Hanımlar 2 gündür arkadaşım bendeydi. Kızı ağır bağırsak enfeksiyonu geçiriyor. Tek yapadi bana gelmek istedi. Bende birşey demedim. Hastalık çünkü. Rabbim korusun küçük çocuk. Ama şöyle bir şey var arkadaşım çok açık giyiniyor. Saygım sonsuz onun kararı istediği ni giye bilir karışmak bize düşmez. Geçenlerde de gelmişti. 2.3 saat oturtup gitmişti. Eşim ikide bir beni uyardı. Uyar hareketlerine dikkat etsin dedi derdi ney önümde eğiliyor herşey ortada insan az dikkat eder dedi ki arkadaşımı uyardım. Lütfen bak sonra kızıyor eşim diye o varken oturma odasında oturma di bile bebeği aldı hep yatak odasında oturdu. Bu sabah ta ne oldu anlamadım açık açık arkadaşıma Büşra yi uyardım ama galiba sana demedi dedi bu şekilde giyinip evime geleceksen lütfen bir daha gelme dedi ya adabinla. Az dikkat et giydiklerine yada ben evdeyken gelme dedi ben yokken gel ama benim gelmeme evde olma dedi şaştım kaldım. Hiç birşey demedim. Tek dediğim kanka ben seni uyardım bekliyor dum böyle bir patlama dedim hiç birşey demedi eşimede bir şey diyemedim arada kaldım.
Eşinin evde olduğu halde , arkadaşının evde olması çok yanlış .
Arkadaşın gerçekten biraz ağır başlı olsydi belkide bugün böyle birşey yaşanmayacakti.
Demeki eşin rahatsız olmuş .
1,492,665 soru
24,389,722 cevap
349,231 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın