0 oy
341 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar ben kışlık karnıyarıklık patlıcan kızartıp atmayı düşünüyorum ama çevremden bana diyorlar kışın tadı hiç güzel değil siz atıyor musunuz tadı nasıl oluyor sizde

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş
 
En İyi Cevap
Tepsiye patlicanlari karniyarik olacak sekilde soyuyorum . Ortasina serit atiyorum . Fırçayla yag suruyorum firina atiyorum soguyunca buzluga atiyorum . Cok guzel oluyor 
tarafından
Bende böyle yapıyorum çok güzel oluyor gerçekten dahada az yağlı
tarafından
Patlicani cok seviyorum
tarafından
Böyle güzel oluyorsa deniyeyim o zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bi defa denedim beģenmedim gercekten
tarafından
Öyle mi bende ilk defa yapacam onun için önce sorayım dedim sonuçta patlıcan çok pahallı ya
tarafından
Evet pahalı yaa.yani ben beģenmedim ama beģenen vardır belki bilemem
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Ben kızartıpta atıyorum fırçayla az yağ sürüp fırında yumusayana kadar bekletip soguyunca öylede atıyorum biz seviyoruz kuzum
tarafından
Tadı değişik gelmiyor mu
(1,045 puan) tarafından
Yok canım 4 senedir böyle yapıyorum bana değişik gelmedi hiç ama sevmeyen beğenmeyen beğenmez damak tadıyla alakalı heralde
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Tadını bilmiyorum ama kızartma atmak zararlı diyolar 
tarafından
Bu devirde zararlı olmayan bişey var mı acaba
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Kızartıp koyuyorlar cnm ama ben hiç yapmadım
tarafından
Bende hiç yapmadım bu sene yapmaya karar verdim ama güzel olmuyor diyor çevrem onun için tereddütteyim
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Ben koymustum normal kizartip koydum cok da guzek oluyo damak tadi degisir gerci ama güzel oluyo biz karniyarik pek sevmiyoruz patlican sevmem ondan yapmadım bu sene 
tarafından
Anladım teşekkür ederim :)
0 oy
(2,448 puan) tarafından
Patlıcanın çok durması iyi değil. zamanında yemek en güzeli 
tarafından
Kışın da hep seralardan geliyor şimdi gibi tadı güzel olmuyor
(2,448 puan) tarafından
Biz kışın kış sebzelerini yiyoruz daha çok. Patlıcan domates almam
tarafından
Bende alma taraftarı değilim ama yemeğe girdiği için 1 er 2 şer kilo alırım
0 oy
(22,070 puan) tarafından
Ablam falan yapioda ben pek sevmiyom ya buzluğa giren patlıcanı vs 
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(2,032 puan) tarafından
Ben bı kere yapmıştım beğenmedim bidaha da yapmadım tabi damak zevkleri farklılık gösterir
tarafından
Aynen herkesin damak tadı aynı değil
0 oy
(12,489 puan) tarafından
Ben atıyorum gayet güzel oluyor yapınca 
tarafından
Bende deniyeyim bi
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canm karniyariklik bildigin kizart ustunede biberini kizart koy.harika oluyor.ben birde  bas kavurmalik yapiyorum.uzerine sadece domates sos yap.dok mis
tarafından
Deniyecem inşallah
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Bende hiç beğenmedim yağı dondurucuda donup çözülme yapınca güzel olmuyor 
tarafından
Aslında bütün sebzeler mevsiminde güzel oluyor diğer türlü tadı güzel gelmiyor bana
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Güzel oluyor canım bende yapıyordum geçen sene hamilelikte çok koktu yapamadım bu sene yapıcam inşallah
tarafından
İnşallah bende deniyecem canım
0 oy
(2,830 puan) tarafından
Ben 2 senedir koyuyorum ve beğeniyorum çok güzel oluyor valla. ☺️
tarafından
İnşallah bende beğenirim
0 oy
tarafından
Güzel oluyo canm ben yaptm
tarafından
Deniyecem bende inşallah
0 oy
tarafından
Kizartmiyorum.firına atıyorum az yağ sürüyorum üstüne. Pisirecegim zamanda çözülmesini beklemden yapıyorum.
tarafından
Çözülmesini beklemeden yapılıyor mu
tarafından
Cozulunce buzluk tadı oluyor. Dolaba koyarken içini aç o şekilde koy
tarafından
Hımm tamam anladım sağol canım
0 oy
tarafından
Ben kızartıp atıyorum canım bir tad problemi yaşamadık açıkçası
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Ayyy olur mu efsane oluyoooor ben yaparım atarım valla yaza kadar da mis gibi yeriz 
tarafından
Maşallah. Afiyet olsun
0 oy
(7,410 puan) tarafından
Biz her sene yapıyoruz cokk guzel oluyor  canim . Tadi  değişmiyor kızartıp koyuyoruz çıkınca cok lezzetli oluyor. 
tarafından
Deniyecem inşallah bende canım
0 oy
(149 puan) tarafından
Ben kızartmadan haşlayarak yapıyorum. Kışın pişireceğim zaman 5 dk buzun çözülmesini bekleyip ardından yağlayıp diger malzemelerle beraber fırına atıyorum.. Daha pratik oluyor benim için ilk haslama yapıp dondurmak hem de sağlıklı..
tarafından
İlk defa duydum bu yapılış şeklini
(149 puan) tarafından
Deneyin bence daha kolay oluyo hem de yağın sonradan eklenmesi daha lezzet katıyor..
tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 198 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 157 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nermin21 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 244 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 247 göst.

378,959 soru

11,343,464 cevap

34,809 kullanıcı

...