0 oy
1,021 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (249 puan) tarafından
Biraz utanç verici kusura bakmayın 

İlk gece sizdede kanlı çarşaf istedilermi 

Benim kaynanam hep istiyordu 4.gun verdim bilmiyordum öyle adet var eşim görsün yeterli dedim kabul etmediler onlarda adetmis ayy ben ne kadar utandım o zaman 

50 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yuhhh bu ne kızz ayıp denen bir şey var gerçi beni kayın valdem tesadüf gördü 
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Ne münasebet istemek ya çok ayıp ve çağ dışı istese olay çıkardı kaçıncı yüzyıldayiz
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Öyle adet mi kalms ne ayıp ya
0 oy
tarafından
Kimse sormadı soramazda cahillik başka bir şey değil 
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Namusu iki bacak arasına sığdırmak ne kadar da cahilce. Herkesden kan gelecek diye birşey yok. Kan geldi diye de namuslu demek değil. Arkadaşımın çok güzel bir lafı var. Kadın davul gibi tokmağın değmediği yer kalmamış ama davul patlamadi diye kendinj namuslu sanıyor demişti birisi için. Aklıma o sözü geldi. Ameliyatla bile hallediliyormuş zar meselesi şok olmuştum. Ne için kim için yani insan böyle bir şeye gerek duyar ki. 
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Eşim konusunu bile açtırmamıştır mahremin neresi adetmiş?
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Bizde istersen gösterme dediler ama yarın öbür gün bana namusuma leke atarlar diyen de oldu bende gösterdim. Sağdıç sabah odama geldi ona gösterdim sonra kaynanam a falan gösterdim öyle yani 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Kayınvalidem in eltisi biz odaya geçtikten 15_20 dk sonra geldi kapıya vurdu iyimisğniz dedi eşimde iyiyiz dedı gitti kayınvalidem gece gece anneannemi aramiş torunun kız çıktı demiş :)) 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Çok şükür böyle iğrenç bir cahillik yok bizde... 
0 oy
(693 puan) tarafından
İki eltim var ikisinin de kaynanamın da çarşafı sandıkta durur ( iğrenç) kaynanam düğün gecesi beyaz çarşafı elime verip al sabah getir dedi bende regl oldum veremem dedim ertesi günü de başka şehire gittik zaten aylar sonra konuyu açınca pedini göster diycektim unutum dedi bende yoo adet değildim sizin saçma adetlerinizi devam etirmem dedim eşim gördükten sonra kime ne ki demiştim oh ettim iki eltimde ordaydi köy ortamı sorana üç gelinimde yukarıda sadikta der öggg

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 86 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
3 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1anne (794 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
9 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde karadeniz91 (59 puan) tarafından soruldu

411,465 soru

12,386,071 cevap

43,529 kullanıcı

Kategoriler

...