0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (201 puan) tarafından
Merhaba 34 haftalik hamileyim Camasirimda islaklik oluyor sanci falan yok ama. Bebegin suyu olabilir mi ne az ne cok orta derecede islaklik. Su gibi akinti falan degil. Boyle yavas yavas gelebiliyomu bebegin suyu

5 Cevaplar

0 oy
(133,257 puan) tarafından
olabilir bi acile git
-Reklam-
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Evet bazen sızıntı olabiliyor. Bi muayene olsan iyi olur canım 
0 oy
tarafından
Evet benimki her lavaboya gidişimde yavaş yavaş gelmiş ve en sonunda bitmiş sancıyla doğuma alınca doktorum sen nerdeydin suyun hiç kalmamış dedi, doktora git görün biz bilemeyiz belkide idrar kaçırıyorsundur
(201 puan) tarafından
Çok sık idrara çıkıyorum bende. İki gündür böyle ıslaklık olunca merak ettim.
(201 puan) tarafından
34 hafta çok erken değil mi ama
tarafından
Bilemezsin canım ne olur ne olmaz doktora gitmelisin bence eğer bebeğin suyuysa bebek tehlike de olabilri
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Benimde öyleydi canm ben idrar kaçırıyorum sanmıştım meğer bebeğimin suyuymus 36 haftalikta açık doğum yaptım hemen acile falan git ihmal etme ben o gün kontrole diye gitmeseydin kaybederdim yavrum u
0 oy
tarafından
Aynı sorundan bende gıtmıstım o haftalarda doktor medikalcilerde satılan okundugu gbi yazıcam amnişur testi istemişti. O teste bebeğin suyu mu yoksa normal akıntı mı anlayabılıyo doktorlar. O testten alıp kendınde yapabılırsn hastaneyede goturebılırsn onlr yapsn dıye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 281 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 163 göst.
2 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 742 göst.
25 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
16 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu

409,535 soru

12,309,893 cevap

38,668 kullanıcı

Kategoriler

...