2 oğlum var biri 22 biri 2 buçuk aylık çok 3 yıl oldu evleneli 4 ay sonra hamile kaldım idare ederim sandım ama bana cehennem hayatı yaşattı ailem kabul etmedi mesleğim yok beş parasız sürekli kapı önüne koyan koca çok çaresiz bırakıldım çocuğum büyüsün biraz çalışır ayrılırım aynı devam ederse dedim 11 aylıkken oğlum 2. Kez hamile kaldığımı öğrendim oğlum çok hareketli çok yaramaz eşim çalışmaz etmez sürekli kavga, hakaret, küfür vardı Allah affetsin çok dedim ben kaldıramam hem olana zor yetiyorum hem seninle anlaşamıyoruz diye ben aldırmana müsaade etmem seni seviyorum sana yardım edeceğim çok çalışacam filan diye diye kandırdı çaresiz kabul ettim aldırsam hangi parayla aldıracaktım ki ilk aylar kavgalar bitti denecek kadar azaldı sonra yine aynı sürekli kovmalar,kavgalar,küfürler olur olmadık yere sürekli küfür eder sürekli herşeye bağırır lohusayken dayak yedim öldürecekti beni koltuğun kenarına defalarca kafamı vurdu darp raporu aldım ama 2 ufak çocukla gidemedim hem de çok baskı oldu üzerimde kendi ailem tarafından ay o kadar çok şey var ki bunlar hiç bişey değil daha biz 1 ay 18 günün yarısı ayrı evde yaşadık diğer yarısı evde küs bir şekilde durduk artık yeter bitsin bu küslük dedim yine ben adım attım dün yine aynı kavga ettik adama mesaj atıyorum kavgadan o gittikten sonra hani diyorum sen herkese vicdanlısın, merhametlisin birtek bana karşı böylesin bu şekilde bin yılda geçse düzelemeyiz babam sahip çıksaydı boşanırdık ama sen beni kaybedince anlarsın ne kadar büyük hatalar yaptığını diyorum adam bana gidebilirsin evden bana bunları söyleyerek hiçbirşeyi düzeltemezsin yolun açık olsun diyor sürekli de oğlumla sınıyorsun ben oğluma bakarım ufağı al git diyor diye gel bırakacağım dedim çıktım evden öyle bir acı ki bu tarifi yok yüzü gözümün önünden hiç gitmiyor belki beni ayıplayacaksınız çocuğumu bıraktım diye ama napim babam büyük oğlumu bıraktığım halde hala boşanma olmaz diyor adam kabullenmiyor