0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumun doğum günü partisini yaptık 4 gün erken öldüm yorgunluktaaaan sizler neler yapıyorsunuz hanımlar =) 

14 Cevaplar

0 oy
(3,147 puan) tarafından
Beşik sallıyoz bacıımmm
tarafından
Kolay gelsin bacımm, benim oğlan yorgunluktan bildiğin bayıldı ahahahah bugün hiç uğraşmadım o yüzden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çay demledim kek yapmıştım eşimle ikimiz onu yiyoruz müzik falan dinliyoruz 
tarafından
Ohhh ne güzel, afiyet bal şeker olsun, güzel muhabbetler ❤️
tarafından
Teşekkür ederim ❣
0 oy
tarafından

image

kocisimi beklerken ben 

Nice seneleri olsun inşallah ❤️

(310 puan) tarafından
İsmini şöyle modelin ona göre diyeyim tek renk gri demi
(1,216 puan) tarafından
3 yapraklı igne oyası muhteşem yazıyo canım
(310 puan) tarafından
Beyazdan dokebilirsiniz motifleri orta göbek kısmı sarı olsun geriye kalan kısımları altının zurafasini vs kalan yerleri de yazmanın rengi de gri kullanın bence resim olarak da pylasin yapınca yada bana atın özel mesajlardan deneme yanılma yapın bakın şöyle yapınca bir motif ve bir motiflik yer birlestirin güzel duruyor diye bakın ama güzel durur
(1,216 puan) tarafından
Cokkk teşekkür ederim mutlaka atacağım yazdıklarını uygulayacagım acaba beyaz cokmu acık olur şeker beyazı geciyodu aklımdan başlayım resim atarım sagol canım
(310 puan) tarafından
Yok olamz sanmam dene bak çok açık durursa baygın beyaz kullanirsun bir de ondan yaparsın yan yana bakarsin
0 oy
(14,067 puan) tarafından

Hiç bisey öylece oturmuş tv ye bakınıyorum :angel:

tarafından
İyi valla o da güzel, iyi seyirler =))
(14,067 puan) tarafından
Tşk ederim canısı ❤❤
0 oy
(3,102 puan) tarafından
1 cay bardagi turk kahvesini hazmetmeye calisiyorum:D dogum gunu kutlu olsun paşanın nice guzel huzurlu seneleri olsun insallah❤
tarafından
Afiyet olsun =))) inşallah canım Allah razı olsun =)
0 oy
tarafından
Menemen yaptık çok yoruldum bebişim kendini bir tarafa topluyor ağrıyor menemen yaptığım kıyafetleri cikarcam çıkarıp yatağa gidicem gidemiyom
tarafından
Yaaa Allah kolaylık versin canım benim, sağlıkla al kucağına inşallah
tarafından
Çok ktuyum☹️☹️ feci şekilde ağrı vurdu karnıma belime
tarafından
Yaaa keşke kendini o kadar yormasaydııın =((( yat uzan dinlen daha fazla yorma kendini kuzum
0 oy
tarafından
Eşim dışarıda arkadaşlarıyla görüşuyor bende netflixden film izliyorum kizimda karnımda beni tekmeliyor :) iyi ki doğmuş.poncik güzel yaslsri olsun inşallah. 
tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun, ah o tekmeleri nasıl özledim var yaaaaa, sağlıkla kucağına al inşallah
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Valiz hazırliyorum bitik vaziyetteyim
tarafından
Kolay gelsin bacım
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Kara kara düşünüyorum. Bu bitleri nasıl bitirevem Diye
tarafından
İlaç aldın mı canım
0 oy
tarafından

Biraz önce kocaman böcek gördüm hatta soruda da sordum,yani an itibarıyla durumlar hiç iyi değil !! :D :D

tarafından
Ayyy terliği basıvereydin ya kız =))))
tarafından
Ya kocamann amaa:((  Dur hatta paylaşıcam fotosunu gördüğünde fikrini merak ediyorum
0 oy
(135,419 puan) tarafından

image

bogurtlenli turk kahvesi bayildim tadina
tarafından
Ohhh nasıl güzel görünüyorrr, afiyet bal şeker olsun sevdoş
gel kiz sanada yapim
tarafından
Kız gelebilsem yakışıklı baby boy için gelirdim ha =)))
⚘⚘⚘⚘⚘⚘
0 oy
tarafından
Ana saati modundayim
tarafından
Kolay gelsin sana da canım
0 oy
tarafından

image

Buydu işte balkonda gördüm ve kocamandı ya normale göre!!
tarafından
Ya ama kocaman görüyorsun işte!!:)) Ufaklar değil ama böyle hormonlu olanlardan hiç öldürdün mü peki canım :D ?
tarafından
Tabi kuzum eğer kaçmazlarsa evet hepsini öldürüyorum. Sadece şu uçan hamamböcekleri var ya onları sevmiyorum hiç onlardan tırsıyorum biraz ama onları da yakalarsam öldürüyorum
tarafından
Ya bu cesaretten ben de istiyoruummm:)) Ben neden korkuyorum ya:(( Peki bunun gibi hatırladığın en büyüğü nerede nasıl farkedip nasıl öldürdün canım ? Üstüne doğru falan geldi mi nerede gördün nasıl yaklaştın ? Lütfen anlatır mısın baştan sona noluyy noluyy buna ihtiyacım var!! Dokuz bunlar canlı bunlar resmen ve böcek ilacını pek umursamıyorlar!
tarafından
Valla evet üzerime doğru gelenleri geri gide gide öldürdüm ahhahaha, geçenlerde binanın içinde vardı baya büyük böyle gördüm kaçıyordu eziverdim fırrrç diye =)))
tarafından
Bu kadar büyük böcekleri görüp nasıl bu kadar soğukkanlı oluyorsunuz pess!!:)) Ya bunların kabuğu da çok sert normal böceklere göre hemen ölmüyorlar.. Ayağında kalın bir ayakkabı mı vardı canım nasıl bir işlem uyguladın  ?
0 oy
(6,938 puan) tarafından

Bebiş sallıyorum uyumak niyeti yok :/

image

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 263 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 488 göst.
+1 oy
7 cevap 318 göst.