0 oy
553 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşimin telinde kız videoları yakalamıştım dün gece yuzlestim dedim seni bosicam çok yalvardı herşeyi sildi bidaha olmicak diye yeminler etti affettim bir oğlumuz var onunda düşündüm sizce doğrumu yaptım 

9 Cevaplar

+2 oy
(181 puan) tarafından
Tabiki doğru olanı yaptın tek hatada boşanırsak hayat mı olur sabır edeceksin eşler birbirlerinin kusurlarını affederek yaşarlar eskilerin kocaları hiçmi hata yapmamış 6 8 çocuk yapmışlar gık demeden 50 60 sene yaşamışlar sabır çok önemli. Bende çoğu şeye sabır ettim 8 yıl oldu evleneli şimdi eşimle birbirimize kardeş gibi bağlıyız
(181 puan) tarafından
Galiba burda en yaşlısı benim 32:)
ihaneti bende affetmem ama öyle resim vidyo görmüş komşu kıza selam vermiş havadan sudan  diye boşanmam
(181 puan) tarafından
Kardeş gibi dememin sebebi biz 6 kardeşiz kavga ederiz tartışırız ama asla vazgeçmeyiz bu anlamda eşimle tartışırız kavga ederiz ama boşanmak aklımıze gelmez
tarafından
Burda bir ekip varki hep boşan ☺️☺️
Buraya takılınca bosaniyorum braz sakinlesince bu sebepten nasıl bosanayimki diyorum
tarafından
Azizé 34 é girecem :) yok bacım bundan boşanılmaz bende boşanmam sanırım ama burnundan getiririm artık o beni boşayacak konuma gelirse onu da kendi bilir
(1,037 puan) tarafından
Agzina saglik ne guzel demissin
-Reklam-
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Bir yapan bidaha yapıyor maalesef :( 
0 oy
(16,446 puan) tarafından
Eşini en iyi tanıyan sensin aslında güvenin bitmisse zati herşey bitmiştir 
0 oy
tarafından
7'sinde neyse 70'inde de o olur demis atasözlerimiz 
0 oy
(174 puan) tarafından
Ben olsaydım büyük kavga çıkarırdım sonra afederdimi ki cidiyetimi anlasın 
tarafından
Çıkardım cnm zaten baya ciddiydim sonra çok yalvardı
0 oy
tarafından
Yaparken oğlunu niye düşünmemiş 
0 oy
(328 puan) tarafından
Ortada bir çocuk var diosun bir şans daha verebilirsin ama surundurerek onu ... Ben eşime evlenmeden önce bir laf demiştim ne yaparsan yap ama beni aldatırsan tahamullum olmaz hayatta diye . İstersen ortada bir çocuk varsa bir şans verebilirsin sana kalmış birşey kuzum canını sıkma pişman olur değerini anlar inş
tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Tabiki doğru yaptın.bi video yüzünden yuva yıkılır mi 
0 oy
tarafından
Affetmekle tabiki dogruyu yapmissin ama acele etmissin keske biraz süründurseydin :)
tarafından
Onu çok seviyorum  surundurmek istedim ama başaramadım bu konuda biraz kötüyüm galiba
tarafından
Dikkat eşin bu zaafini kullanir ama sana karsi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 410 göst.
0 oy
21 cevap 708 göst.
19 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayse54 (113 puan) tarafından soruldu

408,337 soru

12,267,629 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler