Bebeğim 2.5 aylık 6 aylık eşyalar aldık taytlar falan ama şimdiden dar geliyor , astronotu 74 cm 6-9 aylık ama kolları dar giydirene kadar ne çekiyorum. 800 lira verdik iyidir diye bi travel sistem aldık anakucağı küçücükmüş meğer bebeğim hiç rahat edemedi , kemerleri bile bağlanmıyor ya daha küçücük kızım halbuki . Ben anlamıyorum bu eşyaları bir sürü para veriyoruz ama hakkıyla kullanmaıyoruz. Astronot fln 130 tl, az da değil. Miktarları yazıyorum kusura bakmayın karşılaştırma yapmak için. Ben çözemedim valla anlayan varsa söylesin.
Bende kızımda onu yaşadığım için oğluma tek bi 0 3 aylık hastane çıkışı al dim bask a tüm kıyafetlerini 6 9 aylık aldim bi süre büyük giysin nolucak zaten yikanincada küçülüyo kızımda hep kaç aylıksa ona göre alırdım ama çok kis a bi süre kullanırdı şimdi 2 aylık bebiş 6 9 aylık kıyafet giydiriyorum :)
Canimbebekler cok cabuk buyuyo esimbana cok kizar noye buyugunu aliyosun en buyugunu al omur boyu giysin o zaman diye ama kiyafetler standarta uygun yaoiliyo ve yikamada pamuklu kumas oldugu icin cok azda olsa bi kuculme cekme payi oluyo ve bebeklerinde kasinti bi sekilde rahatsiz olmalari kiyafetlerinde benim icime sinen bi durum degil...o yuzden ogluma hep 3 aykiksa 6 ay kiyafetleri aldimgiydirdim ve tamda olurdu cunku yikandikca daha da darlasip toplaniyo kiyafetler oozellikle zibinlarini hep buyuk alirim cunku bez var popolarinda ve cok gerdiriyo zibinlar...travel sistemlere gelince bende almayi cok dusundum ama arkadasim sakin oarani heba etme guzel gorunuyo ama rahat degil iki buklumoluyo yenidogan bebk sanki oturur pozisyonda gibi oluyo cok sagkiksiz dedi ve duz bi normal araba aldik 3 senede kullandik yenidogandan itibaren ama ne yazikki gecen gunlerde tasa takilip tekeri kaynak yerinden kirildi ikinci bebegime ayni tarz yenisinden alicaz travellerde vazgecttik...astronotlara gelince ben 6 ay icin 1 yas yyas almistim rahat giydi dedigin gibi goydirmesi cok zor oluyo yoyoksa ve icinde aglayip duruyo sonra...1 yasindaykende 2 yasa uygun olanini kullandim ve hic bi sorun yasamadik daha sonrada bugudugu icin mont kullanmaya basladik zaten
Simdi soyle normalde benim kizim 1.5 yasinda ama 9 aylik kiyafette oluyor 1 yas kiyafette oluyor o biraz bebegin boy ve kilosu ile alakali etiketlere aldanmayin her markanin sınıflandırması farkli ölçüde olabiliyor onemli olan bebeginizi tanimaniz ben internetten kizima 3 yas kiyafet aldim bu yaz 2 yasinda olcak seneye de giysin diye ama cok buyuk geldi 3 yasinda ve 4 yasina giyebilir ancak eger 2 yas alsaydim suan ve 3 yasinda giyermiş bilmem anlatabildim mi :)
Valla bem onun icin almiyorum 4 5 takim kiyafet aldim geri buyudukce alicam insallah
Aynen cnm aynen bebek arabasına sığmıyor bebeğim ayakları dışarı çıkıyor veya katlanıyor kıyafetleri 6 9 aylik alıyorum hep bebeğim 5 aylik onlar bile dar gelmeye başladı 18 aylik bi al üst mont gibi bi takım almış eşim kollar uzun ayaklar uzun ama gel gelelim dar geliyor kolları ve ayakları bu kıyafetler neden böyle anlamadım gitti 0 1 yaş çoraplar olmuyor artık 2 yaş alıyorum tam oluyor çok saçma ya valla dünya para döküyoruz
Küçük olan herşey ateş pahası malesef
1,493,217 soru
24,398,328 cevap
349,920 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın