0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Doğum yapalı 2 ay oldu orda ne hemşire nede ebe bana kontrole gel demedi çevreden bir tanıdık vardı ona söyledim gerek yok muaneye faln gitsen birşey yapmaz bakar geçer gibisinden konustu vende bilmiyorum ilk doğumum tabi bugün doktora gittim sağlık ocağına tabi hamile kalmamak için ilaç yazdırdım doktoruna sor o sana onerir emzirdigim için daha iyi bilir falan dedi bende hiç gitmedim falan diyince normal doğum sonrası içinde mi gitmedin dedi bende yok diyince şaşırdı kimse sana demedi mi git rahim toparlanmismi diye baktır diye çokta utandım 

Şimdi sırada yok devlete özel imkanım yok gıdım gitmim sıra bulmam belki 1 ay da bulur gitsem ne decem çok utanıyorum bide muane etse 

Bu arada normal doğum

12 Cevaplar

0 oy
(146 puan) tarafından
İyiysen gerek yok ben sezeryan doğum yaptım ilkinde hastanede olduğum için çıktım ama 2. Doğumda gitmedim bi sorun da yok 8 ay geöti
tarafından
Ne bilim doktor öyle diyince korktum arada bir rahim rahatsızlığı tek yaşarım başkada yok oda noraml diyorlar
(146 puan) tarafından
Korkamyın boşverin bi sorun hissetmiyorsan gerek yok bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
40 li muane oldum

Alttan baktılar tama dediler bu yani çıkışın gayet iyi oyle
tarafından
Saol cnm olmadı gitcem
0 oy
(3,457 puan) tarafından

Benim eltim hiç gitmemiş canm bende daha dogurmadim:D

tarafından
Hayırlısıyla doğurup sağlıcakla alırsın bebeğini inşallah
0 oy
(2,459 puan) tarafından
Eğer normalse bilgim yok ama sezeryanda en erken 1 hafta en geç 10 gün sonra kontrole çağırıyor. Dikişlere içerdeki yaraya falan bakıyor. 
tarafından
Yok normal doğum yaptim
(2,459 puan) tarafından
Bilgim yok canım
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Bi randevu al git hem icinde kalan eden varmı bakar toparlanmışmı bakar iyi olur senin için 
tarafından
Utanıyorum erkek oluyor çoğunlukla doğumda bile utanmıştım zar zor doğurdum bide dikişlerin acısını hala hatirliyorum o yüzden birazda cekiniyorum
(3,833 puan) tarafından
Randevu alırken bayan doktor istiyorum diye belirtirsen bayana randevu verirler
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Kırkın çıkınca gitmen gerekiyordu
tarafından
Bana denilmesi bilmiyordum sıra bulup gitcem olmadi
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Evet gitmek gerekiyor canım. Ben gittim. Ve bana doktor içeride hala kan pıhtılarının olduğunu bunun zaman zaman akacağını, korkmamam gerektiğini söyledi
tarafından
Pki hiç rahatsız oluyor muydun
(8,111 puan) tarafından
Ben kırkım çıkar çıkmaz gittim kızımın da böbrek kontrolü olduğu için. Bir rahatsızlık yoktu ama bende dikiş çok fazlaydı ve farklı bir doğum macerası yaşadım. Onun için muhakkak gitmem gerekiyordu
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Hamileyim daha ama hastane ile ücreti konustgmda nelerin dahil olduğunu soyledi. Bir tane doğum sonrasi ucretsiz muayanenix var dedi. Gidersem varmis
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Gitmedim eğer çok çok kötü bir durum olmazsa gitme 
0 oy
(279 puan) tarafından
Bende normal doğum yaptım kendimi iyi hissettiğim için gitmedim 
0 oy
tarafından
Bir sıkıntın yoksa gitme kız varsa GT banada aynısını demistiler

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 385 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ~Mucize ~ (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 261 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 132 göst.
13 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (119 puan) tarafından soruldu

411,440 soru

12,385,419 cevap

43,496 kullanıcı

Kategoriler

...