0 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (200 puan) tarafından
Kizlar oglum kaynanamdan **** kaptı demistim bayadir kasinmiyodu yaralari falan da baya gecti sadece kalca kisminda var ama bugun farkettim ki gene kasiniyo napicagimi bilemedim duzenli her gun ilaclarini kullaniyorum iste nerdeyse iki haftadir kasinmiyodu bilmiyorum belkide sicaktan oldu bugun kasininca karar veremedim yarin kresin ilk gunu napim gonderiyim mi gondermiyim mi cok kararsız kaldim ya bir yandan da geri kalsin istemiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Baska çocuklara bulaşır gönderme tabiki
(200 puan) tarafından
Ogretmeniyle konustum belki sicaktan kasinmistir geri kalmsini istemem ama genede siz bilirsiniz dedi bilemdim ya bide gecmedi devam ediyosa okadar cocuguda tehlikeye atmak istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Gönderme canım ya diğer çocuklarda kaparsa ne olacak. Benim kızımda ishal oldu yarın anaokuluna başlayacak ben göndermeyeceğim. Göz göre göre diğer çocukları da tehlikeye atamam. Kreşte ne gibi geri kalabilir ki? 
(200 puan) tarafından
İste ogretmenini aradim napim diye bence sicaktan kasinmistir sanmiyorum devam ettigini dedi bana kalirsa geri klamsin gerisi okula alicak emir icin zor olcak sinra dedi ogretmen oyle diyince zaten benimde kafam karisti bi diyorum belki sicaktan olmustur antalyada oturuyoz kilimayida acmiyorum bi suredir bide diyorum gecmediyse o kadar cocugun gunahini almiyim ay bilimiyorum valla napcam
(2,136 puan) tarafından
Sen yinede riske atma canım. Eğer dediğin şeyi kaptıysa çocuklara bulaşır. Ben veli olsam çocuğuma okuldan hastalık bulaşsa çok kızarım açıkçası.
0 oy
tarafından
Neyden geri kalcak kız kreş bu. Habire oyun oynuyorlar zaten. Hem çocuğuna hemde diğer çocuklara yazik. Evde dinlensin geçsin sonra gonder
(200 puan) tarafından
Ya iste ogretmenine sordum sizce napim diye alistirma için iki gun gitmisti okulda oyle bisey farketmedi  ben bence sicaktan kasinmistir ama genede siz bilirsiniz diyo dier cocuklar okula alisicak emir sıkıntı yasicak diyo oyle diyince kafam karisti kuzum ya
0 oy
tarafından
Gönderme tabiki canm diğer çocuklara bulaşır
(200 puan) tarafından
Valla bende oyle diyodum ogretmenine sordim iste napim diye iki gun alistirma suresine gitmisti ben oyke bisey farketmedi  bence sicaktan kasinmistir diyo dier cocular okula aliscak emir sıkıntı yasicak bence gonder ama sen bilirsin dedi bende bsiey diyemedim kafam kafam karisti o oyle diyince
tarafından
Normalde öyleyken gönderdinmi canm eğerki öyleyse öğretmende gönder dediyse gönder
(200 puan) tarafından
Kuzum iki hafta boyunca hicbirseyi yoktu vicudundaki yaralar iylesmeye basldi ayni sekilde kasinmada yoktu olmadigi icin godnerdim zaten bugun farkettim bir iki kere kasindi sicaktan mi yoksa uyuzdan mi bilmedim
0 oy
tarafından
Tuzlu su ile yıka. Aslında denizé sokabilsen imkan varsa
(200 puan) tarafından
Her kafta denizdeyiz normlade kuzum diyom ya hani iki haftadir hicbirsey yoktu kasintisi gecmisti vicudundaki yaralar iykesiyodu bugun dikartimi cekti bir iki kasindi grne bana da huy oldu kasininca telasa verdim duzenli hergun kremini surubunu suruyorum kukurtlu sabunla yıkıyorum valla kafam karisti napcam bilmiyorum ya
0 oy
tarafından
Gerçekten u y u z sa öğretmen gönderir geçene kadar kabul etmez veya başka çocuklarda görünürse çocuk dışlanabilir doltora gösterin rapor alın gerekirse u y u z olmadığına dair ihmal etmeyin 
(200 puan) tarafından
Olmadi rapor alcam dedigin gibi ay valla kafam karisti artik napcigimi bilmiyirum ogretmenine soyledigimde bence sicaktan olmustur geri kalmasin gonderin dedi ama ben dier cocuklari riske atmak istemiyorum
tarafından
Bende anaokulu öğretmeniyim birinde stajda diğerinde kendim çalışırken bit sorunu yaşadık ne kadar velilere çocuklara isim verilmesede hep duyuldu çocuklar için zor oldu
0 oy
tarafından
Sakın gönderme o 2 hafta kaşınmamasinin sebebi kuluçka süresi olduğu için geçtiğinden değil . Diğer çocuklara bulaşır hemen 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
4 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gul2528 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
5 cevap 297 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selda41 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (576 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,593 soru

23,609,739 cevap

306,323 kullanıcı

...