Ben sadece ilk hamileliğimde aserdim canım. Bir kere oda. Evde hamilelik testi yapmıştım hamile olduğumu öğrendim. Ilk doktor kontrolüne gidicem kese falan göruncek işte. Eşimde o gün çok kötü grip olmuştu, ateşi 40 a dayanmışti. Neyse birlikte gittik hastaneye. O acile indi, iğnr vurdurmak için. Bende doktora çıktım, kan tahlili verdim. Saat 11.50deydi randevum zaten. Direk öğle arasına girdiler sonrasında. Benim kan tahlillleri sonucuda ögleden sonraya kaldı. Neyse dedik 1 buçuk saat beklemeyelim eve gidelim geri geliriz. Tam kantinin önünden geçiyoruz. Bir kadında tost almış tepsiyle önümüzden geçiyor. Allahım o tostun kokusu bana geldi, resmen kadının aldıgı tostu istiyorum, onda kaldı gözüm. Ağladım ağlıcam böyle. Eşime dedim ne olursun oturalim tost canim cekti yaptır yiyim, oda hastaydı ne tostu gidelim ölüyorum dedi. Çıktık yola. Ignenin etkisi daha yolda etki etti, eşimin ateşi düştü baktim yüzüne renk geldi. Yolda bir başladım ağlamaya ne olurdu bekleseydik kendine geldin işte dedim. Nasıl ağlıyorum ama insanlar bana bakiyor. Eşimde şasırdi kaldı, normalde ben hiç aglamam, hiç beni aglarken görmemiştir yani. Bir tost icin aglayinca adam sok oldu. Neyse sarıldı telefona büfelerden kaç çesit tost söyledi eve, geldi hiçbirini yiyemedim, o tost gibi değildi. Eşim baktı olmuyor, benimde ağlamam durmuyor, daha yarım saat varken hastaneye geri döndük. Kantinde oturduk. O tostun aynısından soyledik. Inanırmısın bilmem, yinede o tost gibi olmadı, nefsimi dindirmedi ama ağlamam kesildi Allahtan. Hala daha aklıma geldikçe o tostun kokusu burnuma gelir. O kadar disarda biseyler yedik yinede hicbirsey o tostun yerini tutamadi. O yuzden hamileler biseye aserdi mi elindeysede vermezsen cok gunah gercekten. Bazen direk aynısından degilde yediğini bile aşeren oluyor. Hep teklif etmek lazim ister misin diye. Ben ne zaman bir hamile gorsem elimde yiyecek bisey varsa uzatirim. Hatta ısrar ederim belki utaniyordur diye. Gerçekten çok günah dinende, ahlakende ayip yani. Evimizde birsey pisiyorsa yakinlarda biliyorsak hamile bir bayan var, bir tabakta oraya gönderelim mesela, bazen kendi evlerinde aynısini yapsalar bile istedigi gibi olmuyor, aşermek işte böyle birsey canım