0 oy
878 göst.
Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından
Kızlar size bir sorum olacak diyelim ki eşinizin ailesinden birinden hazetmiyorsunuz ama eşinizin yakını oldugu için aynı ortama giriyorsunuz sürekli eşinizin hatrına o kişiyle konuşur muydunuz sırf o üzülmesin arada kalmasın diye 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından

Öyle bsy yaomam canim anası babası hariç iki yüzlü davranmam :D konuşmam yanu

-Reklam-
0 oy
(468 puan) tarafından
Eğer eşim gerçekten üzülüyosa bu duruma konuşurdum mecburiyetten ama sonrası tekrar mesafem devam eder sadece o an orda öyle davranırdım
0 oy
(773 puan) tarafından
Konuşurdum canım konusuyorum da istemeye istemeye 
0 oy
(1,065 puan) tarafından

Sırf eşim konuştuğu için benimde ağzımın ucuyla konuştuğum oluyor tabikide ama onlar sevmediğimi ve istemediğimi bildiklerinden evime çok değil hatta hiç gelmezler desem yeridir :angel:

0 oy
(637 puan) tarafından
Var öyleleri. Amcasının kızıyla hiç görüşmüyorum diyebilirim. Daha evine hiç gitmedim üstelik aynı sitede karşı karşıya bloklarda oturuyoruz. Kayınvalidemler defalarca gitti, ben hiç birinde gitmedim. Kızdan da kocasından da hoşlanmıyorum. Hatta aynı yere gidiyorsak eğer, kayınvalidemi arar birlikte gidelim diye onunla gidiyorsan ben gelmeyim derim gitmem. Evime gelir, gerektiğince konuşurum. Zaten kayınvalidem yanında konuşurlar yani. Bi de teyzesinin kızı var. Onunla tüm kopuk. İçten pazarlıklı bi kız hoşlanmıyorum. Ama Karşı karşıya gelince merhaba merhaba o kadar. 
0 oy
tarafından
Ben hiç biriyle konusmuyom  kız  isime gelince gelmeyince kimse bisey demiyor 
0 oy
(174 puan) tarafından
Mecburen konuşuyorum yani var öle iki kişi 1 eniştesi biride ablası mecburen geliyorlar kabullniyom gidiyorumda yapacagım bişy yok eşim icin herşeye tamm diyorum ama bu halde bile kıymetimiz yok
0 oy
(4,665 puan) tarafından
Konusmam canim 
0 oy
tarafından
1. Derece akraba ise eve ama kuzen su bu bilmem neyse pek umrumda olmazdı herhalde 
0 oy
(526 puan) tarafından
Asla konusmazdim niye arada kalacak yakini annesi babası deyil ki arada kalsın kardeşi olsa bile sevmiyorsam konuşmam oda bunu kabul etmek zorunda 
0 oy
(417 puan) tarafından
Malesef eger esim gercekten iyi bir insansa bana karsi ve benimdr cevreme saygili ise sevmese dahi bende ayni seyi karsilikli yaparim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 490 göst.
0 oy
12 cevap 355 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 242 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Desu (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 547 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu