0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Komşuyla bizi papaz edecek yakında küçük ruh hastası :D:D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tipini yesinler ya mahsallah
tarafından
Uyuyacağı mi sandin yanılıyorsun tatlımm sabahaa kadar ayaktayimmmm ;)))
tarafından
Uyudu valla kız, ayıcığı var ona sarıldı önce geldi benden emziğini aldı geri gidip sarılıp uyudu hahahahha ay ben şok hahha
tarafından
Vayy artist  bakislim bu kadar çabuk mu pes ettin. Bir emzige tav oldun ya sen yumuduk
tarafından
Demek ki bazen inatlaşmamak gerekiyormuş diyorum, eğer benimde çok uykum olsaydı onu uyutmaya çalışıp inatlaşcaktım iyice gıcık olup uyumayacaktı vallahi çok değişik bu bebeler ya
tarafından
Anne ne isterse tersini yapiyorlar. Tere bı anlayislari var
-Reklam-
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Jsjsj oyy maşallah kuzucuga ya gece gece yaramazlık pesinde bende kızımı uyutmaya çalışıyorum
tarafından
Sorma hem de nasıl yaramazlık, bir dakika durmuyor daha bir de yürümüyor yürüdüğünde ne yapıcam acaba yandım vallahi asfaggagds
0 oy
(14,067 puan) tarafından

Onun orda ne işi var :D

tarafından
Oyuncak havuzu hahaha, sehpa da artık onun oyuncak sehpası, hep oraya geçip orada oynar diyorum ya ruh hastası ahhaha
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Ayy alahim Allah'ım bu ne tatlılık masallah ya keşke benim komşumuz olaydiniz yerdim ben bunu ya :-):-)
tarafından
Şikayet ederdin bu saatte yere vuruyor oyuncaklarını, aldıkça da geri alıyor devam ediyor ya da başka birşey buluyor =))
(2,671 puan) tarafından
Benimki de durmuyor çocuktur anlamaz ki :-):-) sorun olmazdı yani
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Yaaa yerim benimki de öyle yaş valla bir gün şikayete gelcekler hala evin içinde  birşeyler yapiyor
tarafından
Öyle valla, bir de pata küte vuruyor sürekli birşeyleri, öyle olmasa içim acımayacak, yürümüyor bir de daha, yürüse neler çekerim elinden. Maşallah senin meleğine de
(3,679 puan) tarafından
Yürümesi daha kötü ya valla
0 oy
(191 puan) tarafından
Keşke alt komşun ben olsaydım yukarı çıkıp ısırırdım bunu maşallah çok tatlı rabbim bağışlasın sana :)
tarafından
Kız bir yere kadar olur o da =))) gerçi alt komşuyla hiç denk gelemedik bir türlü ama, gecenin bu saati insanın ağrına gider valla ama Allah razı olsun, Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
(191 puan) tarafından
Benim üst katımda oturan kadının 2 tane çocuğu var evi başımıza yıkıyorlar gece yarısı ama asla ses etmem benimde bebeğim var olsun o kadar çocuktur yapar boşver :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
21 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,249 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 505 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde Leyli (223 puan) tarafından soruldu
+8 oy
50 cevap 1,019 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde A. idil T. (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 693 göst.
14 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde RaHiME_91 (2,684 puan) tarafından soruldu

410,383 soru

12,342,200 cevap

39,754 kullanıcı

Kategoriler

...