0 oy
635 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (415 puan) tarafından
......,................

28 Cevaplar

0 oy
(4,171 puan) tarafından
Hata ne biliyonmu bacim .. eşlerin kusurlarini baskalarina anlatması
(249 puan) tarafından
Aynen kendi ailen olmuş sonuçta ne yaşanırsa yaşansın kapıdan çıkınca unutulması lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm benim eşim kendi ailesi ile konurken her zaman hoparlör de konuşur ve ben asla yanında oturmam o odada da kalmam onlar kardeştir konuşurlar benlik bir şey yok zaten beni de arıyorlar ben niye onların konuşmalarına karışaym
(415 puan) tarafından
Ben karismiyorum da inadına ses dışarı duyulmasin diye en dibte kısar üstüne de benle ilgili konuşuluyor ama ben karsi taraf ne soruyorda ne konuşuyor benle ilgi li duymuyorum sinir oluyorum
tarafından
Belki senin hakkında kötü bir şey demiyorlardir eşine sordun mu hiç
(415 puan) tarafından
Kötü dediklerinden değil bugün benim ne yapıp ettiğimi anlatiyor mesela ortak konuşsak bende dahil olsam anlatsam olur karisamazsin demek ağır
tarafından
Benim eşim de anlatır bazen hoparlöru açar bende bazen konuşurum abladi ile
0 oy
tarafından

Ne açar ne kısar.  Benimle ilgili birşey derse. Uyarır. İyi veya kötü. Konusturmaz kimseye. 

(415 puan) tarafından
Benimki bugünun özetini saati saatine geçer
tarafından
Çok yanlış. Cnm rabbim yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Senin hakkında kötü konuşuyorsa tabi ki haklısın ama havadan sudan a gelin napıyo gibi konuşuluyorsa çok da takma bence benim eşim ailesiyle konuşmuyo şu an ama konuşursa da ben dinlemem o da açıp dinletmez
(415 puan) tarafından
Oturur bugün benim ne yaptığımı ne ettiğimi anlatır hoperleri aç da ben anlatayım dinleyim benimki de dinletmez karışamaz sin der
tarafından
O zaman anlatma hakkı yok ne o öyle hesap verir gibi aaa
(415 puan) tarafından
Ben sorsam tersler babası a dan Z ye kaç ta çıktın falan filan sorur bu da burdan her gün su saatte yedik şu saatte bunu yaptı etti anlatır okul çocuğu gibi ben bunları deyince kabullenmiyor kızıyor bana ne alaka adam sordu cevap verdim diyor her gün aynı soru sorulur mu ya demekki TLF nu iyice kısıyor benim kizacagim şeyleri sordukları için
tarafından
Haklısın canım gerçekten çocuk gibi hesap veriyor
0 oy
tarafından
aman konuşursa konuşsun alışkının zaten 
(415 puan) tarafından
Günün özetini isden kaçta çıktığına dahil soruyorlar demekki de söylüyor hep sinir şey
tarafından
Kız wc ye gitsem arar kaynanam gelinim wc ye gitti der :)
0 oy
tarafından
Valla benim eşim de öyle yapıyor.  Ben eşimin benim hakkımda ailesiyle sürekli dedikodumu yaptığınj düşünüyorum. Telefonda da bir pot kırarlar diye hoparlöre vermiyor bence 
(415 puan) tarafından
Aynı benim gibi düşünüyorsun valla canım bende öyleyim bencede vermiyor üstüne iyice kısıyor ses dışarı duyulyuor mu diye kontrol ediyor bende yanından çıkıp gidiyorum babası annesi zaten beni sorarlar madem beni de arayın yada gelini de ver tlfna diyin nerde yaptığımızı ettiğimizi anlatir
tarafından
Sen de aynısını yap . Telefonu çalınca odadan çıkıyor . Ben de telefonum çıkınca odadan cikiyorum deliriyor ama bişey diyemiyor . Aynısını yap delirt.  Sen de ailenle özel bişey konusur gibi yap telefon yanında çalınca aç bı dkka anne de öbür odaya git ve konuş bak gör meraktan deliriyor mu delirmiyor mu :)
(415 puan) tarafından
Takmıyor kız adam umursamiyor ama bazen TLF çalınca kim diyor sadece o kadar
tarafından
Sen de takma o zaman
0 oy
(448 puan) tarafından
Eşim ablası aradığı zaman yada abisi aradığı zaman yanımda ya kalkıyor yada kurtce konusuyor bende kürdüm ama onların konuşması farklı olduğu için hiç anlamıyorum neredeyse ama hiç sormuyorum bile :))
(415 puan) tarafından
İyi sormadan duruyon bende sormayım diyorum yapamıyorum
(448 puan) tarafından
Yani uzaktalar zaten eşimin ailesi sadece bir gorumcem burda pek bir şey konuştuklarını sanmıyorum yani eşim beni atmaz hicbir konuda en azından onu biliyorum o yüzden sormuyorum bazen kendisi direk gelip soyluyor ben sormadan oyle yani
(415 puan) tarafından
Sen eminsin kocadan ondan benimki aşırı aileci uzaktalar ama günde 3 öğün arar 1 saat konuşur ne konuşurlar bu kadar merak ederim
(448 puan) tarafından
Benim eşim de oyle ama nisanliyken bir olayımız olmuştu ablası ile ilgili yani baya baya ablasını kendisine şikayet etmiştim ablan aliyor sonra arkadan laf ediyor kulağıma geliyor bu ne demek oluyor falan diye sonra ablasını aramıştı baya bağırmışti bir daha ağzınızdan tek kelime duymuycam falan diye o yüzden hiç merak etmem bide ben cok mesafeli duruyorum onlara karşı yani en son ne zaman gördüm bilmiyorum bile ama sende bence kafana takma yani hani bu sefer sürekli aklında o olur acaba ne diyorlar ne konuşuyorlar diye bosver herkes konuşur iyi veya kötü cok sıkma canini
0 oy
tarafından
Hep hoparlörü açar öyle konuşur ben demem aç diye evlendik evleneli böyledir,Allah razı onların da bir gün peşimden konuştuğunu duymadım☺
0 oy
(7,058 puan) tarafından
Zaten yanımdalar:D ama köye felan gittiklerinde konuşurlarsa hoparlörden benim kızacağım konu olursa kapatıyor veya lafı değiştiriyo
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Bnmle ilgili değilse umrumda olmaz bi kez benle ilgili konuştu bacısıyla o zmnda hoparlörü açıp konuştu.. 
0 oy
tarafından
Biz esimin ailesi ile iç içeyiz emine annem asla arkamdna konusmaz birsey oldugu zaman ilk esime kızar beni tutar sıkıntı yok yani :)
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Evde biriyle konuşsa eşim hoparlörde konuşur brnfen bişey saklamaz biri bişey dese gelir hatun ablam bunu dedi ama diye anlatır çünkü onun ailesi artık biziz özeli de biziz normali de 
0 oy
tarafından
Hic dikkat etmedim biliyomusun cnm ben kendimden eminim kimin benim hakkimda ne düşündüğü hicte önemli değil
0 oy
(16,066 puan) tarafından
Büyuk ihtimalle karşi taraf seninle ilgili olumsuz bişeyler söyluyorki eşin sesi kısıyor. Beninkide hep hoparlörde konuşur . Bende kizarim başim ağriyor sesini kapatip konuş diye. Bende hep sesi kısıp konuşurum çünku bazen annem babam eşimle ilgili bişey sorarlar yada olumsuz bişey söyleyebiliyorlar. Kötü olmamak için mecbuek en kısik sese aliyorum. 
0 oy
tarafından
Dedikodu kısmını işteyken yapar görümcen yada mesaj atar evdeykende sorar ne yapıyorsunuz der eşim oturuyoruz derse o zaman sormaz bile beni çokta aldırış etmiyorum sende takılma konuşucak insanlar her türlü konuşuyor
0 oy
(581 puan) tarafından
Eşim de anne babasıyla konuşurken adim geçer anne babası benim adını geçirdiği zaman eşim konuyu değiştirir benimle ilgili konuşturmaz. Kendisine sor ben bilmem der çikar. Bende umursamam sonuçta anne babası. Karşı taraf ne derse desin olay eşinde bitiyor. Baktın hala adin mi geçiyor al telefonu benim sordunuz hayirdir de al söyle.
0 oy
(280 puan) tarafından

Benim Eşim evde kiminle konuşursa konuşsun her zaman hoparlörde konuşur. Bizden başka birileri varsa  evde ya evden başka  bir yerdeyse konuşmaz tabi ki. Evde hoparlörde konuşmasının sebebi de eşim gecekten telefon sevmez nefret  eder. Tutmak taşımak bile istemez ama günümüz de mecburen kullanmak zorunda olduğu için kullanıyor . En azından evdeyken temas etmeyeyim diye telefonu yere bırakıp hoparlörü açıp konuşur.:D 

0 oy
(52,531 puan) tarafından
aynisini yap ona.baska.odaya gec onun hakkında konusuyo gibi yap ayip yaptığı
0 oy
tarafından
Birde ailesinin kim olduğunu artık bir anlayabilse ne iyi olurdu.
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Benimki hoporlor le konuşur 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,436,718 soru

23,624,845 cevap

307,000 kullanıcı

...