0 oy
655 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar çok şükür biz daha covid olmadık tanıdığım birçok kişi oldu .varmi aranızda hala covid olmayan?

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hic olmadim 
-Reklam-
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Ben ve sülalem hiç kimse de kovid çıkmadı... 
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Çok şükür bizde olmadık inşallah olmayız 
0 oy
tarafından
Biz olmadık çok şükür

Rabbim esirgesin 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Ben ve eşim olmadık. Ailelerden sadece kayınbabam oldu kimseye bulaşmadi. Çoğu akrabamızda olmadı. Ama olup atlatan da var ölen de iki kişi var bizzat tanıdığım. 
tarafından
Valla aşı da olmadım olmaya da niyetim yok güvenmiyorum aşıya
(3,102 puan) tarafından
O zaman kendine dikkat et canım. Aşı bir tercih meselesi. Ben oldum olmayanı da anlarım hak veririm. Sonuçta yeni çıkmış birşey.
tarafından
Aynen çok dikkat ederim gelen birine gelme diyorum kusura bakmayin korkuyorum aniden gelene de dezenfektan döküyorum yeni doğum yaptım ya bebek için gelenler olunca hiç istemiyordum gelsinler bu konuda çok dikkatliyim çevrem artık pimpiriklisin diyor ama bilmiyorlardı olursam mahvoluruz bakacak kimsemiz olmaz
(3,102 puan) tarafından
8 ay oldu doğum yapalı. Bende Ziyaretçi kabul etmiyorm doğumdan önce söyledim zaten. Evladımı korumak zorundayım. İlla birinin bakması da değil mevzu neden onlar bebek görecek diye evlatlarımızı kendimizi riske atalım ki.
tarafından
Aynen canım herşey evlatlarımız için
0 oy
(27 puan) tarafından
Ben çok şükür ne korona oldum nede aşı emziriyorum aşı ondan olmadım yeterli çalışma olmadıgı için ebe önermedi bende vazgectim olmaktan
tarafından
Bende canım ne korona oldum ne aşı emziriyorum yarın oğlumun 2.ay aşısı var eşim asiya yarin mi gidecez dedi bende yanlış anladım korona aşısına diyor sandım ne aşısı kim girdi aklına olmayacaktın hanı dedim oda ya bebeğin aşısına diyorum dedi bi kahkaha attım görmen lazımdı:D
(27 puan) tarafından
Olma bencede canım bebişlerimiz cok küçük benim oğlumda iki aylık ondan ebe önermedi  çünkü yeterli çalışma olmadıgı için
tarafından
Benim oğlanda 2 aylık canım kızımda 27 aylık ben olursam onlar mahvolur bakacak kimse yok Insallh olmadan virüs biter  kötü bir anı olarak geride kalır
0 oy
(12,874 puan) tarafından
Bizde olmadık daha 
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Çok şükür bizde de ailelerde de olmadı inşallah daha olmayiz..
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Hihihi iki senedir olmadım en son deltaya yakalandım ama çok şükür ağır geçiririm sandım hafif atlattım asimida olmuştum önceden
tarafından
Delta virusu nasıl oldun zor muydu canım
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Biz canm :) eşim ben kızım

Kendi annem babam kardeşim

Dedm ananem dayım

Kayınvldm ve kayınpedrm olmadık şükür :) 
tarafından
Ayy inşallah hiç olmazsiniz canım
(4,100 puan) tarafından
İnşallah canm bu saydıklrımn arasında sdce ben aşısızm
tarafından
Valla bizde ailecek asisiz olmaya da niyetim yok güvenmiyorum  aşıya
(4,100 puan) tarafından
Hayırlısı olsn bakalım
tarafından
Amin amin canım
0 oy
(279 puan) tarafından
Keşke olmadım yazsam Nisan ayında geçirdim :/
tarafından
Zormuydu canım bebek falan varmiydi
(279 puan) tarafından
8 yapında oğlum vardı ama ben direk anneme gönderdim belirtileri görmeyince o riske girdi ailem hamileydim doğumuma 1 hafta vardı alerjik rinitim var öksürük çoktu baya ağır geçti
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Kiz benim kayınvalidem le kayinbabam oldu ben baktım ikisine de çok şükür bana bişey olmadı taşıyıcı bile olmadım 
tarafından
Kız bazen taşıyıcı oluyor insan belirti bile vermiyormuş
(1,818 puan) tarafından
Yok canım test falan yaptırdım çok şükür en ufak bişey bile cikmadi
tarafından
Ayy inşalalh hiç olmasın canım Allah korusun hepimizi
(1,818 puan) tarafından
İnşallah canım aminn
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Çok şükür olmadık inşallah olmayız
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Eşim oldu ben olmadım çok şükür inşallah da olmam
tarafından
Eşin olunca sen kendini nasıl mesafeli tuttun başka odadaki oldunuz çocuklarla zor oldumu
(3,280 puan) tarafından
Eşim beni anneme bıraktığı gün akşam birden hastalanmış ertesi gün iğne vurulmaya gitmişti test yapmışlar  sabah sonucu pozitif çıktı ben annemden geldim ama yan apartmanda eltimde kaldım mecbur 10 gün oğlum o zaman 4 aylık falandı sanırım ramazanın başında  oldu  oğlum olduğu için eve girmedim eşimde eve gelme dedi yemeğini falan sepetle verdim hep
tarafından
Ayy en iyisini yapmışsın canım valla biz anneler olmayalım bebelerimize  kimse bakmaz mahvoluruz eltindende Allah razı olsun 10 gün evinde ağırlamış seni
(3,280 puan) tarafından
Aynen canım  Allah razı olsun rabbim hasta edip ele  düşürmesin yavrularımızdan ayırmasın
0 oy
(884 puan) tarafından
Biz de olmadık canım. Aşımızı da olduk bakalım 
tarafından
Biz aşı olmadık güvenmiyorum aşıya
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Bizde olmadık çok şükür inşallah olmayız.
tarafından
Inşaallah
0 oy
(545 puan) tarafından
Ben olmadım test de vermedim hiç inşallah gerek de olmaz hiç 
tarafından
Inşaallah canım asi olsunmu ben olmadım güvenmiyorum aşıya
(545 puan) tarafından
Yok olmadım hamileyim zaten olmam da eşim oldu mecbur benden dolayı bir sıkıntısı olmadi çok şükür olmaz inşallah
tarafından
Inşallah canım çok çok dikkat et ben hamile iken çok korkardım ve baya meaafeliydim çünkü hamile iken hiç ilaç alamıyorsun dün 7 aylık hamile komşum virüs ten dolayı erken doğuma gitti valla dikkat et kuzum
(545 puan) tarafından
Evet canım bende öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldikçe çok kalabalığa girmemeye çalışıyorum. Hamileyken daha zor virüsü atlatmak inşallah olmadan bitiririz bu süreci
0 oy
tarafından
Ailemden kimse olmadi cok sukur bizde olmadik ne bi test ne kovit
0 oy
(280 puan) tarafından
Ben de eşimde olmadık şükür 
0 oy
tarafından
Bizde olmadik inşallah olmayızda Rabbim korusun 
tarafından
Insallh canim

İlgili sorular