Kizlar bugun kontrolum vardi uygulamaya gore 7+5gunluk hamileyim ama kese 8+2 dedi doktor ve Kese bos dedi..... Doktorun yaninda aglamamak icin cok zor tuttum kendimi haftaya tekrar gel bakalim ama %99 bebek artik olusmaz dedicok uzgunum sabahtan beri ağlıyorum Haftaya yine göremezsem kürtaj olucaksin dedi. Subat ayinda da bi dusugum olmustu. Neden tekrarlandigini ogrenebilmek icin ankaraya sevk edicem dedi belkide bidahaki gebeliginde 9 ay boyinca karnindan igne yapman gerekebilir dedi 6 7 ay icinde ayni seyi 2 kere yasamak cok agir kizlar Cok mutsuzum elbet bi hayir vardir vardir ama biz esimle isim dusunurken besigini nereye koyariz derken doktor cok uzdu beni hastahanede aglaya aglaya dolastim cok zor Rabbim dusmanima yasatmasin
Başka bir doktora git kuzum yaa, bazen geç döllenmeden geç duyuluyor kalp atışı. Umarım öyledir, üzme kendini her şeyde bir hayır vardır. Allah yardımcın olsun sabır versin kötü bir durum yoktur inşallah
Ayy kiyamam.bi doktora dah git derim ben gecem yil haziranda dusuk yaptim devletin doktoari saqliks gebelikmis bilemediler git gel git gek 10 haftaya geldik bebek 6 haftalik kalmis ozele gittm saqliksiz gebelik dedi ama bu arada devlette butun doktorlari gezdim bi kac doktora daha git sen
Canım hemen umutsuzluğa kapılma rabbim nasip etmişse olur elbet biliyorum çok zor insan ister istemez üzülüyor ama Allah büyük bana da bebeğin kafası küçük dediler yüz de 70 doğum anında annede bebek te olur dediler hiç bir doktor kabul etmedi doğum yaptırmayı zor ve ağlaya ağlaya bi gebelik geçirdim kabus gibi günlerdi ama çok şükür şu an ikimizde ıyiyiz ve saglikliyiz inşallah seninde bebeğin oluşacak ve sağlıkla kucağına alicaksin
Yaa canim benim insallah oyle olmaz da olusur bian once. Kendini harap etme lutfen yuksek tut moralini.
1,488,522 soru
24,331,667 cevap
345,686 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın