0 oy
271 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (77 puan) tarafından
Kendim zaten normalde panik atak hastaasıyım. Son 1 ay içinde eşim cok kötü kaza yaptı. Covid oldum covid oldugum gün suyum geldi 3 gun hastanede tek basıma yattım doguramadm sonra dogum yaptım eve geldim aynı zamanda 2 yasında bir oğlum daha var hic ayrı kalmamıştık onla o cok yıprandı. Dogumdan sonra nabzım 40-45lere düştü acillere gittim covid den hastaneye yatırdılar 5 gündür yatıyorum yaklaşık 3 gündür gece gündüz hic uyumuyorum tansiyonum 17-9 sürekli cok aglıyorm aynı zamanda ailemde covid üzülüyorum burası psikolojimi mahvetti sütüm kesildi cocuklarımdan ayrıyım bugun 13. Günüm covid de hic uyku yok basım catluyor kendimi ölecek gibi hissediyorum cocuklarım annesiz kalır entübe olurum diye korktum cok sütümde kesildi bugun imza atıp cıkcam hastaneden ama kendimi nasıl toparlarım bilmiyorum Allah rızası için ismim Kardelen bana dua eder misiniz kendimi cok caresiz hissediyorum 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim seni evlatlarına bağışlasın
(77 puan) tarafından
Amin cümlemizi inşallah..
-Reklam-
0 oy
(1,851 puan) tarafından

Ah kuşum yaa kiyamam<3

(77 puan) tarafından
:( dua edin bana
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum motive olarak yüksek tut kendini salma boyle ins atlatırsın hemen
(77 puan) tarafından
İnşallah hayırlısı olur hakkımda
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Kuzum öncelikle sakinleş sen bir annesin çocuklarının sana ihtiyacı var .bütün dünya korona oldu bende dahil geçirdik .bende de panik atak var günlerce uyuyamadım.ennsonnpsikologtannilcvistedim öyle uyudum sende doktorundan. İlaç işte. Zaten emzirmiosun .psikolojik bir savaş aslında sen moralini yüksek tut iyileşcem de zaten en önemli günleri atlatmissin az kalmış 
(77 puan) tarafından
İnşallah hem kendi sağlığımı hemde akıl sağlığımı koruyabilirimm
(1,037 puan) tarafından
Senin için dua edcem Allah seni çocuklarına bağışlasın kuzum
(77 puan) tarafından
Allah razı olsun kusum amin cümlemizi inşallah..
0 oy
tarafından
Rabbim şafi ismiyle sifa versin kuzum moral cok önemli morelini yüksek tutmaya calis insallah bir an önce düzelirsin
(77 puan) tarafından
Amin canım moral cok önemli evet evlatlarıma kavuşsam iyi olacağım inşallah
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Canım çocuklarını düşünüyorsan hastane de kal bence. Evet zor bir durum ama evde dinlenemeyeceksin süreç daha da uzayacak.... Sık dişini tatlım Bi kaç gün daha dayan 
(77 puan) tarafından
Dinlenirim annemgil var bakıyorlar burası psikolojimi bozdu cok kötü
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Allah şifa versin seni çocuklarına bağışlasın inşaAllah
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah cnm ❤️ Allah seni çocuklarına bağışlasın inş ❤️
0 oy
tarafından
Ah canım benim ne kadar zor bi durum Allah yardımcın olsun inşallah. Bak sen sağlıklı ol çocukların iyi olsun da sütün gitsin öenmşi değil mama verirsin bebeğine üzülme. Şimdi kim bakıyo çocuklarına
0 oy
tarafından
Rabbim sifani versin evlatlarına bagislasin canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 379 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meryem 04 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 329 göst.