0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (3,799 puan) tarafından
Taşınma işimiz var hallolmadi para yetersiz bi yandan diğer yandan babam hastanede hasta yatiyo maddi manevi bu ara sıkıntı içindeyiz herkese de denmiyo işte anlatsan bi dert anlatmasan bi dert.  Ben bi ara tunik pantolon giyiyordum . Kapandım sonradan bele dek siyah hazir eşarp altina siyah ferace.  Bugün yolda eski bi komşuyla karşılastik açık bi abla . Önceki halin le daha güzeldin matemlere niye girdin dedi. Canim sıkıldı yok böyle daha rahatim dedim yok önceki haline dön bence dedi genç sin daha yaşına göre giyin önceki gibi güzel güzel dedi.  Kendimi kötü hissettim zaten canim sıkkindi moralim bozuktu hep ten enerjim düştü.  

7 Cevaplar

+1 oy
(1,690 puan) tarafından
Ben Allah’ın emrine uydum, senin emrinle hareket edemem bak yoluna deseydin (:

Diğer meselelerde de Rabbim hayırlısını versin düzlüğe çıkarsın inşallah canım sizleri..
(3,799 puan) tarafından
Amin amin amin tez vakitte nasip etsin Rabbim yoluna girmesini ya. Çok stres liyim bide milletin lafiyla uğraşiyom hepten moralim bozuldu
-Reklam-
0 oy
(514 puan) tarafından
Kapanmanin yadla ne alakasi var. Sen dogru yolu secmissin ne mutlu sana. Sakin kalbi i boyle kirletmeye calisanlara izin verme. Sen yolundan sasma. Tebrik ederim canim. Diger konuslarada gelince hepimiz belli maddi sikintilar yasiyoruz. Hersey Allah'tan. Elbet rahata erersiniz savir ve dua..
(3,799 puan) tarafından
Sagol canım.  Allah'ım yardım etsin herkese bize de
0 oy
tarafından
Rabbim yardimciniz olsun inşallah canım babam icinde rabbim şifa versin diğer konuya gelirsek  bakma kimsenin lafına her ağızdan bir söz çıkıyor ne güzel kapanmissin bunun yaşımı varmış böyle devam et rabbimin emrini yerine getiriyorsun kimsenin sözüne kulak verme doğru bildiğin yoldan git 
(3,799 puan) tarafından
Amin canim sağol.  Bende geri adim atmayı düşünmüyorum
0 oy
tarafından
Başkasının lafıyla neden canını sıkıyorsn ki. Sen birşeyin doğruluğuna inanıyorsan bırak milleti, herkesin kendine göre fikri var keşke içlerinde tutsalar ama. Sen Allah yolunda güzel bir adım atmışsın kimseyi memnun etmek zorunda değilsin Allah dışında. İnşallah Allah da senden razı olsun 
(3,799 puan) tarafından
Amin amin sağol canım.  Yok zaten canim sıkkın bu aralar morelim sifirlarda bide öyle öyle böyle demeleri ne bilim ya . Canım sıkkın herşey canimi sıkmaya bahane oluyo galiba
0 oy
tarafından
Boşver Bacım ya ben de 21 yaşındayım eşimin akrabaları eşin tunik giymene izin vermiyor mu diyorlar halbuki ben de istemiyorum eşim de bol elbise veya tunik  giymeyi seviyorum ben kime ne bana yaşını büyük gösteriyor diyorlar ama ben böyle iyiyim 
(3,799 puan) tarafından
Kiz zaten morelim bozuktu bide böyle millet laf ediyo daha gormeyenler de var böyle kapandigimi bakalım onlar ne dicek benim etrafimda ailemde ya açıklar  yada tunik pantolon giyerler etek giyen bi annem var bide öyle yaşlı akrabalar. Kinayan olur bu ne diyen olur olucaktir da . Ama umrumda degil de işte bu abla benim canimin sıkkın anina denk geldi
tarafından
Amaaan boşver valla ben de bir ara takardım ama eşim kızardı deli  misin onlar kendine baksın derdi benim de kız kardeşlerim tunik pantolon giyer anne baba tarafım pek giymezler etek tunik ama eşimin tarafı maalesef 60 yaşındaki teyze bile giyiyor kendi hayatları kendi bilir ama bizim canımızı sıkmaya da haklaru da yok
(3,799 puan) tarafından
Acilana niye açıldin diye sorulmuyosa kapanana sorulmaz
0 oy
(2,396 puan) tarafından
Namaz kılan yaşlıyı severim ama namaz kılan gence aşığım H.Z. Ömer  

Yani yasliyken yapılan ibadet ve gençken yapılan bir değil her an ölecekmiş gibi yaşamak gerek sana söyleyen kişi senin yerine hesap vermicek ona göre yaşayalım inşaAllah 

Diğer sıkıntılarını da Rabbim gidersin inşaAllah
(3,799 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah
0 oy
tarafından
Sen kim için kapandım kuzum ??
(3,799 puan) tarafından
Kiz morelimin bozuk olduğu ana  denk geldi o anda acayip enerjim düştü
tarafından
Boşver takma bilinçli bir insan zaten seninle öyle bir konuşma yapmazdı
(3,799 puan) tarafından
Ay ne bilim ya öyle düşünceli stresli yuruyodum karşılaştık yolda. Selam kelam derken deyiverdi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 321 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 502 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 537 göst.
0 oy
4 cevap 251 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gonulgungor (265 puan) tarafından soruldu