S4. 5 yaşında oğlum kreşte bazen çocukların kendisine vurduğunu söylüyor. Öğretmeni ise böyle cevap veriyor. Sizce inanmalı mıyım? Sonuçta o yaşta bir çocuk senaryo yazamaz ki!
Ben bu tür durumlarla çok karşılaştım malesef. Öğretmene katılıyorum çocuk şiddet uyguladığının farkında olmadamin sert oyunlar oynayabiliyor. Karşısındaki hoşnut olmadıgında bana vurdu diyor. Çok ama çok yaşadım sınıfta böyle şeyler. İzin vermediğim durumlar olunca çocugun eve gidip öğretmenim bana oyuncak vermiyo diye şikayet ettiği durumlar oldu, veli okulu arar beni şikayet ederdi oyuncak vermiyormuş diye. Kusura bakma senin çocugunun gönlünü yapmak için öğretmen olmadım ben, o an program etkinlik neyse ona uyacak. Umrumda da değildi şikayeti zaten yani demek istediğim çocuklar herşeyi dogru anlayamayabiliyor, yıllarca işin içindeydim içinde olmayan bilemez. Birgün uykudan bir öğrencim uyandı okula yeni başlayan, tuvaleti gelmiş hadi gidelim dedim kalktım ayaklabısını giydirmeye yardım ediyorum o sıra tutamadı altına yaptı, ama eve gidince kırmızı ayakkabılı öğretmen beni tuvalete götürmedi ondan yaptım demiş. Kırmızı ayakkabılı ben oluyorum bu arada örnek vermek istedim çünkü çocuk bazen yanlış anlayabiliyor...
1,488,672 soru
24,333,492 cevap
345,738 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın