0 oy
259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,530 puan) tarafından
Geceden belli aklıma.takildi dayanamıyorum haksızlığa buraya demesem rahatlamaszdim kaynanangl iki haftadır fıstığa girip siyiridik eşim yeri geldi uykusuz kaldı geceden çıktı köye gittik arabamız yoktu dolmuşta çocuklarla rezil olduk iki gorumcemde kaldı onlarla dünde fıstığı verirken gorumcemin hem ağacı vardı onu verdi ayriyetende kırmizi fıstık verdi bizede sadece bir ağacı vermişler mis daha bizkinide secersek 10 kilo kırmızı ya çıkar yada çıkmaz adeletsizlik degilmi bu ona ne veriyorsan ona da onu ver diğer eltime iki sefer poşeti doldurup verdiler bizede demediler goturun evde yiyin varmı böyle bişe eşime dedim fıstık.fln istemiyrm onlarda onların olsun diye rezillikleri diz boyu adı namaz kiliyolar aksama kadar 

3 Cevaplar

0 oy
(7,157 puan) tarafından
Haksızlık tabi canım alma fıstık falan napcan 
(1,530 puan) tarafından
Öyle vala alsın başlarına calsinlar
(7,157 puan) tarafından
Yani çok afedersin ama evde yatana dünyayı veriyolar bi iş yapılacak olsa g.ötlerine dazgir aranıyosa  biz biliyon başka türlü kimsenin aklında yokuz birazda ki canım gözü açık olacak
(1,530 puan) tarafından
Yemin ederim varya ilk hata siyirdik eltim ankaradaydi geziyodu ona hiçbise demediler bize olsa lafı sokarlardi Allah kahretsin onları bezdim
(7,157 puan) tarafından
Aman boşver dicemde  bosverilmiyo  valla insan sinir küpü oluyo böyleleri yuzunden
(1,530 puan) tarafından
Aynn öyle vala catlicaktim dünden belli
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah ya kıyamam almayın fıstığını bi daha gitmeyin fıstık sıyırmaya falan da 
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Eşinin savunması lazım canım yoksa bu düzen böyle gider
(1,530 puan) tarafından
İşte savunsa ona yanmam

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 160 göst.
0 oy
5 cevap 289 göst.
0 oy
3 cevap 179 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
22 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,957 soru

24,378,919 cevap

348,558 kullanıcı

...