0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (850 puan) tarafından
Ayrı oturuyorum ben rahat edebiliyor musunuz bir oturup iyi anlasanlar var mi

20 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Valla ben altli ustlu oturuyorum gene anlasamiyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 sene oturdum. Tartıştık en son kadına evde olmamız batıyordu. 
0 oy
tarafından
Normalde anlaşırız ama bir olsaydık sorunlar çıkardı 
0 oy
(4,904 puan) tarafından
Sadece kaynanam bizimle kalıyor 8 yıldır. Hala yanımızda kp yok 
0 oy
tarafından
Altlı üstlü oturuyorduk surekli eşimi doldurup gönderiyordu devamlı tartışiyorduk şimdi boşanma asamasindayiz
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Beraber oturuyoruz 6 senedir çok iyi anlaşıyoruz basta alışma aşamasında huzursuzluk oldu ama alıştı herkes halinden memnun. Mesela 2 çocuğum var ben iş yaparken onlar çocuklara bakar veya ben gezeceksem çocukların düzeni bozulmaz evde bakarlar hasta olsam ilgilenirler. Geçim sıkıntım yok yiyip giyinmek gezmek para mi bunlara harcıyorum yatırm olcaksa bize oluyor ortak olduğumuz için. Bide hiç sıkılmam evde kahve sohbet muhabbet çok eğlenceli evde tek olsam sıkılırdım ben yapamazdim
0 oy
tarafından
Kaynana elti bekar kayın ve görünceye otryoruz elti le hiçbir sıkıntım yok çokta seviyorum eltimi ama kaynanam çok pis Bi insan ikimiz gülüp eğlendikçe bize karşı doluo kıskanıp bizi bizde onun inadına hep iyiyiz birbirimize Allahı kötü düşürmesin inşallah biz ev aldık yakında çıkacağız inşallah 
0 oy
(135,278 puan) tarafından
1 sene birlik yasadim omrunden 10 senem gitti
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Bı sokak altindaydim  3 yıl orda oturdum dahada uzaklaştım süper oldu o kadar kafam rahatki 
0 oy
tarafından
2.5 sene oturdum Allah bidaha bir araya getirmesin kaynanamlada kayinbabamlada
0 oy
(671 puan) tarafından
İyi anlaşıyoruz ama hep benim alttan almamla sessiz bir kişiliğe sahip olmamla yoksa yanına köpek bağlayacan ona bı laf eder beynini tümörler sarar köpeğin 
0 oy
tarafından
Hayır hayır hayır 
0 oy
(6,940 puan) tarafından
4 yıldır bir oturuyorum hersey karşılıklı ama çok şükür bin şükür kaynanam yerini bilen biri herseye karışmaz yorumunu yapar Söyler gerisi bana kalmış tabi ki eş en önemli unsur benim Kocam saolsun  ikimizi de idare ediyor sadece annem veya sadece karım demiyor yani hersey sana benlikte değil kaynanam veya kocamlıkta hepimiz birşeylerden feda etmek zorundayız kaynanam benim yatmama kalkmama yememe içmeME gezmeme felan karışmaz söyle yapsan daha iyi olur der mesela çocuk büyütüyor um 2 tane benim istemediğim birseyi yapmaz sadece ben böyle yapardım der sadece özelin kalmıyor kocanla istediğini istediğin zaman yapamıyorsun ben kendi adıma söyleyeyim yapsam neden yaptın demez daha da sevinir ama ben utanıyorum ev sizin biz gidiciyiz sahip çık der 
0 oy
(2,529 puan) tarafından
İsterse melek olsun. Ev ev üstüne olmaz
0 oy
tarafından

Biz ayrıyız ama 1 haftadur yanıma getirdim onu hastaydı :(

Yanıma aldım ileşti emek için 

0 oy
(1,843 puan) tarafından
Ay yok ya Allah yardımcısı olsun ev üstünde olanların ben ayriyim ama o kadar problemler yaşadık ki barıştık ama o problemlerle ev üstünde olsaydık hayal edemezdim birde rahat edilmez kaynanam pasaklinin teki bense titiz oraya gidince sürekli temizlemeye calisiyorum
0 oy
(1,843 puan) tarafından

Ay yok ya Allah yardımcısı olsun ev üstünde olanların ben ayriyim ama o kadar problemler yaşadık ki barıştık ama o problemlerle ev üstünde olsaydık hayal edemezdim birde rahat edilmez kaynanam pasaklinin teki bense titiz oraya gidince sürekli temizlemeye calisiyorum:D

0 oy
tarafından
Ben ayrıyım evimiz en güzeli de böyle 
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Ben oturamazdım ya evde insan rahat olmak ister diye düşünüyorum. Atlet mini şort mini elbise vs giyiyorum mesela öyle giyemem. Salonda beraber yatıyoruz tv izliyoruz izlenmez. Canım ister makarna yerim, dışarı giderim, sofra kurarım içerim, romantik masa yaparım vs. Arkadaşlarımız gelir, ailem gelir. Nasıl olacak yani.. Cinsel hayat da var ortada tabii ses sorunu var, bebek var bizde yatak odasını kullanamıyoruz mesela o uyuyor diye. Ben çok takardım her şeyi. Ortak wc, banyo olmamasi lazım kesinlikle. Bi de en kötüsü onlara gelen misafiri var milleti çekmek istemem. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 235 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 436 göst.
0 oy
12 cevap 362 göst.
23 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 669 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,669 puan) tarafından soruldu