0 oy
738 göst.
Diğer kategorisinde (2,479 puan) tarafından
2 oğlum var biri 22 biri 2 buçuk aylık çok 3 yıl oldu evleneli 4 ay sonra hamile kaldım idare ederim sandım ama bana cehennem hayatı yaşattı ailem kabul etmedi mesleğim yok beş parasız sürekli kapı önüne koyan koca çok çaresiz bırakıldım çocuğum büyüsün biraz çalışır ayrılırım aynı devam ederse dedim 11 aylıkken oğlum 2. Kez hamile kaldığımı öğrendim oğlum çok hareketli çok yaramaz eşim çalışmaz etmez sürekli kavga, hakaret, küfür vardı Allah affetsin çok dedim ben kaldıramam hem olana zor yetiyorum hem seninle anlaşamıyoruz diye ben aldırmana müsaade etmem seni seviyorum sana yardım edeceğim çok çalışacam filan diye diye kandırdı çaresiz kabul ettim aldırsam hangi parayla aldıracaktım ki ilk aylar kavgalar bitti denecek kadar azaldı sonra yine aynı sürekli kovmalar,kavgalar,küfürler olur olmadık yere sürekli küfür eder sürekli herşeye bağırır lohusayken dayak yedim öldürecekti beni koltuğun kenarına defalarca kafamı vurdu darp raporu aldım ama 2 ufak çocukla gidemedim hem de çok baskı oldu üzerimde kendi ailem tarafından ay o kadar çok şey var ki bunlar hiç bişey değil daha biz 1 ay 18 günün yarısı ayrı evde yaşadık diğer yarısı evde küs bir şekilde durduk artık yeter bitsin bu küslük dedim yine ben adım attım dün yine aynı kavga ettik adama mesaj atıyorum kavgadan o gittikten sonra hani diyorum sen herkese vicdanlısın, merhametlisin birtek bana karşı böylesin bu şekilde bin yılda geçse düzelemeyiz babam sahip çıksaydı boşanırdık ama sen beni kaybedince anlarsın ne kadar büyük hatalar yaptığını diyorum adam bana gidebilirsin  evden bana bunları söyleyerek hiçbirşeyi düzeltemezsin yolun açık olsun diyor sürekli de oğlumla sınıyorsun ben oğluma bakarım ufağı al git diyor diye gel bırakacağım dedim çıktım evden öyle bir acı ki bu tarifi yok yüzü gözümün önünden hiç gitmiyor belki beni ayıplayacaksınız çocuğumu bıraktım diye ama napim babam büyük oğlumu bıraktığım halde hala boşanma olmaz diyor adam kabullenmiyor 

24 Cevaplar

0 oy
(146 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm  inşallah sabret doğrusunu yaptın iletişim kurma iyice inansın gidebileceğini  yoksa yola gelmez
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Kim ne derse desin çocuğunu niye bıraktın nasıl annesin diyenleri aldırış etme sen anneysen oda baba oda bakacak sorumluluk öğrenecek az adam olsun gotu sıkışınca nasıl çocuk bakacağını öğrensin durumunu duzeltince alırsın uanina sıkma canını sen o da babası bakacak mecbur sen o kadar yükü tek başına kaldiramazsin kimseyi aldiris etme az rahata kavus öyle al yanına Allah yardımcın olsun kimseyi takma kafana Allah'a sığın
tarafından
İyide kadın ne yapsın kimse kabul etmemiş iki küçük cocukla nereye gitsin sokaklara düşsün dilencilik yapsın küçüğü avutmaya çalışırken öteki yola atlasın araba ezsin falan Allah korusun iki çocukla sokaga düşerse sonu ne olur acaba
(2,458 puan) tarafından
Adam farkındaysan şiddet bağımlısı. O çocuğu dövüp eziyet etmiceģi ne malum? Gözümden sakındığım çocuğumu öyle bi adamın eline bırakamazdım.
tarafından
Kadın kafasını toparlayıp zaten bı çaresine bakacaktır şimdi onunda elinden bişey gelmiyor sığıntı gibi kalmış orda napacak.baskaaaa
(2,458 puan) tarafından
Inşallah o zaman da o geç kalmış olmaz
(2,479 puan) tarafından
Kimin ne dediği değilde oğlumsuz nasıl ayakta duracağım onsuzluğhn düşüncesi beni bitiriyor
+1 oy
tarafından
Kendisine bakamayan adam oğluna nasıl bakicak 

Ne yapar eder ikisini de alırdım yanıma ailem kabul etmese bile sokakta kalırım dilenirim gene de bırakmam 
(2,479 puan) tarafından
Söylemesi kolay tabi o kadar kolay olsa keşke
(937 puan) tarafından
Ya şöyle klasik konusmalari bırakın Allah aşkına sokakta kal bakalım iki çocukla nasıl kalınır o kadar basit değil bazı şeyler
tarafından
Kendisine bakamayan bir adamdan bahsediyorsunuz evet gerekirse kalırım giderim belediyeye yardım isterim ailemde kabul etmiyorsa ..
+1 oy
(2,458 puan) tarafından
Öyle bi adama değil çocuğumu bi tane çöpümü bile bırakmam. Ayıplamak değil ama yanlış yapmışsın. O 22 aylık benek sana ne kadar muhtaç farkında mısın?
(2,479 puan) tarafından
Bilmez olur muyum doğum yapacağım zaman bile tek korkum ben çocuğumdan nasıl bir gün ayrılacağımdı şimdi çocuğumu bıraktım geldim
(2,458 puan) tarafından
Yanlış anlama ama sana o kadar şiddet gösteren evine bakmayan insan o çocuğunu hem döver hem de bakmaz. Allah yardımcınız olsun ama önce o ufacık sabiye yardımcı olsun. Senden daha zor durumda
(2,479 puan) tarafından
Oğluna düşkün bırak vurmayı aklından bile geçirmez onun derdi benim diyorum ya herkese karşı vicdanlı, merhametli bir tek bana böyle
(2,458 puan) tarafından
Inşallah dediğin gibidir
+1 oy
tarafından
Rabbım yar ve yardımcın olsun cnm 
0 oy
(197 puan) tarafından
Keşke başka bir yolu olsa 2 çocuğunuda alıp 
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Ama yaptığında haklı değilsin. O daha bebek sayılır. Bırakmamalıydın.. bir yolunu bulup yakın zamanda alırsın inşallah..
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Ayyy canimmm bu nasıl bı çaresizlikten keske onuda alsaydın yanını küçük değil çokta sen ne yersen yerdi o kocaya birakmasaydin keşke....Rabbim yardımcın olsun
(2,479 puan) tarafından
Hiç para vermiyor buraya gelince her seferinde ailem alıyor bezini mamasını eve gidince de başlıyor bağırmalar hakaretler sen beni oğlumla sınıyorsun ben seni istemiyorum deyip üstüme yürüyor ben de artık napacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım en azından ufağa annem baksa zaten üzüntüden sütüm kesildi tamamen mama içiyor bende gider çalışırım para biriktirir ev kurar alırım dedim diğerini ama böyle nasıl olacak bilmiyorum keşke biraz param olsaydı da bir bakıcı tutup çalışabilseydim ama yok kahretsin ki çaresizim lise mezunu bile değilim o kadar onun ailesine de kendi aileme de her zaman yaptıklarını anlattım dayanamıyorum diye haykırdım ama kimse sesimi duymadı kimse anlamadı beni
(15,869 puan) tarafından
Rabbim feraha çıkarsın inşallah çocuğun kimliğinde geç çıkarmıştı demi sendin o yanlış hatırlamıyorsam :((
(2,479 puan) tarafından
O kimlikte ortada yok hala biliyor musun çok sorumsuz kız günlerdir koltuğumuz kırık her gün yarın deyip yaptırmıyor giyinme odamın korneji düşeli 1 buçuk sene oldu hala yaptıracak 1 senedir lavabonun ve  mutfağın suyu Çeşme gibi akıyordu aylık 200 TL para geliyordu ne onu ödedi ne yaptırdı en son ablam geldi 250 TL’ye yaptırdı düzleştiricimi ve blender’ımı yaptırmak için götürdü blender’ı bacısının arabasının bagajında bıraktı düzleştiricim orta da yok 6 ayı geçti daha neler neler
(15,869 puan) tarafından
İnanmıyorum yaa evladı bu kadarını duyarsız olunurrrr
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Çocuğunu birakcaktin babana da sen nasıl beni dünyaya getirdin sahip çıkmak zorundasın bende  çocuklarıma sahip çıkmak zorundayım dicektin 
(2,479 puan) tarafından
Babam boşanmaya çok karşı biri iken 2 çocuğu boşandı diğerinin de eşi vefat etti tam 4 çocuk kaldı başına 2’si şimdi yok ama diğer ikisine hala bakıyor diye kabul etmiyor burası kreş mi ben sizin çocuğunuza bakmak zorunda mıyım diyor :(
(1,315 puan) tarafından
Benim babam alzaymir hastası annem bir eli bir ayağından engeli ikiside çalışmıyor 1 tane tek kira ile geciniyolar ve ben tartışıp annem evine gittim annem kayınpederimi aradi ben kizima da torumuma da dilenirim yine bakarım dedi ama sen adam değilsin dedi ağırlığını koydu  bakmak zorunda sen çocuğu ise oda torunu doğarken göbek atarken böyle bisey de ben istemiyorum diyemez
(2,479 puan) tarafından
Benim ailem bakmayı bırak bir tek laf söylemiyor alıp karşısına
(1,315 puan) tarafından
Benim ailem annemde bakmam diyor kizima gelirsen tek gel diyor ama eşim yanında ailesinin yanında demiyor onların ağzının payını veriyor ve bende anneme diyorum gelsek kızımla geliriz bakmak zorundasın oda torunun eşim için değil benim icin sahip çıkmak zorundasın diyorum
0 oy
(972 puan) tarafından
Sana bunlari yapan cocuguna neler yapmaz biraz akıllı olan YARIN obur gün cocuguna bi şey olsa NASIL dayanacaksin şimdi belki alışırım diyorsun ama alişamazsin keske birakmasaydin 
0 oy
tarafından
Alıp sığınma evine gitseydin yavrum bu nasıl bir aile Rabbim aileninde icine vicdan merhamet versin kuzum 
0 oy
(11,488 puan) tarafından
2 cocugum var. 8 yıldır ızdırap cekiyorum. Bosanıyorum buyugu bana bırak sana evi bırakayım ve Anlaşmalı bir celsede bosanayım dedi. Bana. Buyugum 7 yasında. Bırakmadım. Yere batsın evi. Cekilmeli actım. Kınamayın kızmayın diyorsun bacım ama o bebek. Bak buyuk konusmayım orp. Olacagımı bileyim gitmek zorundaysan 2 sini de alıp giderim. 
(2,479 puan) tarafından
Napim kuzum sen söyle müstakil uygun bir ev tut çocuklar büyüyene kadar idare et ben çalışır bakarım sonrasında diyorum tamam diyor yapmıyor
(11,488 puan) tarafından
Yapmıyor benimkide bin defa yemin etti bin dafa. Gene 2 hafta sonra aynı. Ailemde arkamda degil. Babam aynı sehirde 2 artı bir evde tek yasıyor istemedi yanında.annem kırk tane sey dedi. Herkese cekemem artık dedim. Yapacak birsey yok.
0 oy
(707 puan) tarafından
Yanlış anlama beni ama ikisini de alsaydın keşke.Kadin sığınma evinde bir süre kalirdin çocuklarla.Onlar sonrasında iş buluyorlarmis.Bir düzen kurardin.O çocuğa adam bişey yaparsa nasıl dayanacaksin.Sana bunları yapan küçük bebeğe neler yapmaz.Babani falan boşver iki çocuğunuda al polise git seni yönlendirsinler.
(2,479 puan) tarafından
Ay bilmiyorum onu da yapacaktım ablam biliyor daha önce gitti 2 defa yapamadı hemen çıktı çocukların rezil rüsva olur gitme sakın diyor
0 oy
(13,442 puan) tarafından
Çok üzüldüm çok hangi anne çocuğunu bırakıp gitmek ister ki buradaki olumsuz yorumlarla kendini yıpratma sen birakmak ister mıydın seni kimse anlayamaz zor şeyler yaşamışsın Allah'ım sana ve evlatlarına güzel kapılar açsın inşallah canım
0 oy
tarafından
Kendi hayatını kurtarmak için yada eşinden kurtulmak için çocuğunu bırakma, asla, bu yanlışı yapma, çocuk bunları anlamaz, neden beni bıraktın diye hesap sorar
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Baba desen baba değil koca desen koca değil bir kadına sahip çıkamayan iki tane meymenetsiz bunlar gibilerinden adam olmaz  Allah senin yardimcin olsun 
0 oy
(496 puan) tarafından
Allahım bir kapıyı açmadan diğerini kapatmazmış bu günler de geçecek elbet sen sabret rabbim yardımcın olsun :(
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Keşke onu da alıp sığınma evine gitseydih. O baban olacak adama çoçiksiz gitseydin de almazdı inan seni..... Bence biran önce toparlan, aklını topla, git sığınma evine yavrunu da al yanına. Oğlum 22 aylık o geldi gözüme çok çok üzüldüm derdinle dertlendeim gözlerim doldu . Allah yardımcın olsun. Ne olur onu da en yakın zamanda al yanına git sığınma evine . Elbet o zaman kdr ya o ya baban vicdanı sızlar
0 oy
tarafından
Canım bak yaşadıkların çok kötü ama sence öyle bir adam oğluna nasıl bakabilir bence gir oğlunu al
0 oy
(3,769 puan) tarafından

Kinamiorm amma 22aylikda çok küçük be kuuzm kıyamam icim parçalandı:'( keşke mümkün olsaydı da ben bakablsydm sen kendini duzeltrne kadar inşallah babası iyi bakarr:(((

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 213 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,284 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 338 göst.
25 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 413 göst.