Ya kucul diye oyle demistir niye sevinmesin torun sonucta benimkilerinde arasi 2 yas 1 ay olacak
Hiç kimsenin demesine bakma canım üzme yıpratma kendini çocuk büyüdükçe aslında daha zor oluyo kıskançlığı daha çok biliyolar şimdi ne güzel büyüdükleri zaman oyun arkadaşı okunanlar daha büyüdüklerinde arkadaş dost olucaklar
Cnm benim hic uzulme karnindakine yazik hem kimseye kalmas yapip yapmak olmus minik bir can birincisinden ne farki var sanki Sen dogurdugunda onlar bakacak bosver tadini cikar annem banada diyor sakin yapma basini yakarsn bilmem ne oldumu oluyor biz ne yapalm hayirlsii buymus uzulme bosver esin arkanda destekcinse gerisi bos hayirli olsn insallah kucagina almak nasip olur
Kendisi zorlanms demek ki o yzden o kadar tepki vermistir. Benimde eltimin kizlarinin arasinda 1 bucuk yas var. Evet kucukken cok zorlandi ama smdi kendi diyo bna aralarini acma diye. Cunku kardesten öteler suanm baska oyun arkadasi aramiyolar birbirlerine yetiyolar. Kavga da ediyolar ama okulda fln birbirlerine nasil sahil cikiyolar bi görsen. Hem yaslarinin uzak olmasi daha kotu geliyo bna. Oteki okula basliyo mesela kucuk olani uykusundan uyandirip yaninda goturuceksin. Yakin olunca ikisini bir birakip bir alirsn ne guzel. Rabbim nasip etmis vermiş saglikla buyusunler ins
Canım benim kendini hiç bisey için üzme abinle aram 3 yaş annemle babamın verdiği en iyi karar diyebilirim derdimi anlatırım paylaşırım yardım isterim hiçte çekinmem yaşlarımız yakın olduğu için. Büyürken tabiki zorluklar çekersin kimse kolay çocuk buyutmuyor ama büyüdüklerinde birbirlerine yoldaş olurlar. Sağlıkla kucağına al inşallah:)
Saçmalık beraber büyürler canım önemli olan sizin istemeniz onları bosver
"Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim" diye laf sok canım bence. Haketmiş... Hatta sana destek değil köstek olan kimseye de gösterme çocuğunu. Insanlar biraz nezaket öğrensin. Ayıp yahu. Neyse sen sıkma canını bu arada benim niyetim de ilk doğumdan sonra çok uzatmamak arayı :) arkadaş gibi olsunlar istiyorum
Kimse karisamaz sen bakip bbuyutuceksin canim cic birini takma beraber buyurler vok guzel bi ssans bu benim oglumda 39 aylik olcak dogdugunda keske daha once yapsaydik diyorumama nasip bu zmnmis
Biraz abartmış kaynak cnm olan olmuş artık yani bukadar eleştiriye gerek yok yani senin kararın bakacak olanda sensin yani tamam bana gorede çok az diyeri iki yaşında ama seni üzmesi gerekmezdi yani
Amaan benim kaynanam kizim yeni doğmuştu bi tane daha yapın yapin diyip durdu kizim 6 aylıktı hamile kaldım herkes çok sevindi annem hariç :D zaten sonradan annem de kabullendi beraber büyürler hemde yaşınız geçiyor dedi. Şimdi 8 aylık oğluma hamileyim kizim da 1 yaşında şükür ler olsun RAbbim e ❤
Oğlum 14 aylık doğumuma 2 hafta kaldı Allahın izniyle..19 yaşındayım, arkadaşım benim hamile olduğumu duydu oda yaptı bitane onunda oğlu var 16 aylık:)) Allah verdi diye şükür etsin niye yaptın diyerek ağıt yakmasın. Çocuk özlemi çeken bir ton insan oğlu var... Hayırlısıyla gelsin sağlıkla büyüsünler canım takılma:)
Yaa ben anlamyrum niye bu kadar karsyolar niye bu kadar mudahale ediyolar ya herkes herseyi niye cok biliyor off valla cok sinrlenyrum ya sende yuzune carp kendin 1 sene aralikla yapmissin diye bizimde oldu de ay bunlar resmen Allahin verdgne itiraz editolar yaaa e oldu demkki Allah boyle nasip edip yazms kim sorgulsyabilir bunu
Eğer eşin ve sen istiyorsan kimsenin dediğine kulak asmayın öğüt veren çok olur ama ekmek veren olmaz anlamazlar anlatmaya çalışıp kendinizi de yıpratmayın yaşadığınız her Saniyenin tadını çıkartın. Doğduktan sonra bak nasıl seviyorlar olana kadar herkes 40 laf söyler olduktan sonra toz kondurmazlar kadere iman etmek lazım Allah ım alnınıza yazmış ki olmuş inşallah sağlıklı bereket getiren hayırlı bir evladınız olur
Canım kime ne ya. Ne kendi annenin laf demeye hakkı var ne de kaynananin. Olsn ne olck beraber büyürler sanki hata mı ettin. Kocan o senin. Tabi ki çocuk ypcksn. Gelen Allah dan gelir. Kaynanana da pes yani.
Allah vermiş olmuş çok şükür ki olmuş boşver takma
Benim kızımda nisanda 4 yaşına gircek bende nisanda doğum yapıcam yani nasipse tam 4 yaş olcak araları ama ben kızımı 2 yaşına kadar emzirdim ondan sonrada çiş eğitimi falan derken o yüzden aralarını kısa tutmak istemedim ve ayrıca o çocuğa bakacak olan sizsiniz başkasının isteyip istememesini takmayın eşiniz seviniyorsa gerisi pekte önemli değildir bence
401,984 soru
12,034,191 cevap
36,262 kullanıcı