0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (1,705 puan) tarafından
Kızım geceleri güzel kendi odasinda uyur. Ama gündüzleri uzun uyuması için benim yaninda olmam gerekiyor.  Belli araliklarla uyaniyo çünkü ben emziğini veririm ya da pis pis yaparım geri uyur . En fazla da 2saat uyur böyle

. 14 ayligiz 

Sizin bebisler kaç aylik tek gündüz uykusuna kaçta yatıyor. Bu şekilde destek almadan kaç saat uyuyor

7 Cevaplar

0 oy
(4,695 puan) tarafından
25 aylık oğlum uzun süredir 7-8 gibi uyanır 1 gibi yatıririm bazen hiç kalkmadan 2 saat uyur bazen de bir defa kalkar su falan içer uyumaya devam eder ama genel olarak 2-2.5 saat uyur 
(1,705 puan) tarafından
Maşallah canım güzel uykuları olsun heo
(4,695 puan) tarafından
Valla her öğlen uyumamak için direniyor zorla yatırıyorum sonra kalkmak bilmiyo :))
-Reklam-
0 oy
(25,196 puan) tarafından
16 aylık 3 saat uyuyor tek uyku
(1,705 puan) tarafından
Maşallah yatırıp o kendi mi uyur 3saat kalkarak mi
(25,196 puan) tarafından
Emerek uyur 1 kere emmeye kalkar geri uyur. Bazen şaşıyo tabi 2 saat uyudugu da oluyo. 12 bucukta uyudu bugun bakalım ne zaman kalkar
0 oy
(3,148 puan) tarafından
10 aylık akşam yatmaz sabah yatmaz uykusuzluktan bayılırlar modundayız shslhslssh
(1,705 puan) tarafından
Oyyy iki gün uyumadı benimki feleğin şaştı Allah kolaylık versin
(3,148 puan) tarafından
8. Geceyi de 2 saat uyuyarak geçirdik o da kesik kesik sallarken bayılmışım neredeyse öyle uyumuşum yoksaaaaa nerdeeee
0 oy
tarafından
Kızım 2 yaş olacak ekimde

Şimdi ayağımda yatırıom

1de uyku saati

Ses tıkırtı yoksa 3e kadar uyur

Akşam da 10 buçuk 11 gibi yatar 
(1,705 puan) tarafından
Anladım cankm
0 oy
(14,825 puan) tarafından
Emzik de bı destej ama canım. 12 aylıkken emziği bıraktı 16 aylık oldu yeni tek uykuya düştü 1 gibi uyuyor 3 e kadar sonra en geç 9 da gece uykusuna yatıyor. Daha yeni sallamayi bırakıyoruz bakalım nasıl olacak dün gece 3 kere uyandı sonra uyanmadı su içti uyudu geri herhangi bi destek vermiyom
(1,705 puan) tarafından
Maşallah canım. Bizimki bu ara emzik müptelası desem yeridir. Saniye ağzından çıkarmak istemiyor dişi çıktığı için. Dişi çıkınca bende biraz biraz emziği hayatımızdan çıkarmaya baslicam
(14,825 puan) tarafından
Ya bizimki kenidisi istedi aslında hasta oldu 1 hafta içinde bıraktı nefes alamıyordu çünkü sonra 2 ay  zor oldu sürekli uyaniyordu ne yapacağım bilmiyordum. Şimdi sallamayi bırakıp uyuyacak artık düzene girmeyi dusunuyorum bende büyüdü artık yani :( dişler de zor oluyor canım ya Allah kolaylık versin
(1,705 puan) tarafından
Sağol canım.  Yazık rahatlatiyo demekki emzik ondan kıyamıyorum biraktirmaya
(14,825 puan) tarafından
Bence şimdi biraz bekle dişlerinin hepsi çıksın anca öyle rahat edersin hem onun için de kolay olur bırakması
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Benim bebeğim 16 aylık,bazen iki saat uyur gündüzleri,o iki saat içinde üç kere bile uyandığı oluyor, emiyor geri uyuyor,çok zor oluyor öyle de,bir saat uyusun razıyım en azından uyanmadan uyuyor
(1,705 puan) tarafından
İnşallah düzenli uyur canım. Bizimki de gündüz uykusunda çok uyanır. Ben yanında yatarsam uyanmaz ama
(3,146 puan) tarafından
Bak ben yorum yazali yarım saat olmuş,hala emiyor ama uyuyor tabi,ben yanında yatsam o da uyur belki üç saat ama devamlı yine uyanıyor emmek için
0 oy
(1,697 puan) tarafından
16 aylık kızım saat 11’de uyur sabah 7-8 gibi kalkar. Meme emmiyor emzik de yok o yüzden deliksiz. Bi de ağır ilaçlar içiyor onların da etkisi var tabii
(1,705 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim . İlaçlar yoruyodur haliyle

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 628 göst.
0 oy
6 cevap 233 göst.
0 oy
6 cevap 370 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 226 göst.
10 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buketsutas (14 puan) tarafından soruldu

409,565 soru

12,312,211 cevap

38,729 kullanıcı

Kategoriler

...