay içicen mi dedi yok. Tamam dedim tuttum bardağı çalkaladim makinaya koydum çıkmış tuvaletten bana bağırıyor neymiş bardağı niye kaldırdın ulan sen demedin mi içmiyorum? Ben yaranmak için çaba gösterdikçe hayatı burnumdan getiriyor. Hep ben kötüyüm hep o iyi. Beni köle yapmış kendine yıldım bıktım. Bir şey olunca hemen sen yaptın diyor suçluluk psikolojisi yüzünden uykum gelmiyor artık 

10 Cevaplar

0 oy
(715 puan) tarafından
Yaa kuzum boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altındadır diye bunu okuyunca bir kez daha anladım :(
tarafından
Ya keşke çocuk olsa tek bir de bu adam var kafam dayanmıyor artık
(715 puan) tarafından
Sabrın yolu selamettir canım sabretmek gerek dua etmek gerek rabbim yükünü hafifletsin inşallah kalbine huzur versin :)
-Reklam-
0 oy
(7,613 puan) tarafından
Ben yaptıysam daha bundan sonrası.elimi bir şeye sürmem kalksın kendisi yapsın çok simarmis eşin Allah yardımcın olsun bir büyüğüne  falan gidip iki gün dinlensen keşke ... 
tarafından
Yoruldum gerçekten her şeyi benim üstüme atıp yıkıyor. Her şeye ben yetişiyorum sanki ben tek yaşıyorum bu evde yada çocukları tek başıma yaptım. Oğluma bile diyor bunu sen yaptın
(7,613 puan) tarafından
Valla benim kızım çok yordugunda son raddeye kadar direnip sonra da patlıyorm gece olsun gündüz olsun alıyorum yastigimi başka odaya gidiyorum diyorum sizde napıyorsaniz yapın diyip kapımı cekiyorm . Keşke kendini bu kadar ezdirmeseydin çok üzüldüm haline
tarafından
Ya bir gün olsun insaf etmedi demedi yazık
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Ay ne yarancan öyle adama al basini git bı kaç gün kıymet bilsin eşek herif
tarafından
Bilmez bacım bilmez. Yoruyor hemde insanı otururken bile yoruyor
(4,589 puan) tarafından
Yorarlar bacım Allah yardımcın olsun adamlar evde olduğu zam çocukta varsa hele yatana kadar topla gene toplanmaz o ev
tarafından
Ya işten çok bu adamın lafları yoruyor kaynana gibj
(4,589 puan) tarafından
Çok biliyorsa kendi yapsaya
0 oy
tarafından
Kaç kurtar canını de  dengesiz adam
tarafından
Sende beni başının üstünde taşımıyorsun nankör insan deseydin
tarafından
Hep milletin karısı milletin karısı şöyle yok böyle dedim o zaman milletin karısını alıp kendine karı yapsaydın
tarafından
Devam edersen bende birgün elin kocalarından bahsetmek zorunda kalırım deseydin
tarafından
Elin adamları karısını dövüyormuş eve ekmek getirmezmiş
tarafından
Elin kadınlarıda iş yapmaz çocuguna bakmaz yemek yapmaz pis pis dolanır ortada
0 oy
(14,644 puan) tarafından
Hepsi aynı sanırım :( 
tarafından
Yok benimki emin ol ki beter kuzum
(14,644 puan) tarafından
Çocuklar kaç yaşında canım
tarafından
23 aylık kızım 11 aylık oğlum
(14,644 puan) tarafından
Biraz küçükler bacım ya Allah yardımcın olsun
0 oy
(937 puan) tarafından
Saydıkların hepimizin hayatında olan şeyler ekstra bişey yok aslında sadece eşin biraz kaba sanırım ama çalışan adamlardan da çok bişey beklememek lazım .iki haftadır bende çalışıyorum eve geldiğimde bişey yapacak halim olmuyor .beterin beteri var haline sukretmelisin 
tarafından
Hayır çalışmıyor
(937 puan) tarafından
Eşin mi çalışmıyor ...nasıl geciniyorsunuz ki Allah yardımcınız olsun
0 oy
(141 puan) tarafından
Allah yqrdmcim olsn canm.bnm.valla zor inan bnmde senden asagi kalr bi yanim yok ne zmn konusmk istersen yaz Rabbim hayrki.kapilar acsin esin oyke bisey yasasin ki elini ayagini opsun geberik herif imtihan canm ne yapalm
tarafından
Ya bacım yok adam Nuh diyor peygamber demiyor hep mutlu
(141 puan) tarafından
Allah buyuktur canm bi baktin bisi gldi basina degrini kiymetini aladi anlamazsada Allah yar ve yardmcin olsn obur dunyada mufakatjni verir bu dunyada olmasa bile iyi dusun sen hep cok zor biliyorm ama
tarafından
Ya bacım çok yoruyor hep şikayet hep tatminsiz
(141 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin esine canm senin gibi kadini uzmemeli inaaallah temennim duzelir
0 oy
tarafından
Allah yardım etsin canım eşine vicdan ve merhamet versin 
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Öyle herşeyi sen yaptın diyenlere "Gıçın.da yaş görsen benden bilecen" diyorlar bizim buralarda.. İyice abartmış eşin.. Yardım etmeme konusunda da benim eşim de aynı.. Çöpünü bile çöp kutusuna atmaz tezgahın üstüne bırakır döner bazen.. İki cm ötesinde yine tezgahın üstünde de çöp kutusu var üstelik
0 oy
(906 puan) tarafından
Bende bazen bu konuda sinir oluyorum ((( Yani banyo yapacak zaman bulamıyorum hep birşeyler çıkar çocuk uyumaz yemek ocaktadir temizlik yapmak lazımdır (( sadece eşim kaba değil o kadar , arada bir isyan bayraklarını çekerim hemen toplar kendini bana yardımcı olmaya çalışır,ama oda genelde batırır yani bu yüzden evde hiç iş bitmez.Sen öyle alistirmissin canım birazda ,belliki geldiği yerde de öyle davranılması al oğlum oy oğlum simartilmis deride sana kalmış,sesini çıkart canım yoksa hayatının sonuna kadar böyle yaşar kalirsin (( kendini kimseye ezdirme ne demişler akıllı olup dünyanın kahrını cekecegine deli ol dünya senin kahrını çeksin.

Nerde şımarık ben yapamam edemem diyen tipler görsem illaki sürekli arkasını toplayan birileri vardır,ben gözü kara birisiyim bana saygisikik yapacak adamı kapımda bir dakika tutmam ..tabi hayat şartları herkese o kadar açık olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 216 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 79 göst.
0 oy
3 cevap 88 göst.

404,165 soru

12,107,760 cevap