0 oy
277 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,184 puan) tarafından

Selam kızlar oğlum 22 aylık . Arabaları ayırı seviyor, babası ara ara araba alıyor resmn çocuk araba için yemek yemeyi unutuyor ,uykuda iken bile su için uyanınca arabayı istiyor;( 

Ben artık yeni eve taşınacağm oyuncak seçimine dikkat etmek istiyorum eğitici şeyler istiyorm. Neler önerirsiniz? Bunu netten buldum bilgisi olan var mıdır ?

image

9 Cevaplar

0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ben artık çok oyuncağa para vermiyorum çünkü büyüdü eski oyuncakları da var eğitsel bir şey için de kitap aldım şok tan içinde renkler sayılar kelimeler felan var her gün onları gösteriyorum bı tane de ilk hayvanlar kitabı var onlara bakıyoruz şekilli şeyler var bul tak gibi iki tane de ondan var kendim oyunlar turetiyorum kağıtlara aynı sekillerden çiziyorum çeşit çeşit aynı olanları üst üste koysun diye falan bu şekilde 
(1,184 puan) tarafından
Canım kaç aylık daha biz resim çizmeye başlamadık. Boya ve boyama kitabı da almıştım. Renkleri gösteren bimden aldığım kitaplar duruyor. Bultak alacam, oyun hamiru düşünüyorum ama yer mi ay olarak hala küçük ya .! Ben de vermem eşim araba seviyor diye, alıyor gün boyu babasını öpmekten arabayı öpmekten kendi kendine oynaması, babasını cezbediyor bırak alayım diyor, böyle sevince öpücüğe değer diyor.. ama artık eğitici şeyler almak istiyorum
(2,336 puan) tarafından
23 aylık canım benim kızım boyama diyince aklıma geldi defter aldım ona normal bı de kuru boya onu çiziyor karaliyor resimli kitap aldım onun sayfalarını açıp bakıyor sen ona göster yapar o seni taklit eder bultaklar zihin açısından iyi geliyor bence hamur alma benim kızım sürekli ağzına sokuyor her şeyi görmezsin sokar ağzına
(1,184 puan) tarafından
Aynen bultak kafamda inşallah. Sadece boyama kitabı alacağım haklısın hamuru yutar
-Reklam-
0 oy
(3,995 puan) tarafından
2 li 3 lu puzzle alabilirsin 
(1,184 puan) tarafından
Acaba sever mi, derdi araba! Arabalı puzzel bulursam alayım ya
0 oy
tarafından
Daha dün aldım bunu Instagram dan 110lira :) çocuk akademinin kendi sayfasından çok beğendim aybarsimin da dikkatini çekti 2 3 yaş aldım 48 aya kadar kullanılıyor :)
(1,184 puan) tarafından
Yaaa içeriği güzel mi misal neler var, dikkatini neler çekti,? Bunu alayım mı diye emin olamadım içeriğini bilmiyorum
tarafından
On tane kitap var içinde renkler hayvanlar bitkiler şekiller sıfatlar gibi adım adım gidiyor bı tane tablo gibi bişey var üstünde okey taslari gibi taşları koyuyorsun somra atıyorum renkler ya bı tane taşı.kaldirip yan sayfada bunu nereye koyması gerektiğini soruyorsun kitaplar bayağı kaliteli kendi çantasının olması da ayrı bi guzellik dağınıklık açısından
0 oy
(496 puan) tarafından
O zamanlr pek anlmıyolr daha çok yırtmaya meyilli. Bn de aldım ama kaldrdım şuan 32 aylık gecenkerde yine bi aktivite kitabı aldım kendine seçtrdim kavramlar faln var ne beni ne babasını rahat bırakmadı hadi kap okuyalım :) çok tarlı uerim :))
(1,184 puan) tarafından
Yaaa maşallah darısı benimkine. Şuan neler alırım bilmiyom
0 oy
tarafından
Yapboz var evde büyük parçalar olan kuruluyo yol oluyo yine arabaları var üstünde sürülüyor o yapbozun resimlerine bakıyo çok seviyo ordaki resimde bebek arabası var kadın sürüyü anne bak bu anne bu bebek diyo dede motora binmiş gösterip dede düt gitti diyo her şeyi ondan öğrendi givi bişey hareketli kitabımız var içinde meyveler hayvanlar var onları gösteriyo 
(1,184 puan) tarafından
O yappoz kaç aylık çocuğun kullanıyor. Benimki araba manyağı düt düt diye diye herkesi yoldah geçene bile arasabını ğöstiriyor. Baba düt anne düt dede düt diye geziyor ortada:)
tarafından
21 aylık olacak canım
tarafından
Araba sevdası bizde de var :D düt düt baba düt gitti dedemdüt gitti düt annhhh
(1,184 puan) tarafından
Ayy demek sende de var:)) çok şeker yaa maşallah onlara . Yapboz aklımda inşallah
0 oy
(5,227 puan) tarafından

Bulduğum oyuncağı alıyorum ama hiçbiri ile oynamıyor :D aklına gelecek her türlü oyuncak var ama onun gözü dışarı çıkıp oynamakta.

(1,184 puan) tarafından
Ben aldırmıyorum yani fazle oyuncak dikkat eksikliğine yol açıyor.. hep toparlarım zaten . Sadece araba delisi olmuş
(5,227 puan) tarafından
Benimki de sever arabaları ama daha çok ahşap olanlardan alıyorum. Saklayıp unutturuyorum ama fayda etmiyor. Oynamıyor hiç. Oyun yaşı gelmedi diye düşünüyorum.
(1,184 puan) tarafından
Sizin kaç aylık canım? Benimki ben 2 tane bimden almıştım daha 19 aya kdr yüzüne bakmadı 20 aylıktan bu yana o kdr sevdi ki artık yemeyi unutuyor:)
(5,227 puan) tarafından
24 aylık. Elbet oynayacaktır diye düşünüyorum. Oynamasa da canı sagolsun:))
0 oy
(530 puan) tarafından
Oyuncaklardan çok kitaplar ilgisini cekiypr hareketli kitaplar var ondan alabilirsin boyama kitabı almıştım suan çiziyor ama hoşuna gidiyor tutmasını öğrendi 
(1,184 puan) tarafından
Boyama kitabı için şuan kaç aylık yaptırıyorsun. Şu hareketli kitaplar nasıl kaç aylığa kdr canım
0 oy
(2,461 puan) tarafından
Bizim kız bisiklet scooter falan sürüyor ya pek oyuncaklarla oynamıyor artık
(1,184 puan) tarafından
Bizimki de sadece araba manyağı,değerlerin şüzüne bakmıyor. Zaten aldırmıyorum uzun süredir oyuncak
(2,461 puan) tarafından
Evet canım fazla oyuncaklarını, oynamadıklarını hep kaldırdım zaten. Evde dağınıklıktan başka işe yaramıyor. Bir iki bebeği var, bir iki oyincak araba, bisikleti ve scooterı var. Dediğim gibi daha çok bisiklet sürüyor ya da scooter
0 oy
(148,850 puan) tarafından
oyuncaga verdigim parayla sifirdan beyaz esyalarimi yenilerdim hic birijin yuzune bakmiyo tencere tavayla oynuyo
(1,184 puan) tarafından
Bizimki sadece araba, resmen oynarken hayat duruyor:))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 190 göst.
0 oy
2 cevap 171 göst.
6 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hayalet (1,943 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
23 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,441,918 soru

23,699,837 cevap

311,587 kullanıcı

...