Hamilelik ilerledikçe dogal olarak kilo aliyoruz ve karnimiz büyüyor. Ama karnim büyüdükçe insanlarin karnima bakişi, ve görünüşüm hakkindaki "dolmuşsun" "genişlemişsin" gibi yorumlari hakkinda cok hassaslaştim. Sinir oluyorum. Tabi ki genişlerim ya içimde can taşiyorum. Görüneni dillendirmenin ne manasi var ki yani anlamiyorum. Insanlar ne zevk aliyorlar hamilelere bu gibi seyler soylemekten gozlerini karinlarina dikmekten acaba? Ben mi cok hassasim acaba? Size de diyen var mi, ne cevap veriyosunuz?
Ben hamile kanının aldığı kilolara bayiliyorum.d ablam da hamile ve şişmiş ona çok yakistiriyorum inş bana da yakışır öyle :)
Cnm niye takiosun ki hayatimiz boyunca hamile olmucaz ve hc bi zmn gobisli tatli durmucaz bnce tadini cikar bn karnim ciktikca seviyorum ama bnimkide hc yok herkes hc karnin yok cocuk zayf olur diyo kaynanam cocuk iyi bn biliom dojtora bnde gttim dio bnde bu laftan biktim
sen biraz hassaslaşmissn CNm:) aman bsver insnlri onlar konuşur knsur sdce sınır ederler insanı takma :) ister kilo al ister gobegn ckms olsn büyüsün kimine bunlara sevin bebegm var de büyüyor zmnla de gün geçtikçe kucgma alicgm gün yaklaşıor DİE sevin :) ben gobegmn ckmsna sevniorm çünkü bu bana moral veriyor anne oldgmu anne olucgmi ve bir melek tasidgmi dsnmk bana huzur ve mutluluk veriyor:)
sorma canim evden disari cikasim yok dün adamin biri sapik sapik göbeğimi suzdu. tanimayanlar dedigin gibi tip tip bakiyor tsniyanlarda hem bakıyor hemde nolmus sana cok kilo almissin diyor sanki ben farkinda değilim
Haklisin canim tabiki hassas olacaksin sadece insanlar patavatsiz sanki kendileri hic hamile kalmamis gibi acaba incinir mi die dusunmeden konusurlar hic takma ha cevabini da ver can tasiyoruz heralde kolay degil de
Çünkü o öyle diyenlerin hepsi birer gerizekali birer yobaz despot ahmak ve çok ahmak insanlar. Hepsinden nefret ediyorum alınganlık değil bizimkisi bildigin doğru bir tespit bunlar. Zaten onlar da dogurana kadar shakira olarak kaldılar fit dümdüz at gibi !!! Yada bekar kategorisi dogana kadar annelerini hiç genisletmediler.
7 aylikken herkes dyodu aa hic karnin ckmams vs dye smdi 9 aya grdm 36 haftalgm yani oyle soyleym 12 kilo aldm ama sadece göbek var baska yerime vurmadi gecen bayram gorduler beni bide 2 hafta once gördü kadin drek aa kilo almssn dedi e ne beklyosun hamileyim son ayima.grmek uzereym napcaktm ayni kiloda mi kalcaktm.dedm sustu bosver canm bu laflari syleyenler emin ol daha cok kilo alms insanlar bilerek psikoloji bozmaya calsyolar annem 22 kilo alms beni her gördüğünde dogumdan sonra spora basla ne bu halin dyor alt tarafi karnim sisti he baska yerlerden alsam ne dicekti blmyorum :) umursamyorum 87 ile hamile kaldm smdi 99 oldum ama umurumda degl Allahtan boy uzun gostermyorum :))) doğumdan sonra gidecek naslsa sen canini skma kilo almssn diyenlere de he de gec dengesz mi yok etrafta hic
Bende böyle diyenleri boğasim geliyor inanın helede eltim gelip gidip göbeğine laf söylemesi beni çileden çıkarıyor soyle pat pat laf vuran biri olsaydım keşke
Ortalık cahil dolu da ondan canım sorun sende değil
Ben sağlıkli bebekler doğurabilmek için tüp mide ameliyatı geçirdim çünkü ileri derece de diyabetden dolayı çocuk sahibi olmam çok zordu
şimdi ameliyat sonrası ilk hamileliğim ve daha gebe olduğumun haberini verır vermez Afedersin malin biri seni de hiç zayıf göremicez galiba diyor daha iki üç kilo ancak almıştım bunu dediğinde ve inanır misin 9 aylık göbeğim kadar kalcasi var bunu diyenin de
Birazda insanlar çekemiyor sanki öyle hissediyorum
Ben hiç takmıyorum valla hamile olmazsa bile konuşmaya yorum yapmaya başka bişe bulurlar insanlar torba degilki büzesin insanlar kendi kusurlarını örtmek için başkalarını konuşur boşver takma kafaya
Patavatsız insan çok canım boşver bana da diyorlar 4 aylik değil 8 aylik gibi diyorlar. Kendileri sanki hamileyken ebru salli gibiydiler. Takma yani değmez ben de size ne benden çıkacak doğuran ben taşıyan ben diyorum:)
Kiz sen ona mi bise diyorsun dur sana anlatayım 75 ile hamile kaldım 85 gibi bise doğurdum ödemdir adette olamadım tam olmaya başlamışken yine hamile kaldım şuan 104 105 kiloyum ve insanlar sanki canavar görmüş gibi bakıyor çevremizde gaylerin lezbiyenlerin evlenmeden aynı evde yaşayanlar olduktan sonra kilolu birini görünce hortlak görmüş gibi bakmalarına anlam veremiyorum bende hatta kadının biri bana ya sana bise diyecem de diyemiyorum dedi şöyle bakalım ne diyecem dedim sen hamile misin dedi evet kiz hamileyim senin haberin yok muydu dedim yoktu dedi ya kilolu olursun hamile misin diyede sorulmaz insanın gücüne gider dedi bende arkamdan konusmasinlarda neyimi merak ediyorlarsa gelsinler yüzüme desinler dedim okadar iste
Canim bence hasaslasmissin sen ben 26 haftaligim.hala gobegim.cikmadi ve kilolu biriyim banada sana dedikleri gibi cumleler kurmalarini okadar cok istiorumki anlatamam ama zaten evveldende gobekli kalcali oldugum.icin ben solemeden kimse bilmio hamile oldugumj bende ona uzuluorum. Bence keyfini cikar sen en kutsal biseyi icra ediosun suan belki diyenlerde art niyetlerinden solemiolardir hem kotu niyet bile olsan takma kafana evine girip kapini kapatinca hep dis kapinin dis mandali olarak kaliolar hiic uzme bile kendini ne guzel gobusun var aynada bak bak sev annesi orda tatli melek var suan cunku :)
Banada çirkinleştin kız güzelliği alır kızım olucak diyolar bende hiçte değil hala çok güzelim sizin gözünüz kör diyorum birdaha söylemiyolar bişey :)
Bana da görümcemin eşi dün irileşmişsin dedi bi an şok oldum ne dicemi bilemedim evet dedim gülümsedim 17+0 ve 50 kiloyum şuan
Benzer durumlar bende de oluyor bi de kiyas yapıyorlar bilmem kimin gelini hic kilo almamış sen baya sismissin felan. Sananeeeeeee dicen olmayacak. O yüzden susmak en iyisi. O büyüyen gobegimizde ki bebegimizi sevelim:) ve Allah a sukredelim.
Bu insanların hepsi ayni benimde 4ayim bitti karnim dışarıya belli olcak kadar hiç çıkmadı gören direk karnıma gözümü dikiyor Aa karnin cikmamis aa yok yok hiç cikmamis sanane kardeşim bende dedim ben göreceğim kadar çıktı dışardan belli olmuyo daha hem.çıkmasın ilkinde sezeryan iyim şimdiden çok çıksa dikişlerim acır falan dedim kapattı çenesini
son ayda daha sinir bozucu oluyor zayiflancak hali yok hamile iste odem oluyor. banada diyorlardı cok kilo almissin diye sanki ben bilmiyorum. doğum yaptım sezeryan olunca gobek gitmiyor bebek gormye ggelenle bu sefer dogum ysptin o gobek ne diyorlar bayiliyorum sanki gobekli durmaya
Valla ben pek aldırmıyorm sonuçta bebeğim yüzünden böyle oldum ve bu beni mutlu ediyor. Sismissin diyenlere evet yaa falan diyorum yani Pekde umursamamak lazım boşver. Hamileliğin tadını çıkar
1,500,961 soru
24,510,856 cevap
358,916 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın