0 oy
581 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Gecen arkadaşımla pazara gittik sohbet ede ede gidiyoruz işte eşinden bahsetti diyor ki corabını giydiriyorum cıkarıyorum gece yatsam o uyanık bile olsa beni uyandırıp su istiyor sabah işe giderken kahvaltı yapmıyor ama sırf corabını giydirmek İcin uyanıyorum acaba ben yanlış mi yapıyorum cünkü bunların hic birini yapmıyorum hatta gece eşimden su istiyorum o uyusa bile kalkıp veriyor ama bu kadar şeye rağmen kızla kocası hic anlaşmıyor hep kavgo gürültü şiddet eşim bazen şakaya corabımı niye cıkarmıyorsun diyor uşak tut cıkarsın diyorum 

29 Cevaplar

0 oy
(403 puan) tarafından
Saçmalık olmasi gereken kesinlikle bu değil hersey karşılıklı esimim bel fıtığı var ilk zamanlar cok zorlanıyordu eğilip kalkmakta ben giydiriyordum ayakkabısını hamileykende o giydiriyordu normal olan asil bu oyle görmüş demekki düz mantik
-Reklam-
0 oy
(11,717 puan) tarafından
Corabını giydirdigim zaman da oldu hastaydı. Yıkadıgımda oldu defalarca. Giydirdigim oldu garipti bebek gibi baktım wc götürdüm. Lohusayken dikişli kalmaya calıstım oturduğu yerden yuzume baktı da kalkıp bir wc götürmedi 9 aylık gebeyim tungır tungır titredim hastalıktan kanımda enfeksiyon olmus annem para gönderince Dr götürdü. Soylen soylen. Baygınlık gecirdim kafamı vurdum ambulans geldi de öf diyerek eve geldi.yani yapmayan daha kıymetli. Haram zıkkım olsun 
(1,264 puan) tarafından
Haklısın bazıları nankör
0 oy
(168 puan) tarafından
Eşime herşeyi yapıyorum hata yikadigim günler bile oluyor çünkü çok seviyorum ben böyle seviyorum böyle hoşuma giduyor oda beni çok seviyor bı tartismamiz olsa hemen gelip sarılıyor yarım saat kucağına alıp çocuk gibi gulene kadar gitmiyor yanımdan sonuç biz böyle birbirimiziutlu ediyoz
(1,264 puan) tarafından
Allah daim etsin inşallah
(168 puan) tarafından
Amin sizinde canım sensin esindir birbirinizi mutlu edin
0 oy
(630 puan) tarafından
Kendine eş değil uşak almış o erkek. Adam diyemiyorum adam olan karısına böyle muamele etmez çünkü. Eli ayağı tutuyorsa kadında da suç var kendini uşak etmiş o erkeğe yazık
(1,264 puan) tarafından
Valla cok haklısın
0 oy
tarafından
Niye kocasına sopa mı sokmuşlar eğilip giyemiyormuş çorabını 
(1,264 puan) tarafından
Nokta
tarafından
Yani
0 oy
tarafından

Ben kocama değil kocam bana giydirecek çorabı nokdaaaa

(3,159 puan) tarafından
Sen ne kadar atarlısın kız böyle :-)
tarafından
Gerçekler yavrum giydirmem hastalık dışında kaza yaptı tamam herşeyini ben yaptım ama onun dışında hayır tabiki
(3,159 puan) tarafından
Normalde tabi giydirilmez elleri kolları tutuyo şükür yok her yorumun hemen hemen böyle bi kükremeli ya dikkatimi çekti kötü anlamda değil :-)
tarafından
Ben hep böyleyim ama normalde pambık gibiyim
(3,159 puan) tarafından
Ne güzel :-)
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Bunlar hiç normal ve güzel şeyler değil adam karısını kendisine eş değil bildiğin hizmetçi yapmış yazık..
(1,264 puan) tarafından
Valla aynen öyle
0 oy
tarafından
Cok sacma kocasinin eli ayagi yok mu giysin ne öyle daha derdim de yok bi rahatsizligi olsa diyecem neysede kalksin giysin ee 
0 oy
(65 puan) tarafından
O ne ya öyle bn bazen derim gel çıkarayım diye eşim saçmalama der sırf ağız yoklamak için diyorum bn mesela

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 304 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 566 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 404 göst.