0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Kayseride  kargo calisani bi adam evine bayanlari cagirip uyku bandiyla gözlerini kapatip falakaya yatiriyormus güzel bulduguna 500 cirkin bulduga 250 tl veriyormus Allah im ne günlere kaldik sen sonumuzu hayır eyle Yarabbim 

8 Cevaplar

0 oy
(22,070 puan) tarafından
Aynen gördüm şahsen guldum O kadınların haline adamin ne sucu var kadınlar azıtmış resmen para icin .ddd
(65 puan) tarafından
Vallahi kadinligimdan utandim gördügümde
(22,070 puan) tarafından
Daha neler var neler hic sasrmiyom valla
-Reklam-
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Valla suç ona giden kadınlarda bide adamdan şikayetçi olmuyolar nasıl bi akıl anlamış değilim 
(65 puan) tarafından
Allah ıslah etsin
0 oy
(7,410 puan) tarafından

Kayserinin neresinde kiz bi gideyim:D 

Şaka bi yana millet kafayı yemiş yaa. Ona ne akılla gitmiş kadınlar. Kayserili olarak utandım. Bide uyanık diye geciniriz:ermm:
0 oy
(7,705 puan) tarafından
Yine Kayseri yine para mı şaşmam
0 oy
tarafından
Töbeee bismillah
0 oy
(54 puan) tarafından
Ne kadar acimasizsiniz icinizde düşkün durumda değilken boyle biseyi kabul edecek biri var mi ? Cevap veriyorum sapık degilseniz dayak yemekten hoslanmiyorsaniz hayir.. insanlar ne Şartlarda yaşıyor neler yaşıyor bu ulkede yalniz bi kadinin ayakta kalmasi ne kadar zor platformda gezinin biraz anlarsiniz uzaga gitmeye gerek yok. Kimse zevkine boyle biseyi kabul etmez yazik haber ciktigindan beri herkes kadinlara laf ediyo biri de demiyorki adamin dagitacak parasi varmis millete yardim etmek varken eziyet etmis ne adamlar var demiyo..! Bu haberde ben ruh hastasi bi pislik ve magdur kadinlardan başka birsey göremiyorum..!
(7,410 puan) tarafından
Canim kimse adami alkışlamadı ama her zor durumda olan boyle çaremi bulsun ozaman. Sence mantık limi. Elini kolunu gözünü bağlayan adam sadece falakaya mi yatırır. Başka bisede yapamaz mi o durumda. Buna neden imkan veriyor kadınlar. Allah akıl vermiş fikir vermiş yani sırf geçim sıkıntısı yaşıyor diye buna izin veren kadınlara da acımamak lazim.
(202 puan) tarafından
Evet adam sapkin sapik seref yoksunu daha aklins gelebilicek hersey.. Fakat kadinin tanimadigi adamin onunde para icin falakaya yatmak yerine para kazanmak icin yapabilicegi bir cok yol var. Uc kurusa bes kurusa calisir ama emeginin hakkini alir. Bu nedir allah askina. En kotu gundelige temizlige gider yine kazanir parasini. Ben burda sadece sapkin bi adam degil ayni zamanda kolay yoldan para kazanmaya calisan sapkin kadinlari goruyorum..
(65 puan) tarafından
++++++benden sana bacim
(54 puan) tarafından
Ya bu ulkede kardeşinin uzerinden ,bkizinin karisinin, üzerinden para kazanan adamlar var siz diyorsunuz ki kolay para . Normal demiyorum ama kinamam da allah kimseyi sahipsiz birakmasin sahipsiz insan neler yapar. Suan kac kisi tanimadi kadini evine temizligi alir eskidenmiş bu soyledikleriniz ajanstan cagiriyor herkes artik.. bi kadinin oyle soylediginiz gibi ev gecindirecek kadar para kazanmasi egitimi yoksa hala mumkun degil kendinizi hiç kandirmayin. Kendiniz uzerinden degerlendirmeyin yani okuma yazma bilmeyende var 1 yasinda cocugunun karnink tek doyurmak zorunda kalanda.. dedigim gibi allah kimseyi boyle duruma dusurmesin ben üzüldüm sahsen okurken
0 oy
tarafından
Ayy ben şokkk ben iptal 
0 oy
tarafından

Nasıl yani ?


Para karşılığında kadın mı dövüyor ?:pouty:

(65 puan) tarafından
Aynen canim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 745 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bal oglum (737 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 366 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 378 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
24 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 16hurrem&02 (189 puan) tarafından soruldu

379,506 soru

11,360,905 cevap

34,838 kullanıcı

...