0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (264 puan) tarafından
Kızlar evimin yerleri fayans taş hem kötü görüntü  hemde kızım basiyo hasta olcak diye korkuyorum  evini halıyla kaplatan varmı güzel duruyormu 

11 Cevaplar

+1 oy
(669 puan) tarafından
Halı kaplamalar zamanla bakteri ürettiği den onermiyorlar sağlık açısından pek iyi değil canım onun yerine internette fayans üstüne yapışan güzel desenli kağıtlar var onlardan bak bence
(264 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(7,791 puan) tarafından
Eskiden muşamba derlerdi şimdi daha kalınları parke desenlileri vr onlardan al
(264 puan) tarafından
Bakıcam canım teşekkür ederim
0 oy
(14,167 puan) tarafından
Bende Instagram da gördüm valla şık duruyordu yeni eve geçtiğimiz zaman bende düşünüyorum 
(264 puan) tarafından
Banada arkadasim soyledi mantıkli geldi ama bi arkadas bakteri üretiyo yazmis zamanla
0 oy
(669 puan) tarafından
Bunun gibi mesela 
(264 puan) tarafından
Resimmi attin canim gözukmuyo
(669 puan) tarafından
Atmıştım canım ama yüklenmiyor internetten bak yer için fayans kaplama folyo diye çıkıyor canım onları dedim
(264 puan) tarafından
0 oy
(268 puan) tarafından
Kuzum kaplama degilde bastan basa kali kesterecegim oglumun odasina  yani istedigimde kaldirip yikamaya vermek icin biraz pahaliya patlayacak ama diledigi gibu yerlere yatsin diye 
(264 puan) tarafından
Aynen canim pahali geldi banada biraz salonda buyuk
0 oy
tarafından
Ben her temizlikte haki kaldırıp altını silerim 3 senedir evliyim birnkez kenardan silip bıraktığım olmadı hem bakteri üretiyor hemde temizlik açısından hijyenik bulmuyorm
(264 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Benimde mutfagim cok büyük  ustelik hep fayans halilarla donatiyorum kış gelince. Koydeki evimiz full feyans yazin tek hali kışın yine heryeri kaplayacak sekilde halilar seriyoruz
(264 puan) tarafından
Bende her yeri kaplamak istiyorum ama bilemedim yeni taşındık karar veremedim kaplatsammi halimi alsam hali biraz pahalıya denk geliyo
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Onun temizliği inanılmaz zor asla tavsiye etmiyorum eskiden annemlerin evi de öyleydi pislikten başka bişey değil
(264 puan) tarafından
Yaaa tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ay hayır hayır hayır toz yuvası halıfileks olan hangi eve gitsem ev buram burqm toz kokuyor ne kadar süpürürwen süpür toz topluyor 
(264 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Ay o berbat birşey. Annemlerin bir odası halıfleks kaplıydı oda resmen ben tozluyum diye bağırıyordu.  Ne kadar süpürürsen süpür o toz gitmiyor. Sırf bu yüzden o evden taşındılar. Hele de evde küçük bebek çocuk varsa o tozdan daha çok hasta olur.
(264 puan) tarafından
1 yaşında kızım var canım ozaman yaptirmam teşekkür ederim
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Instagram'da renklendirhayatini diye bir site var orda çok renkli yer kaplamaları var bir bak derim
(264 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 167 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 816 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cinarimmmm66 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,493 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,497 puan) tarafından soruldu

412,267 soru

12,410,347 cevap

44,809 kullanıcı

Kategoriler

...